CSM Constanța Calendar competițional. De la șah, la triatlon. Competiții interne și internaționale



Noi competiții de anvergură, în această perioadă, pentru sportivii și echipele CSM Constanța.

Sportivii CSM Constanța nu slăbesc ritmul nici în miez de vară! Este o nouă săptămână plină de provocări, de la competițiile juvenile, la cel mai înalt nivel de performanță internațional! Atleții noștri concurează la Campionatele Europene U23, iar cel mai valoros tânăr triatlonist al României va reprezenta clubul nostru la Campionatul Mondial de Juniori! Tuturor le urăm succes! Hai, Constanța! Hai, România!, este mesajul CSM Constanța.


Șah

Clubul Sportiv Municipal Constanța este reprezentat de 12 sportivi la Trofeul Techirghiol 2023 “Mircea Pavlov” – Ediția XXIX, competiție ce se desfășoară, în perioada 8-15 Iulie, la Sala Sporturilor & CS Sparta Techirghiol. CSM Constamnța are 7 șahiști la secțiunea A (omologare FIDE) – Open Internațional General - sistem elvețian 90 runde, 90 min.KO+30sec/mutare - și 5 șahiști la secțiunea B - copii sub 12 ani (omologare FIDE) – sistem elvețian, 7 runde, 60min.KO+5sec/mutare. Sportivii CSM Constamța sunt însoțiți de antrenorii Iulian Mihailov și Marcel Ciubotariu.

Volei de plajă

Voleibaliștii CSM Constanța participă la Sibiu Sands Beach Volleyball Tournament, în perioada 13-16 Iulie, pe arena amenajată în centrul orașului transilvănean. Patru echipe vor reprezenta clubul de pe litoral în turneul seniorilor, Diana Denisa Dumitru / Marilena Cristina Puică, în turneul feminin de senioare, Cosmin Ghimeș / Alexandru Muscină, Andrei Grigore / Eduard Popa și Dragoș Pavel / Andrei Druță, în turneul masculin de seniori. Meciurile de pe tabloul masculin au început Joi, 13 Iulie, de la ora 15.00, în Piața Mică din Sibiu.

Atletism

Suntem cu ochii pe “Leppavaara Stadium” din Espoo (Finlanda), gazda ediției a 14-a a Campionatelor Europene U23 de Atletism. CSM Constanța are trei sportivi în competiția desfășurată la finele acestei săptămâni, în perioada 13-16 Iulie. Alexia Dospin (Grupa A, prima) și Ioana Colibășanu (Grupa B, a 9-a) concurează, Joi, 13 Iulie, de la ora 19.40, pentru calificarea în finala probei de triplusalt. Alexandru Toader va lua startul în probele de 110mg și ștafetă 4x400m.

Atleții CSM Constanța evoluează în acest weekend și la Cupa României de Seniori și U20, pe stadionul de atletism din Craiova. Nouă sportivi ne vor reprezenta în competiția din Bănie: Ioana Manoliu (lungime), Andrei Marian (ștafetă), Matei Ionescu (disc), Andrei Sterea (400m, ștafetă), Dragoș Silvestru (110mg, ștafetă), Ionuț Vasile (400m, ștafetă), David Ciolpan (lungime, ștafetă), Valentin Tănase (100m, 200m și ștafetă) și Marian Petre (triplusalt).


Triatlon

Cel mai valoros tânăr triatlonist al României, sportivul CSM Constanța Carol Popa, concurează în elita mondială, la World Triathlon Sprint & Relay Championships de la Hamburg, eveniment ce se desfășoară în perioada 13-16 Iulie și care include Campionatul Mondial de Juniori. La competiția din Germania, sportivul antrenat de Cristi Doicescu ia startul în proba de Sprint (0,5km înot, 20km ciclism, 5km alergare), într-o companie selectă, alături de cei mai valoroși 70 de juniori din lume! Joi, 13 Iulie, de la ora 20.00 (ora României).

Îi ținem pumnii strânși lui Carol! Hai, Constanța! Hai, România!, se arată pe pagina de Facebook a CSM Constanța.

 
Sursa foto: Facebook (CSM Constanța)

Citește și:


CSM Constanța Triatlon
Raul Petre a obținut cel mai bun rezultat pentru România la Cupa Europei

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

CSM Constanța Ștefan Orza, medaliat la Campionatul Mondial de Kempo

27 Apr 2024 324

CSM Constanța Voleibalistele au câștigat primul meci din seria cu FC Argeș (GALERIE FOTO)

27 Apr 2024 385

Calendar săptămânal CSM Constanța Meciuri importante în Sala Sporturilor „Simona Amânar“! Intrarea este liberă

26 Apr 2024 392

Baschet CSM Constanța a cedat dramatic în primul meci cu BC CSU Sibiu

25 Apr 2024 550

CSM Constanța, campioana României! Andrei Talpeș - „Este un moment istoric. Constanța merită să fie în top“ (GALERIE FOTO)

25 Apr 2024 570

Ședință CLM Constanța CSM Constanța și-a schimbat sediul. Unde este situat (DOCUMENT)

25 Apr 2024 447

CSM Constanța a câștigat titlul național la baschet feminin Mesajul primarului Vergil Chițac – „Felicitări tuturor celor care au pus umărul la creșterea performanței sportului constănțean.” (GALERIE FOTO)

24 Apr 2024 441

Tenis de masă Sportiva de la CSM Constanța, Elena Zaharia s-a oprit în optimile de finală ale turneului WTT Feeder Havirov, din Cehia (GALERIE FOTO)

24 Apr 2024 322

Gimnastică Sabrina Maneca Voinea și Andreea Preda, legitimate la CSM Constanța, au fost selecționate în lotul național pentru Campionatul European feminin de gimnastică artistică de la Rimini

24 Apr 2024 423

Ce performanță! După Cupa României, baschetbalistele de la CSM Constanța au câștigat și Liga Națională! Sunt campioanele României! (GALERIE FOTO + VIDEO)

23 Apr 2024 724

Inspecția Judiciară propune suspendarea din funcție a judecătoarei Popoviciu Ancuța, de la Mangalia! Totul s-ar putea decide azi la CSM!

23 Apr 2024 568

Oficial, cu unanimitatea CSM Andra Georgiana Vasile, fostul adjunct al Parchetului Tribunalului Constanța, delegată procuror șef în DIICOT Constanța!

23 Apr 2024 459

Din nou pe podiumul național „CSM Constanța menține tradiția rugby-ului constănțean la înălțime!“

23 Apr 2024 447

Andra Georgiana Vasile, fost adjunct al Parchetului Tribunalului Constanța, pe cale să devină șeful Biroului de combatere a traficului de droguri din DIICOT

22 Apr 2024 678

Înotătorii de la CSM Constanța, la înălțime și în ultima zi a Campionatului Național (GALERIE FOTO)

22 Apr 2024 476