CSM Constanța Meciuri importante pentru echipele de volei, baschet, handbal și rugby



Sportivii de la CSM Constanța se pregătesc de o nouă săptămână plină. Urmează meciuri importante pentru echipele de volei, baschet, handbal și rugby, în ligile naționale, dar și în competițiile de tineret, juniori și cadeți. Atleții vor reprezenta clubul la Campionatele Europene de Cros, iar șahiștii participă la Campionatele Naționale.
 
Handbal seniori
 
După un nou duel în EHF European League, cu Dinamo București în Grupa a IV-a din Main Round, CSM Constanța rămâne în capitală pentru a continua parcursul din Liga Zimbrilor. Vineri, 23 Februarie, de la ora 17.30, CSM Constanța joacă pe terenul celor de la CSM București, în Sala Apollo. Un meci în care Constanța va căuta să ridice nivelul jocului, în vederea returului din EHF European League, de marți, 27 Februarie, cu Dinamo București, de pe teren propriu. CSM București - CSM Constanța va fi transmis în direct de Pro Arena HD și va putea fi urmărit în direct pe aplicația CSM Constanța (Google App & App Store), pe site-ul www.csmconstanta.ro la secțiunea LIVE TV. Hai, Constanța!
 
Handbal tineret
 
CSM Constanța Tineret joacă în deschiderea meciului de seniori, la Sala Apollo din București, în compania echipei CSM București Tineret. Partida contează pentru etapa a X-a a Campionatului Național de Tineret – Seria B. Băieții antrenați de Enis Murtaza merg pe terenul ultimei clasate cu gândul la cea de-a șasea victorie. Vineri, 23 Februarie, de la ora 14.00. Hai, Constanța!
 
Handbal juniori
 
Juniorii 3 CSM Constanța susțin ultimul meci din retur, în etapa a XIV-a din Campionatul Național de Handbal Masculin J3 – Seria C. Echipa antrenată de Denis Ali joacă pe teren propriu, cu LPS Brăila, și vrea să încheie cu o victorie, cea de-a șasea din acest sezon. Duminică, 25 Februarie, de la ora 15.00, în Sala Sporturilor. Meciul va putea fi urmărit în direct pe aplicația CSM Constanța (Google App & App Store), pe site-ul www.csmconstanta.ro la secțiunea LIVE TV și pe youtube-ul CSM Constanța. Hai, Constanța!
 

Baschet senioare
 
Liderul neînvins al Ligii Naționale de Baschet Feminin Getica ‘95, CSM Constanța cheamă din nou suporterii la Sala Sporturilor! După victoria din derby-ul cu campioana Sepsi Sfîntu Gheorghe, echipa antrenată de Alexandru Olteanu primește vizita celor de la Rapid București și are un obiectiv clar: cel de-al 13-lea succes stagional! Fetele noastre mizează pe tribune pline! Sâmbătă, 24 Februarie, la ora 18.00, în Sala Sporturilor. Meciul va fi LIVE pe FRB TV, în direct pe aplicația CSM Constanța (Google App & App Store), pe site-ul www.csmconstanta.ro la secțiunea LIVE TV. Hai, Constanța!

 
Baschet Liga 1
 
CSM 2 Constanța joacă un nou meci în Liga I de Baschet Masculin. După duelul din deplasare cu Știința București, 65-79, baschetbaliștii antrenați de Bogdan Ivanovici și Valentin Boian rămân în capitală pentru a-i înfrunta pe cei de la ACS Sport Total București. Echipa noastră luptă, pe terenul ultimei clasate din Grupa B, pentru cea de-a opta victorie din acest sezon. Duminică, 25 Februarie, de la ora 18.00, în Sala FR Baschet. Hai, Constanța!
 
