CSM Constanța, o nouă partidă dificilă în Liga Națională „Cu CSM București e un meci de șase puncte, de totul sau nimic“


 
  • Partida CSM București - CSM Constanța a fost programată sâmbătă, 18 februarie, în direct la Pro Arena. 
 
Primul meci pe teren propriu în Liga Națională pe 2023 s-a încheiat cu o înfrângere pentru CSM Constanța, 32-35 (11-18) cu Minaur Baia Mare.
 
Eșecul a coborât echipa de pe litoral de pe locul doi pe trei în clasament, „delfinii“ făcând schimb de poziții cu formația băimăreană. Etapa următoare, a 18-a, îi aduce CSM Constanța un meci în fieful echipei de pe locul patru, CSM București, partida fiind programată sâmbătă, 18 februarie, de la ora 12.30, în Sala Apollo din capitală, în direct la Pro Arena.
 
„Fără principalul George Buricea pe bancă, suspendat, CSM Constanța a avut o misiune dificilă în meciul cu Minaur Baia Mare. Chiar dacă, pe final, a dat senzația că poate reveni, prima repriză a cântărit enorm în economia rezultatului final“, se arată pe pagina de Facebook a CSM Constanța.
 
Ionuț Pușcașu „Meciul cu Minaur s-a jucat în prima repriză, când am comis o grămadă de erori, am avut foarte multe ratări. Am încercat după pauză să schimbăm ceva. Dar, când ne-am apropiat, au apărut iar acele greșeli de la începutul partidei. N-am putut să întoarcem rezultatul, așa cum ne-am fi dorit. Cel mai important acum e să ne revenim din punct de vedere emoțional și să câștigăm următorul meci, de la CSM București. Tot noi am dus echipa pe locul doi, unde eram înaintea acestui meci. Trebuie să ne luptăm până la capăt să ne atingem obiectivul. Ne cerem scuze față de suporteri, care ne-au susținut în număr mare. Cred că prima repriză a fost cea mai slabă pe care am jucat-o în acest sezon și nu numai. Le promitem fanilor însă că vom face totul să fie iarăși mândri de noi. În viața unei echipe mai apar și momente de acest gen. Noi sperăm să fie singurul din acest an și să câștigăm toate meciurile până la final, ca să putem termina pe poziția secundă“, a declarat Ionuț Pușcașu, antrenor din staff-ul tehnic al CSM Constanța.
 
Daniel Susanu„Din păcate, am plătit tribut începutului prost de meci și s-a văzut. Am intrat greu în partidă, ei au venit foarte motivați. În repriza a doua, am încercat pe cât posibil să revenim. Cred că gândul nostru a fost să ne arătăm valoarea, iar, dacă demonstram, să și câștigăm. Am încercat, am revenit cât am putut, dar a fost greu, a venit și accidentarea lui Vegar. Cred că în prima repriză nici nu am avut noroc, mingea nu a vrut să intre în poartă. La București e un meci de șase puncte, de totul sau nimic. CSM București speră și ea la locul doi, iar cu o victorie contra noastră poate fi acolo sus. Noi trebuie să câștigăm, iar apoi să ne pregătim pentru restul campionatului, să terminăm pe locul doi obligatoriu“, a menționat și pivotul constănțean Daniel Susanu.       
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Handbal)

 
Citește și:
 
Handbal
CSM Constanța a pierdut meciul cu Minaur Baia Mare (GALERIE FOTO)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Handbal CSM Constanța este vicecampioana României! (GALERIE FOTO)

27 Apr 2024 526

Volei Al doilea succes cu FC Argeș și CSM Constanța s-a clasat pe locul nouă în Divizia A1 (GALERIE FOTO)

27 Apr 2024 538

Rugby CSM Constanța, victorie cu punct bonus la Bârlad. Eduard Chifor, omul meciului (GALERIE FOTO)

27 Apr 2024 435

UPDATE. CSM Constanța Ștefan Orza, aur și bronz la Campionatul Mondial de Kempo

27 Apr 2024 477

CSM Constanța Voleibalistele au câștigat primul meci din seria cu FC Argeș (GALERIE FOTO + VIDEO)

27 Apr 2024 510

Calendar săptămânal CSM Constanța Meciuri importante în Sala Sporturilor „Simona Amânar“! Intrarea este liberă

26 Apr 2024 409

Baschet CSM Constanța a cedat dramatic în primul meci cu BC CSU Sibiu

25 Apr 2024 581

CSM Constanța, campioana României! Andrei Talpeș - „Este un moment istoric. Constanța merită să fie în top“ (GALERIE FOTO)

25 Apr 2024 585

Ședință CLM Constanța CSM Constanța și-a schimbat sediul. Unde este situat (DOCUMENT)

25 Apr 2024 459

CSM Constanța a câștigat titlul național la baschet feminin Mesajul primarului Vergil Chițac – „Felicitări tuturor celor care au pus umărul la creșterea performanței sportului constănțean.” (GALERIE FOTO)

24 Apr 2024 451

Tenis de masă Sportiva de la CSM Constanța, Elena Zaharia s-a oprit în optimile de finală ale turneului WTT Feeder Havirov, din Cehia (GALERIE FOTO)

24 Apr 2024 332

Gimnastică Sabrina Maneca Voinea și Andreea Preda, legitimate la CSM Constanța, au fost selecționate în lotul național pentru Campionatul European feminin de gimnastică artistică de la Rimini

24 Apr 2024 441

Ce performanță! După Cupa României, baschetbalistele de la CSM Constanța au câștigat și Liga Națională! Sunt campioanele României! (GALERIE FOTO + VIDEO)

23 Apr 2024 739

Inspecția Judiciară propune suspendarea din funcție a judecătoarei Popoviciu Ancuța, de la Mangalia! Totul s-ar putea decide azi la CSM!

23 Apr 2024 576

Oficial, cu unanimitatea CSM Andra Georgiana Vasile, fostul adjunct al Parchetului Tribunalului Constanța, delegată procuror șef în DIICOT Constanța!

23 Apr 2024 469