Echipa fanilor joacă duminică cu Sportul Snagov Ion Barbu - „Se tot zvoneşte că SSC Farul o să se desfiinţeze“ (galerie foto)

În etapa a patra a Ligii a 2-a la fotbal, nou promovata SSC Farul Constanţa va evolua în deplasare cu Sportul Snagov.

Partida a fost programată duminică, 26 august, de la ora 11.00, în direct la Digi Sport 1.

Înaintea meciului Metaloglobus Bucureşti - Petrolul Ploieşti, care va deschide, astăzi, runda, SSC Farul se află pe locul 13, cu trei puncte, în vreme ce Sportul Snagov ocupă poziţia a doua, cu şapte puncte.

Confruntarea a fost prefaţată astăzi de Ion Barbu, antrenorul SSC Farul, şi jucătorii Rafael Licu, Andreas Iani şi Marius Tudorică.

Venim după o victorie, la debut, şi două meciuri nereuşite, două înfrângeri. După partida de la Călăraşi (n.r. din runda trecută, cu Academica Clinceni, pierdută de SSC Farul cu 1-4), am zis că 90% nu mai continui. Am decis însă să rămân alături de echipă. N-am putut să o las la greu. Dar, sincer vă spun, situaţia nu e cum ne-o dorim. Se tot zvoneşte că SSC Farul o să se desfiinţeze, că o desfiinţăm… SSC Farul n-a fost înfiinţată nici de Ion Barbu, nici de X, nic de Y, ci de un grup care iubeşte fotbalul şi Farul Constanţa, în ideea ca această formaţie să fie Farul Constanţa. Cum văd eu lucrurile acum, în această situaţie? Trebuie să se găsească soluţii neapărat, pentru a fi o echipă normală de Liga a 2-a. Altfel, e greu să se meargă în continuare aşa. Iar dacă soluţii sunt, trebuie să se ia cât mai repede decizia cea mai bună. În ce priveşte meciul cu Sportul Snagov, dacă tot facem deplasarea, să nu vă gânddiţi că mergem ca mielul la tăiere. Vrem să facem un joc bun şi să scoatem punct sau puncte, a declarat Ion Barbu.    

Principalul SSC Farul nu-l poate folosi nici la meciul de duminică pe stoperul Roumadi (accidentat), în vreme ce un alt fundaş central, Frîncu, s-a refăcut. Mijlocaşul Doumbia este incert în schimb, în urma unor problemele de sănătate.

Mergem la Snagov să nu pierdem. Ştim că va fi un meci greu. Sunt probleme la SSC Farul, dar asta-i viaţa. Aşa cum sunt lucrurile aici, trebuie să ne mobilizăm, să munci şi, să ne vedem de treaba noastră. Faţă de începutul camnpionatului, suntem mai bine pregătiţi, a precizat Rafael Licu.        

Întâlnim un adversar dificil, care n-a pierdut în acest debut de campionat. Cu toate problemele pe care le avem, încercăm să avem o evoluţie cât mai bună, să jucăm fotbalul pe care îl dorim şi să obţinem măcar un egal. Chiar dacă trecem printr-o perioadă nu tocmai OK, încercăm să ne motivăm de la antrenament la antrenament, să ne pregătim cât mai bine şi să acumulăm. Chiar dacă n-am efectuat o pregătire organizată, sperăm să facem o figură frumoasă duminică. La echipă au fost multe schimbări în efectiv. Din nucleul de anul trecut, au mai rămas doar câţiva jucători. Sperăm să alcătuim un grup cât mai puternic şi să obţinem rezultate pozitive în acest sezon, a arătat Andreas Iani.     

Duminică, sperăm să facem un joc cât mai bun, să ne bucurăm de fotbal. La fiecare partidă vizăm victoria. Vom vedea la sfârşit ce rezultat va fi. Nu ştim foarte multe despre sitruaţia de la club, sunt alţi oameni care se ocupă de aceste probleme. Important este să ieşim puţin din pasa aceasta proastă. Să jucăm mai bine. Dacă vom şi câştiga, va fi extraordinar, a menţionat Marius Tudorică.    


Sursa foto: ZIUA de Constanţa   

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Superliga 2023/2024 Cu un egal contra Farul Constanța, FCSB iese campioană. „Marinarii“ sunt pregătiți însă pentru un nou meci mare

26 Apr 2024 509

CS Farul Constanța Halterofilii au urcat pe podium la Naționalele de juniori 2 (GALERIE FOTO)

25 Apr 2024 341

Superliga 2023/2024 Farul Constanța – Rapid 3 – 1. „Marinarii” urcă pe locul 2. Două goluri în două minute au decis soarta partidei (GALERIE FOTO + VIDEO)

24 Apr 2024 1023

Constanța. Asociaţia Fotbal Club Unirea a intrat în faliment! Vasile Geambazi, nepotul lui Gigi Becali, s-a opus (MINUTĂ)

24 Apr 2024 640

Au trecut 23 de ani de la meciul de retragere al lui Gheorghe Hagi (GALERIE FOTO)

24 Apr 2024 414

Noul stadion de la Constanța Gheorghe Hagi - „Nu cred că îmi va purta numele“. Ce variantă ar fi cea potrivită (VIDEO)

23 Apr 2024 2973

Superliga 2023/2024. Farul Constanța - Rapid Hagi - „Sperăm să prindem iar o zi bună și, cu ajutorul publicului, să câștigăm“ (VIDEO)

23 Apr 2024 1787

Farul Constanța are patru jucători în echipa rundei! Gheorghe Hagi, desemnat antrenorul etapei

23 Apr 2024 653

Farul Constanța luptă pentru locul doi Dina Grameni - „Am demonstrat că suntem o echipă foarte bună, care merită să fie pe podium“ (VIDEO)

22 Apr 2024 1337

Farul Constanța Fotbalistele, pe drumul către titlul de campioană. Victorie în deplasare cu Poli Timișoara

21 Apr 2024 852

Farul Constanța Louis Munteanu și Ionuț Cojocaru, gemenii golului. „Se înțeleg foarte bine, sunt fericiți că joacă împreună“ (GALERIE FOTO)

21 Apr 2024 920

Fotbal Constanța Rezultatele etapei a 26-a de la Liga a 4-a (seniori și juniori + clasamentele) - FOTO - VIDEO

21 Apr 2024 782

Hagi, după Farul Constanța - CFR Cluj 5-1 „Un meci perfect. Bravo lor! Am făcut diferența la ritm și intensitate“ (GALERIE FOTO)

19 Apr 2024 1482

LIVE TEXT. Superliga 2023/2024 CFR Cluj a deraiat la Ovidiu! Farul Constanța a învins cu 5-1 și urcă pe locul doi în play-off! (GALERIE FOTO)

19 Apr 2024 1146

Farul Constanța Revelația Ionuț Cojocaru - „Peste cinci ani, mi-aș dori să fiu la AC Milan și să joc cu România la un turneu final“ (GALERIE FOTO)

19 Apr 2024 975