Baschet juniori
 
CSM Constanța U13 participă la cel de-al doilea turneu al Grupei B, din faza a II-a a Campionatului Național de Baschet Feminin, în Sala Colegiului Național “Tudor Vladimirescu“ din Târgu Jiu. Fetele noastre sunt în căutarea primei victorii din grupă. Debutul este Vineri, 23 Februarie, de la ora 19.00, contra liderului Grupei B, ABC Leii București. Urmează, Sâmbătă, 24 Februarie, meciurile cu ACS Genial Baschet 22 București (ora 12.00) și CSM Târgu Jiu (ora 17.00).
 
CSM Constanța U13 evoluează în cel de-al doilea turneu al Grupei C, din faza a II-a a Campionatului Național de Baschet Masculin, în Sala Colegiului Național “Iulia Hașdeu“ din București. Băieții noștri debutează cu Rapid București, Vineri, 23 Februarie, de la ora 14.00. Urmează, Sâmbătă, 24 Februarie, meciurile cu ACS Deceneu Tulcea (ora 12.00) și liderul neînvins al grupei, ACS Dan Dacian Portocaliu București (ora 18.00). Hai, Constanța!
 
Șah
 
Șahiștii noștri participă la Campionatele Naționale de Șah – Open, Senioare și Amatori, în perioada 23 Februarie – 2 Martie, la Eforie Nord. Competiția reunește 154 de jucători, dintre care 8 mari maeștri, 7 maeștri internaționali și 21 de maeștri FIDE, printre care și Henry Tudor. Vicecampion european de juniori, sportivul nostru, în vârstă de 13 ani, va lua startul în competiția Open. CSM Constanța este reprezentat de alți 16 tineri șahiști în competiția de amatori, rezervată jucătorilor cu ELO mai mic de 2200 și care nu sunt maeștri. Hai, Constanța!
 
 
Rugby U20
 
Aflată la primul meci oficial din acest an, echipa de rugby Under 20, CSM Constanța (campioana en-titre) se gândește doar la victorie în confruntarea cu Politehnica Iași. Echipa antrenată de Marius Codea și Claudiu Trandafir a susținut două partide în acest campionat, o victorie pe teren propriu (33-24 cu CNAV-Dinamo București) și o înfrângere la București (6-15 cu CT Dinicu Golescu-Rapid), iar Poli Iași a pierdut ambele jocuri, fiind ultima clasată. Meciul contează pentru etapa a 4-a din Campionatul Național U20 și este programat Duminică, 25 Februarie, de la ora 11.00 pe terenul „Marina” din Mangalia. Hai Constanța! 
 
Atletism
 
O competiție de top, Cupa Europeană pe echipe la cros se va desfășura Duminică, 25 Februarie în orașul Albufeira din Portugalia. Echipa de seniori CSM Constanța va lua startul în proba de ștafetă mixtă 4 x1.500 metri, în componența Alexandru Toader, Andrei Sterea, Petronela Simiuc, Andreea Piscu. Antrenorii atleților noștri sunt Alin Larion și Valentin Anghel. Hai România! Hai Constanța!
 
Volei seniori
 
Voleibaliștii antrenați de Cristian Imhoff și Răzvan Parpală evoluează pe teren propriu și au nevoie de sprijnul suporterilor în meciul cu Unirea Dej. Au fost victoriile de senzație cu Dinamo și Steaua, urmate de eșecul din deplasare cu SCMU Craiova, iar acum constănțenii se gândesc doar la o victorie. Partida se va juca Sâmbătă, 24 Februarie de la ora 14 în Sala Sporturilor din Constanța, intrarea fiind gratuită. Hai Constanța!
 
Volei cadete
 
Având victorii pe linie, după succesul reușit etapa trecută în deplasare, 3-0 cu Dacia Mioveni, tinerele noastre voleibaliste antrenate de Bianca Cojocaru și Vanesa Deșliu vor susține două meciuri în această săptămână cu Champions Sibiu. Cu acordul ambelor cluburi s-a decis, ca amândouă jocurile din campionat să se dispute în Sala Tomis, Joi, 22 Februarie de la ora 18, meci în care CSM Constanța s-a impus în trei seturi (3-0) și Vineri, 23 Februarie de la ora 10. Hai Constanța!
 
