Echipa de fete U-12 Școala Gimnazială nr. 37 Constanța, câștigătoare a fazei județene a „ONSS Fotbal - Cupa Tymbark Junior“ (GALERIE FOTO)

  • La final, ordinea de pe podium a fost: 1. Școala Gimnazială nr. 37 Constanța, 2. Școala Gimnazială nr. 1 Valu lui Traian, 3. Școala Gimnazială nr. 1 Ciocârlia.
 
Performanță deosebită înregistrată de echipa feminină de fotbal Under-12 a Școlii Gimnaziale nr. 37 din Constanța, care a câștigat faza județeană a acestei categorii de vârstă de la competiția „ONSS Fotbal - Cupa Tymbark Junior“, organizată de Inspectoratul Școlar Județean Constanța, în parteneriat cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța.
 
Din echipa campioană (profesor, Violeta Georgescu) au făcut parte fete din clasele a 5-a și a 6-a: Erika Nicole Văduva (clasa 5 B), Andra Rugină (5 B), Denisa Colța (6 D), Bianca Maria Asan (6 D), Maria Izabela Ioniță (6 C), Ingrid Maria Curcan (6 B), Daria Maria Țipu (6 B), Larisa Gabrila Nane (5 C), Alexia Maria Chenac (6 D), Iulia Maria Dinică (6 D), Ada - Maria Pădurariu (6 C) și Maya Dumitrașcu (6 C).
 
Astre aliniate
 
În grupe, Școala 37 a trecut de Liceul Teoretic Lucian Blaga (scor 8-1) și de școala din Saraiu (6-0), succesele și evoluția câștigătoarelor entuziasmând-o pe profesoara fetelor. „Felicitări, dragi copii! Încă o zi în care m-am încărcat cu energia voastră. Vă mulțumesc că sunteți atât de serioase în tot ceea ce faceți, că sunteți cu adevărat o echipă, că sunteți fotbaliste, că puneți pasiune în ceea ce faceți. Două victorii azi, două meciuri jucate frumos și cu scorul mare. Vă mulțumesc pentru energia voastră, vă mulțumesc că existați în viață mea! Mâine mai avem un hop, dacă sunteți la fel de serioase, vom face treabă bună din nou. Astrele s-au aliniat pentru noi, știți voi despre ce e vorba… Haideți să ne bucurăm mâine intr-o horă a campioanelor!“, a menționat Violeta Georgescu.
 
„Fetele mele, vă iubesc!“
 
Au urmat semifinala și finala, meciuri jucate la Valu lui Traian. În penultimul act, Școala 37 a învins Școala Gimnazială nr. 1 Ciocârlia (2-0), iar în finală a trecut cu 1-0 de Școala Gimnazială nr. 1 Valu lui Traian. La final, ordinea de pe podium a fost: 1. Școala 37 Constanța, 2. Școala Valu lui Traian, 3. Școala Ciocârlia. „Fetele mele, vă iubesc! Felicitări! Vă mulțumesc pentru trăirile pe care le-am avut azi cu voi! Sunteți cele mai tari!“, li s-a adresat Violeta Georgescu elevelor sale, după finală. În urma succesului de pe plan județean, Școala Gimnazială nr. 37 s-a calificat la etapa de zonă a competiției. În afară de echipa de fete U-12, Școala 37 este calificată în finala județeană de fotbal și cu echipa de băieți U-8, pregătită tot de Violeta Georgescu.
 
Tort personalizat
 
Succesul din finală a fost sărbătorit de echipa Școlii 37 la o pizza, iar apoi Violeta Georgescu le-a avut invitat pe fete acasă, pregătindu-le două torturi. Unul dintre ele a fost personalizat, cu o imagine a echipei din timpul competiției.

 
„Campionatul îmi va rămâne în inimă toată viața“
 

Larisa Gabriela Nane: „Speranța, puterea și spiritul de echipă ne-au adus la victorie. Am luptat, am avut momente de glorie, am sperat, am jucat și am învățat multe. Am reușit să o ducem până la final, alături de o echipă minunată și o doamnă excepțională“.  
 
Maya Dumitrașcu: „Pentru mine, acest campionat a fost ceva unic. Toată adrenalina, emoția și bucuria pe care le pot simți pe teren duc la ceva de nedescris. Însă nu reușeam nimic fără doamna noastră de sport, are ne-a îndrumat și a fost lângă noi. Am învățat că mereu trebuie să lucrezi în echipă, fiindcă altfel nu reușești“.
 
Alexia Maria Chenac: „Acest campionat va rămâne în memoria mea toată viața. Am plecat cu speranța de a câștiga și cu adrenalina în noi. Am reușit să învingem datorită doamnei profesoare și a părinților, care ne-au încurajat și ne-au îndrumat, dar și datorită nouă, pentru că am avut voința de a câștiga. Le mulțumesc colegelor mele, pentu că au dat tot ce au avut mai bun în ele. Sper că o rămânem la fel de bune mereu“.    
  
