Conferință de presă cu subiectul SSC Farul Constanța. Participă Decebal Făgădău, Horia Țuțuianu, Ciprian Marica și Lorand Balint

S-au stabilit data și ora conferinței de presă la care Ciprian Marica, finanțatorul SSC Farul Constanța, îi va avea alături, într-o întâlnire în care se va vorbi despre viitorul clubului de fotbal, pe reprezentanții autorităților locale - primarul Constanței, Decebal Făgădău, și pe președintele Consiliului Județean Constanța, Horia Țuțuianu.

Potrivit unui anunț al SSC Farul, conferința va avea loc joi, 20 iunie, de la ora 13.00, în sala „Remus Opreanu“ de la Prefectura Constanța, iar la eveniment va participa și  Lorand Balint - Managing Director la Publicis Sport & Entertainment.

Vin veștile bune! Joi are loc conferința de presă la care vor participa Decebal Făgădău - Primarul Municipiului Constanța, Horia Țuțuianu - Președintele Consiliului Județean Constanța, Ciprian Marica - finanțatorul clubului FC Farul Constanța și Lorand Balint - Managing Director at Publicis Sport & Entertainment. Împreună pentru Farul!, este mesajul de pe pagina de Facebook a SSC Farul.

 
Zilele trecute, pe site-ul oficial al SSC Farul Constanța se arăta:

Ciprian Marica a dezvăluit că există promisiunea clară din partea Primăriei Municipiului Constanţa şi Consiliului Judeţean Constanţa că, în zilele următoare, vor organiza împreună o conferinţă de presă în cadrul căreia îşi vor anunţa implicarea în proiectul de a readuce echipa la nivel de performanţă“, s-a arătat pe site-ul oficial al SSC Farul zilele trecute.


Iar într-un interviu acordat site-ului clubului, Ciprian Marica preciza, printre altele:

Când am preluat echipa, acesta a fost gândul meu, ca împreună cu toţi constănţenii să readucem Farul acolo unde îi este locul, pe prima scenă a fotbalului românesc. Și mai mult decât atât, proiectul a fost gândit din start pe termen lung, cu dorinţa clară de a face performanţă la cel mai înalt nivel. Important este ce se va întâmpla acum, pentru că ne aflăm în faţa unui moment decisiv pentru viitorul clubului. Atât Primăria Constanţa, cât şi Consiliul Judeţean Constanţa au promis că în zilele următoare vom organiza împreună o conferinţă de presă în cadrul căreia vor anunţa că autorităţile locale se vor implica şi vor sprijini echipa şi astfel se va lămuri situaţia.


Sursa foto: ZIUA de Constanța

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Antrenorul Ianis Zicu şi-a anunţat despărţirea de FC Farul Constanţa

01 May 2021 3866

Universitatea Cluj a învins FC Farul la Constanţa. Oaspeţii au condus cu 2-0 după jumătate de oră

01 May 2021 2988

Sâmbătă, Farul Constanţa întâlneşte U Cluj După pasa de gol, Vlad Rusu speră să reuşească şi primul gol ca „marinar”

01 May 2021 2803

„Microbist de România”. Duelul fanilor în Insulele Maldive „Mă numesc Nicu Perifan şi reprezint cu mândrie Farul Constanţa”

30 Apr 2021 2837

Interviu online cu halterofilul Ionuţ Arsu „Sper ca, într-o bună zi, să pot ridica tricolorul deasupra capului la Jocurile Olimpice”

29 Apr 2021 3023

Clubul Sportiv „Farul” Constanța angajează paznic

29 Apr 2021 726

Gimnastă la CS Farul Constanţa Mara Ceplinschi, finalistă la Europene. Prima ei participare la senioare la un asemenea nivel!

29 Apr 2021 3124

Atletism Mădălina Manole şi Marius Bîra, pe locul trei la Concursul Naţional de aruncări

28 Apr 2021 2058

Luptător la CS Farul Constanţa Răzvan Arnăut, pe podium la Campionatul European

26 Apr 2021 1906

FC Farul, a doua victorie la rând. Urmează meciul cu U Cluj Ianis Zicu - „Vrem să încheiem sezonul cu fruntea sus”

26 Apr 2021 2471

Cinci ani de la moartea lui Dumitru Antonescu, fotbalist emblemă al FC Farul Constanţa

25 Apr 2021 2278

​FC Farul Constanţa, victorie cu CSM Slatina. Ilie Damaşcan a reuşit o dublă

24 Apr 2021 2531

FC Farul întâlneşte CSM Slatina. Arbitraj contestat la ultimul meci Marius Leca - „Ne dorim și mai mult să câștigăm”

24 Apr 2021 2077

Constanţa Suporterii FC Farul i s-au adresat primarului Vergil Chiţac pe tema noului stadion

23 Apr 2021 2815

Gimnastică aerobică Reprezentanţi ai CS Farul Constanţa, medaliaţi la „Egyptian Pharaohs Cup”

23 Apr 2021 1755