Culturistul din Năvodari are 69 de ani! „Super campion!“ Vasile Şerban, al 15-lea titlu de campion naţional (galerie foto + documente)

Cunoscutul culturist veteran din Năvodari Vasile Şerban a fost imbatabil şi la ediţia 2019 a Campionatului Naţional, cucerind cu această ocazie al 15-lea său titlu de campion al României!
 
Competiţia de juniori şi masters s-a disputat la Sibiu, iar Vasile Şerban (69 de ani, legitimat la CS Power Gym Constanţa) a concurat la culturism masters categoria +60 ani, întrecere open, învingându-l pe Domokos Balogh (Delta Power Cluj). Fenomen al sportului, veteranul din Năvodari se antrenează la Constanţa şi mai are în palmares, în afară de cele 15 titluri de campion al României, medalia de aur la Campionatul Balcanic, medalia de bronz la Campionatul European, iar la Campionatul Mondial s-a clasat pe locul patru. Noua sa performanţă a atras felicitările celor apropiaţi. „Super campion!”, „Fără cuvinte! Felicitări!”, „Succes pe toate planurile alături de cei dragi!”, „Mult respect!” sau „Doamne, ce au trecut anii!”, au fost câteva dintre cuvintele frumoase ale prietenilor săi.
 

I-a luat prin surprindere pe cei de la „Românii au talent“

 
De-a lungul anilor, Vasile Şerban a participat la multe show-uri şi emisiuni de televiziune, trupul său bine lucrat făcând de fiecare dată senzaţie. Ultima sa apariţie de pomină a fost în luna martie a acestui an, la „Românii au talent“, de la Pro TV. Sportivul a apărut pe scenă cu o chitară şi a început să cânte o melodie folk, „Pentru dragostea din vis“, scrisă de Dionisie Dubinciuc. Văzându-i stânjeniţi pe membrii juriului, care nu ştiau cum să-i spună că nu este pentru showul „Românii au talent“, din punct de vedere vocal, Şerban s-a oprit şi le-a spus acestora: „Cred că nu-i pentru mine, după cum vă uitaţi la mine”. „Da, aşa este. E o idee bună”, s-a grăbit să-i răspundă Mihai Petre. Ce-a urmat i-a luat total prin surprindere pe cei din sală. Vasile Şerban s-a dezbrăcat şi i-a uimit pe toţi cu trupul său. Cu patru de Da, Vasile Şerban a mers mai departe.
 
De asemenea, în 2017, celebrul culturist veteran din Năvodari a participat la emisiunea de televiziune de la Antena 1 „Guess my age - Ghiceşte vârsta!“. În cadrul show-ului, prezentat de Dan Negru, mai multor persoane trebuia să li se ghicească vârsta, iar Vasile Şerban a fost una dintre acestea, ca şi cunoscutul cântăreţ de muzică uşoară Marcel Pavel. 
 

Alte medalii constănţene la Sibiu

 
La Campionatul Naţional de juniori şi masters de la Sibiu, au urcat pe podium şi alţi reprezentanţi ai Constanţei, de la CS Farul: Marius-Mihai Ginga - aur la classic bodybuilding +50 ani, open; Ana-Maria Zvâncă - argint la body-fitness masters (40-44 ani), open; Crina Maria Orleanu - bronz la bikini fitness junioare (21-23 ani), +1,60 m; Florin Adir - bronz la mens physique masters (40-44 ani), open.
 

CS Farul, locul doi pe ţară

 
Concursul de la Sibiu a fost precedat de Campionatul Naţional de seniori la Braşov, la care sportivii de la CS Farul au cucerit alte medalii de aur, argint şi bronz, astfel: aur - Delia Lăcătaru, la fitness senioare 1,63 m, open; Alexandru Boroiu, la mens physique seniori 1,82 m (locul 3 la open); Remus Boroiu, la mens physique seniori +1,82 m (locul 4 la open); Cornel Pantelin la mens physique seniori 1,70 m (locul 5 la open); Diana Pivniceru, la bikini fitness senioare 1,69 m (locul 5 la open); Marius Mitrache, la culturism seniori 70 kg (locul 3 la open); Răzvan Şindelaru şi Diana Pivniceru, la culturism perechi; argint - Bogdan-Lucian Cristea, la fitness seniori open; Răzvan Şindelaru, la games classic bodybuilding seniori 1,75 m; Cosmin Iancu, la bodybuilding classic 1,80 m; Elena-Irina Florescu, la bikini fitness senioare 1,72 m; bronz - Gabriela Vlădean, la body-fitness senioare +1,68 m; Flavius Ursachi, la mens physique seniori 1,73 m. În clasamentul pe cluburi, CS Farul Constanţa a ocupat locul doi (după ACS Champions Gym Bucureşti), din 44 de grupări participante.
 
