Sport

După două victorii la rând, SSC Farul întâlneşte o echipă neînvinsă în 2019 Petre Grigoraş - „Avem nevoie de continuitate“ (galerie foto)

SSC Farul Constanţa a învins cu 2-0 (Celestino 7 - din penalty, Antoche 42) Pandurii Tg. Jiu pe litoral, în etapa a 25-a a Ligii a 2-a, „marinarii“ realizând cu această ocazie a doua victorie la rând în 2019. Constănţenii sunt pe un drum bun în lupta pentru evitarea retrogradării şi pentru clasarea pe un loc cât mai bun în campionat.
 
După eşecuri în primele două partide din noul an, în care a întâlnit, este adevărat, primele două clasate (la acea oră), SSC Farul a obţinut maximum de puncte în următoarele două partide, în care a învins în deplasare, respectiv acasă CS Baloteşti şi Pandurii Tg. Jiu, formaţii cu care se luptă pentru evitarea zonei minate a clasamentului. În acest moment, formaţia constănţeană e tot pe loc de retrogradare, 17, cu 26 de puncte, dar la egalitate de puncte cu ocupanta poziţiei a 16-a şi la o lungime în spatele formaţiei de pe 15, primul loc deasupra liniei retrogradării. În plus, de la SSC Farul până la locul zece sunt numai trei puncte.
 

„Asta aşteptăm“

 
Petre Grigoraş, antrenorul principal al SSC Farul, s-a arătat mulţumit şi de victoria cu Pandurii Tg. Jiu, într-un meci care trebuia neapărat câştigat. „A fost o victorie meritată. Mă bucur că am reuşit să învingem. Nu pot spune că sunt super-mulţumit de evoluţie, întrucât ştiu că se poate mult mai bine, dar victoria e foarte importantă. După succesul de la Baloteşti, trebuia să câştigăm şi cu Pandurii, în faţa propriilor suporteri. Îi felicit pe băieţi, că au trecut puţin de tracul de a câştiga şi acasă. Să sperăm că evoluţiile lor vor fi din ce în ce mai bune şi mai consistente. Asta aşteptăm. Lupta este foarte aprigă, până la locul zece diferenţa este mică, trei puncte. Avem nevoie de continuitate“, a precizat Petre Grigoraş.
 

Serie de jocuri foarte grele

 
În etapa viitoare, SSC Farul va întâlni în deplasare Metaloglobus Bucureşti, care a acumulat 29 de puncte până acum. Partida se joacă sâmbătă, 23 martie, de la ora 11.00. „Am obţinut două victorii extrem de importante. Bravo, felicitări, dar nu e suficient. Ne gândim deja la meciul cu Metaloglobus, o echipă în mare formă, care nu a pierdut în acest an. Are două egaluri şi două victorii. Trebuie să tratăm foarte serios acest meci şi să sperăm că vom merge pe aceeaşi linie a rezultatelor şi a jocurilor pozitive. Vom avea un meci dificil, mai ales că se joacă şi pe un teren sintetic. Ne bucurăm puţin după confruntarea cu Pandurii, iar apoi ne pregătim foarte bine pentru întâlnirea următoare. Vin iar serii de jocuri foarte grele. Jucăm la Metaloglobus, iar apoi primim vizita Chindiei Târgovişte, o echipă solidă, cu un obiectiv îndrăzneţ şi cu evoluţii pe măsură. Sper ca, pe zi ce trece, jucătorii să capete încredere în ei şi în grup şi să avem o evoluţie consistentă în permanenţă. Nu mai avem voie să facem paşi greşiţi aproape deloc“, a mai spus Grigoraş.
 
În acest an, Metaloglobus a realizat, în ordine, rezultatele: 1-0 acasă cu FC Argeş, 1-1 în deplasare cu Petrolul Ploieşti, 2-0 acasă cu CS Mioveni şi 1-1 în deplasare cu Daco-Getica Bucureşti.
 
Sursa foto: Facebook (FC Farul Constanţa)
 
Citeşte şi:
 
Imagini de la eveniment SSC Farul Constanța a învins și Pandurii Tg. Jiu în Liga a 2-a (galerie foto)

 
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Aventura sa la Farul Constanţa s-a încheiat „Cred că nu am fost apreciat suficient pentru ce am făcut“

02 Jul 2019 3247

Duel cu lanterna roşie SSC Farul Constanţa, hotărâtă să scape definitiv, sâmbătă, de emoţiile retrogradării

25 May 2019 973

Ce spun Petre Grigoraş şi Raul Avram Dacă învinge, sâmbătă, în Liga a 2-a, SSC Farul se salvează matematic de la retrogradare (galerie foto)

23 May 2019 1211

După egalul cu Daco-Getica, SSC Farul speră să dea lovitura cu Luceafărul Petre Grigoraş - „Orice punct este important“

17 May 2019 1072

„Suntem pregătiţi“ SSC Farul, meci care pe care, miercuri, la Constanţa, cu Daco-Getica Bucureşti (galerie foto)

14 May 2019 821

Jucătorii SSC Farul, alături de copiii de la Centrul Școlar de Educație Incluzivă “Albatros” Constanța (galerie foto)

13 May 2019 615

SSC Farul întâlneşte CS Mioveni. „Marinarii“ vor să-şi îndrepte imaginea după eşecul cu Petrolul Ploieşti (galerie foto)

08 May 2019 889

„Nu mă aşteptam la aşa ceva“ Dezamăgire mare la SSC Farul, după eşecul sever cu Petrolul Ploieşti (galerie foto)

06 May 2019 2164

Haideţi la meci! Farul - Petrolul, la Constanţa Petre Grigoraş - „Aşteptăm fanii în număr mare, să ne conducă spre o nouă victorie“

04 May 2019 1685

Meci de tradiţie la Constanţa, Farul - Petrolul Ploieşti. „Marinarii“ vizează a treia victorie la rând. Oaspeţii îşi joacă ultima carte (galerie foto)

02 May 2019 1183

În prima zi de Paști, SSC Farul Constanţa joacă în Liga a 2-a la Piteşti Petre Grigoraş - „Vrem să le facem un frumos cadou suporterilor“ (galerie foto)

26 Apr 2019 1018

Sprijin divin pentru Georgian Păun, de la SSC Farul Poartă Catedrala pe tricou şi, în sâmbăta Floriilor, a înscris miraculos golul victoriei! (galerie foto)

22 Apr 2019 1848

„Îmi doresc enorm să câştig“ Pentru antrenorul SSC Farul, Petre Grigoraş, meciul cu Aerostar Bacău e unul special

19 Apr 2019 1323

„E obligatoriu să învingem“ Ce spun Petre Grigoraş şi Raul Avram despre meciul SSC Farul - Aerostar Bacău

18 Apr 2019 710

„Nu putem să cedăm niciun metru“ SSC Farul, meci greu pe terenul Universităţii Cluj, formaţie de pe podium

13 Apr 2019 770