Volei cadeți
 
Echipa de cadeți va avea o partidă dificilă pe terenul primei clasate, CSS Arcada Galați, dar formația antrenată de Viorel Prejbeanu își dorește să facă un meci bun. Întâlnirea este programată Sâmbătă, 24 Februarie, de la ora 12 la Galați. Hai Constanța!
 
Minivolei feminin
 
Micuțele voleibaliste ale clubului nostru vor avea Vineri, 23 Februarie și Sâmbătă, 24 Februarie meciuri contând pentru turneul cu numărul 4 din întrecerea națională. Fetele antrenate de Bianca Cojocaru și Vanesa Deșliu se vor confrunta în Sala Tomis cu Axiopolis Cernavodă, CS Medgidia și Flamingo Constanța. Hai Constanța!
 
Minivolei masculin
 
Turneul al 4-lea din competiția internă este organizat la Tulcea și va aduce pentru tinerii noștri voleibaliști antrenați de Răzvan Parpală, meciuri cu Dream Team Tulcea, CSS Arcada Galați și CSM Ploiești. Partidele se vor juca Vineri, 23 Februarie și Sâmbătă, 24 Februarie. Hai Constanța!
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:
Volei Cadetele de la CSM Constanța vor înfrunta Champions Sibiu de două ori în două zile 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

CSM Constanța Ștefan Orza, medaliat la Campionatul Mondial de Kempo

27 Apr 2024 250

CSM Constanța Voleibalistele au câștigat primul meci din seria cu FC Argeș (GALERIE FOTO)

27 Apr 2024 313

Calendar săptămânal CSM Constanța Meciuri importante în Sala Sporturilor „Simona Amânar“! Intrarea este liberă

26 Apr 2024 379

Baschet CSM Constanța a cedat dramatic în primul meci cu BC CSU Sibiu

25 Apr 2024 543

CSM Constanța, campioana României! Andrei Talpeș - „Este un moment istoric. Constanța merită să fie în top“ (GALERIE FOTO)

25 Apr 2024 566

Ședință CLM Constanța CSM Constanța și-a schimbat sediul. Unde este situat (DOCUMENT)

25 Apr 2024 441

CSM Constanța a câștigat titlul național la baschet feminin Mesajul primarului Vergil Chițac – „Felicitări tuturor celor care au pus umărul la creșterea performanței sportului constănțean.” (GALERIE FOTO)

24 Apr 2024 440

Tenis de masă Sportiva de la CSM Constanța, Elena Zaharia s-a oprit în optimile de finală ale turneului WTT Feeder Havirov, din Cehia (GALERIE FOTO)

24 Apr 2024 322

Gimnastică Sabrina Maneca Voinea și Andreea Preda, legitimate la CSM Constanța, au fost selecționate în lotul național pentru Campionatul European feminin de gimnastică artistică de la Rimini

24 Apr 2024 418

Ce performanță! După Cupa României, baschetbalistele de la CSM Constanța au câștigat și Liga Națională! Sunt campioanele României! (GALERIE FOTO + VIDEO)

23 Apr 2024 721

Inspecția Judiciară propune suspendarea din funcție a judecătoarei Popoviciu Ancuța, de la Mangalia! Totul s-ar putea decide azi la CSM!

23 Apr 2024 567

Oficial, cu unanimitatea CSM Andra Georgiana Vasile, fostul adjunct al Parchetului Tribunalului Constanța, delegată procuror șef în DIICOT Constanța!

23 Apr 2024 458

Din nou pe podiumul național „CSM Constanța menține tradiția rugby-ului constănțean la înălțime!“

23 Apr 2024 447

Andra Georgiana Vasile, fost adjunct al Parchetului Tribunalului Constanța, pe cale să devină șeful Biroului de combatere a traficului de droguri din DIICOT

22 Apr 2024 678

Înotătorii de la CSM Constanța, la înălțime și în ultima zi a Campionatului Național (GALERIE FOTO)

22 Apr 2024 474