Sursa foto: Facebook         
 
Citeşte şi:
 
Vasile Şerban (68 de ani), din Năvodari, „i-a rupt” pe juraţii de la Românii au talent. Cu patru de DA merge mai departe (galerie foto)
 
Diana Pivniceru, pe locul secund Trei medalii pentru CS Farul Constanţa la Cupa Mondială de culturism şi fitness
 
La 68 de ani, celebrul culturist Vasile Şerban a cucerit al 14-lea titlu de campion naţional! (galerie foto)
 
Show la culturism şi fitness Diana Pivniceru şi Răzvan Şindelaru, aur la Balcaniadă. Vasile Şerban şi Cornel Pantelin, argint (galerie foto)

Incredibil cum arată la 67 de ani! Culturistul veteran Vasile Șerban vrea o medalie la Campionatul European de la Santa Susanna
 
 
Culturistul Vasile Şerban, alături de Marcel Pavel, la emisiunea „Guess my age - Ghiceşte vârsta!“, de la Antena 1 (galerie foto)
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Dan Pandelea, de la ACS Power Gym Constanţa, membru în Biroul Federal al Federaţiei Române de Culturism şi Fitness

28 Jan 2021 2785

Culturistul campion din Năvodari Vasile Şerban, alături de legendarul Dorian Yates, de şase ori Mr. Olympia

19 Dec 2020 3216

Senzație și la show-ul ”iUmor” La 70 de ani, culturistul Vasile Șerban arată fantastic! ”Nu e omul de piatră?”

12 Oct 2020 2811

Vasile Șerban, culturistul fără vârstă, la 70 de ani! E de 16 ori campion național, dar și medaliat balcanic și european

24 Sep 2020 4219

Crina Orleanu, de la CS Farul Constanța, campioană balcanică la bikini fitness. Pe litoral au ajuns însă și alte medalii (galerie foto + document)

09 Sep 2020 3544

La aproape 70 de ani, culturistul Vasile Șerban a cucerit al 16-lea titlu de campion național (document)

03 Sep 2020 6908

Campionul și chitara sa Celebrul culturist Vasile Șerban cântă „Te uită cum ninge decembre“. „Super tare, maestre!“ (video)

17 Jun 2020 2952

Culturistul de 69 de ani Vasile Şerban, campionul absolut al categoriei masters la Cupa Federaţiei (galerie foto)

16 Oct 2019 4158

Vasile Şerban (68 de ani), din Năvodari, „i-a rupt” pe juraţii de la Românii au talent. Cu patru de DA merge mai departe (galerie foto)

02 Mar 2019 7061

Diana Pivniceru, pe locul secund Trei medalii pentru CS Farul Constanţa la Cupa Mondială de culturism şi fitness

29 Nov 2018 1947

Constanţa. Pe podium şi la 52 de ani! Chira Lepădatu, manichiurista ajunsă vicecampioană naţională la culturism (galerie foto)

11 Oct 2018 4361

La 68 de ani, celebrul culturist Vasile Şerban a cucerit al 14-lea titlu de campion naţional! (galerie foto)

09 Oct 2018 4488

O cunoscută interpretă şi textieră din România s-a stins din viaţă! (video)

01 Jun 2018 3694

Show la culturism şi fitness Diana Pivniceru şi Răzvan Şindelaru, aur la Balcaniadă. Vasile Şerban şi Cornel Pantelin, argint (galerie foto)

22 May 2018 5407

„M-am prezentat onorabil“ Culturistul veteran Vasile Şerban a ratat la mustaţă prezenţa între finaliştii Campionatului European (galerie foto)

08 May 2018 2401