Denisa Colța: „Campionatul îmi va rămâne în inimă toată viața. Mă bucur că am avut ocazia să joc lângă niște colege extraordinare și să fiu îndrumată de o doamnă minunată. Momentul în care finala s-a încheiat și ne-am clasat pe locul întâi a fost unic. Eu am simțit un sentiment de fericire pe care nu cred că l-am mai trăit până acum. Vreau să îi mulțumesc doamnei, pentru că a avut încredere în noi și răbdare cu noi. Sper să fim la fel de bune și în etapele următoare“.
 
Bianca Maria Asan: „Campionatul mi-a arătat că munca în echipă este foarte importantă pentru a câștiga un lucru pe care vi-l doriți toate, dar și faptul că trebuie să lupți pentru ceea ce îți dorești. Doamna ne-a dovedit că orice este posibil. Ea este o persoană minunată, care te va ajuta la greu și îți va arăta calea cea bună. Ne-a arătat că, și dacă greșești, nu este ceva rău și poți încerca iar. Vrem să o facem iar mândră de noi și să câștigăm și următoarele meciuri“.
 
Maria Izabela Ioniță: „Competiția mi-a dovedit că este foarte important să colaborăm și să ne înțelegem între noi. Doamna antrenoare mi-a dovedit că totul este posibil și că trebuie să crezi. Ea este o persoană minunată și încrezătoare, fără dânsa nu ajungeam aici. Suntem o echipă unită, sper să rămânem tot așa mereu și cu siguranță vom câștiga“.
 
Daria Maria Țipu: „Campionatul a fost foarte distractiv și unic. Am arătat că suntm unite și că facem o echipă de neînvins. A fost o experiență foarte frumoasă și mă bucur că, datorită efortului și a muncii depuse, am câștigat“.
 
Andra Rugină: „Am trăit o experiență care nu poate fi descrisă în cuvinte. M-am simțit bine alături de colegele mele și sunt fericită că am câștigat campionatul. De asemenea, îi mulțumesc doamnei că ne-a îndrumat să facem tot ceea ce putem ca să câștigăm și că ne-a susținut și încurajat“.             
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Baschet
Echipa Colegiului Național „Mircea cel Bătrân“, campioană județeană la ONSS (GALERIE FOTO)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

“CONSTRUIESC DE MIC, CU BRICK” – atelier de creatie sustinut de Brick Romania in institutiile de invatamant constantene

26 Apr 2024 338

Licitații Constanța Îmbunătățirea securității la Școala Gimnazială Nr. 1 Limanu prin sistem de supraveghere video IP (DOCUMENT)

28 Mar 2024 421

Primăria a emis certificatele de urbanism Două școli și o grădiniță din Palazu Mare și Constanța vor avea săli de sport

20 Mar 2024 636

Ședințe CLM Constanța Constituirea unui drept de administrare în favoarea CSM Constanța asupra a două terenuri, pentru construirea de săli de sport (DOCUMENT)

13 Feb 2024 835

Proiectul de hotărâre, pe masa aleșilor locali constănțeni Două școli și o grădiniță din Constanța rămân fără terenuri (DOCUMENT)

13 Feb 2024 860

Elevii Școlii gimnaziale 37 Constanța, pregătiți în cazul unui accident chimic!

23 Nov 2023 942

Trei școli din municipiul Constanța au terenuri destinate activităților sportive. Care sunt acestea?

04 Jun 2023 1496

Școala Altfel Ofițeri ai Poliției Constanța, întâmpinați de inimioare curioase, la Școala Gimnazială nr. 37

29 Mar 2023 1283

Constanța. „De vorbă cu un mare campion“ Cristian Tranulea a spus, la Școala Gimnazială nr. 37, povestea lui despre sport și performanță (GALERIE FOTO)

13 Feb 2023 2136

Școala Gimnazială nr. 37 Constanța Vicecampionul mondial Cristian Tranulea, alături de campionii Under-8 de la „ONSS Fotbal - Cupa Tymbark Junior“ (GALERIE FOTO)

07 Feb 2023 4749

Elevi și profesori ai Școlii Gimnaziale Nr. 37 Constanța, în Turcia!

21 Nov 2022 1695

Drepturile copilului se fac cunoscute în școlile din Constanța!

14 Nov 2022 1488

Oaspeți străini în vizită la Școala Gimnazială nr. 37 Constanța!

27 Sep 2022 1692

Oficial Iată școlile și liceele din Constanța unde se introduce Catalogul electronic, din acest an școlar! (DOCUMENT)

12 Sep 2022 7615

Şcoala Gimnazială nr. 37 din Constanța angajează paznic

16 Aug 2021 1715