Sport

Conferință de presă cu subiectul SSC Farul Constanța. Participă Decebal Făgădău, Horia Țuțuianu, Ciprian Marica și Lorand Balint

S-au stabilit data și ora conferinței de presă la care Ciprian Marica, finanțatorul SSC Farul Constanța, îi va avea alături, într-o întâlnire în care se va vorbi despre viitorul clubului de fotbal, pe reprezentanții autorităților locale - primarul Constanței, Decebal Făgădău, și pe președintele Consiliului Județean Constanța, Horia Țuțuianu.

Potrivit unui anunț al SSC Farul, conferința va avea loc joi, 20 iunie, de la ora 13.00, în sala „Remus Opreanu“ de la Prefectura Constanța, iar la eveniment va participa și  Lorand Balint - Managing Director la Publicis Sport & Entertainment.

Vin veștile bune! Joi are loc conferința de presă la care vor participa Decebal Făgădău - Primarul Municipiului Constanța, Horia Țuțuianu - Președintele Consiliului Județean Constanța, Ciprian Marica - finanțatorul clubului FC Farul Constanța și Lorand Balint - Managing Director at Publicis Sport & Entertainment. Împreună pentru Farul!, este mesajul de pe pagina de Facebook a SSC Farul.

 
Zilele trecute, pe site-ul oficial al SSC Farul Constanța se arăta:

Ciprian Marica a dezvăluit că există promisiunea clară din partea Primăriei Municipiului Constanţa şi Consiliului Judeţean Constanţa că, în zilele următoare, vor organiza împreună o conferinţă de presă în cadrul căreia îşi vor anunţa implicarea în proiectul de a readuce echipa la nivel de performanţă“, s-a arătat pe site-ul oficial al SSC Farul zilele trecute.


Iar într-un interviu acordat site-ului clubului, Ciprian Marica preciza, printre altele:

Când am preluat echipa, acesta a fost gândul meu, ca împreună cu toţi constănţenii să readucem Farul acolo unde îi este locul, pe prima scenă a fotbalului românesc. Și mai mult decât atât, proiectul a fost gândit din start pe termen lung, cu dorinţa clară de a face performanţă la cel mai înalt nivel. Important este ce se va întâmpla acum, pentru că ne aflăm în faţa unui moment decisiv pentru viitorul clubului. Atât Primăria Constanţa, cât şi Consiliul Judeţean Constanţa au promis că în zilele următoare vom organiza împreună o conferinţă de presă în cadrul căreia vor anunţa că autorităţile locale se vor implica şi vor sprijini echipa şi astfel se va lămuri situaţia.


Sursa foto: ZIUA de Constanța

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

FC Farul, 5-0 cu Pandurii Tg. Jiu încă de la pauză. Mai sunt însă meciuri oficiale în care „marinarii“ au făcut scor în prima repriză!

19 Nov 2019 603

​Fotbalul județului Constanța Rezultatele din etapa a 17-a a Ligii a 4-a

16 Nov 2019 1114

Şi-au încrucişat săbiile pentru titlul de Campion Judeţean Tinerii scrimeri ai Clubului Sportiv Victoria Cumpăna, pe podium

15 Nov 2019 659

FC Farul Constanţa a coborât în clasamentul Ligii a 2-a Ianis Zicu - „Este o ruşine ce se întâmplă pe acest teren!“

15 Nov 2019 1831

FC Farul Constanța, eșec în meciul cu Metaloglobus București

13 Nov 2019 649

Tricou personalizat pentru campioană Simona Halep, prezentă la meciul Metaloglobus - FC Farul

13 Nov 2019 532

Duel în plutonul fruntaş FC Farul, meci dificil cu Metaloglobus Bucureşti. Ambele echipe vin după victorii

13 Nov 2019 1156

„Noi orizonturi, noi performanţe!“ Gimnaste constănţene, pe podium şi la Cupa Horizon, din Grecia. România, în top! (galerie foto)

12 Nov 2019 834

FC Farul, pe podiumul Ligii a 2-a Ianis Zicu - „E un moment bun pentru noi. Trebuie să rămânem sus în clasament“ (galerie foto)

11 Nov 2019 1005

Dedicaţie specială A marcat în FC Farul - Pandurii Tg. Jiu 5-0 şi s-a dus glonţ să-şi sărute iubita! (galerie foto)

11 Nov 2019 1839

Fotbalul județului Constanța Rezultatele din etapa a 16-a a Ligii a 4-a

09 Nov 2019 1176

FC Farul a învins cu 5-0 Pandurii și a urcat pe loc de baraj. Scor stabilit încă de la pauză (galerie foto + video)

09 Nov 2019 1151

Fotbalul judeţului Constanţa Ce meciuri se joacă, sâmbătă, în Liga a 4-a (program + clasamente)

09 Nov 2019 1079

FC Farul - Pandurii Lignitul Tg. Jiu, sâmbătă, la Constanța Ianis Zicu - „Trebuie să fim pregătiți de un meci foarte greu“

08 Nov 2019 866

FC Farul, eşec cu Gloria Buzău Ianis Zicu - „Înfrângerea este meritată, pentru că nu am şutat deloc la poartă“

04 Nov 2019 1170