UPDATE. Farul Constanța - Universitatea Craiova Hagi - „Trebuie să fim la nivelul cel mai înalt în ambele faze ale jocului“ (VIDEO)


 
  • În cele două runde de până acum din play-off, „marinarii“ au o victorie și o remiză, pe când formația craioveană nu a cunoscut gustul victoriei, înregistrând două egaluri.
 
 
Farul Constanța, echipa de pe primul loc din Superligă, susține sâmbătă, 8 aprilie, meciul din etapa a treia a turneului play-off, întâlnind pe teren propriu Universitatea Craiova.

 
Partida se joacă pe stadionul central al Academiei Hagi, de la Ovidiu, de la ora 20.30.

Farul conduce în clasament cu 36 de puncte, în timp ce formația din Bănie ocupă poziția a patra, cu 29 de puncte.

În runda precedentă, ambele formații au remizat cu același scor, 1-1, Farul în deplasare cu Rapid București, Universitatea pe teren propriu cu CFR Cluj, campioana en-titre. 

În cele două runde de până acum din play-off, „marinarii“ au o victorie și o remiză, pe când formația craioveană nu a cunoscut gustul victoriei, înregistrând două egaluri.
 

Singurul nostru obiectiv e acela de a încerca să câștigăm și același lucru cred că îl gândește și adversarul, care are nevoie de victorie, pentru a intra în luptă. Întâlnim o echipă foarte bună, cu un lot echilibrat, care joacă foarte bine, fizic, tehnic, în viteză. Trebuie să fim la nivelul cel mai înalt în ambele faze ale jocului. Suntem conștienți că evoluăm în play-off și că susținem meciuri foarte grele. Tot timpul trebuie să ne autodepășim. Sperăm să jucăm foarte bine, ca la Rapid și în ultima perioadă, când au și venit rezultatele. Echipa o văd bine, am făcut mai multe zile de antrenament, cu tot lotul, după ce au revenit jucătorii de la loturile naționale. Sperăm să vină victoria, care ar fi foarte bună pentru noi, a declarat Gheorghe Hagi, managerul tehnic al Farului.

 
Echipa de pe litoral nu se va putea baza la acest meci pe jucătorii Tudor Băluță, Mihai Popescu și Nicolas Popescu, toți accidentați, în timp ce Dan Sîrbu a revenit la antrenament, după problemele medicale pe care le-a avut, dar e cu semnul întrebării pentru sâmbătă.     

Meciul a fost prefațat din pareta Farului și de tinerii Louis Munteanu și Andrei Borza, ale căror declarații le găsiți mai jos. 

  
Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Universitatea Craiova!

„Se întâlnesc două echipe valoroase, aflate în formă la acest moment și care practică un fotbal frumos. Din păcate, noi nu am câștigat în play-off până acum, nici cu FCSB, nici cu CFR Cluj, deși meritam. Ne-a lipsit acel dram de noroc. Dar acestea sunt fotbalul și frumusețea sa. Sunt puțin supărat, pentru că avem probleme medicale, patru jucători foarte importanți vor absenta: Bancu, Vătăjelu, Screciu și Ișfan. Nu avem un lot foarte numeros, dar am discutat cu băieții și am încredere în cei pe care-i am la dispoziție. Cine a intrat pe teren până acum și-a făcut datoria. Am fost foarte mulțumit de evoluția lor și la ultimul joc. Mergem încrezători la Constanța și sunt convins că vom face un joc bun. Sper să revenim la Craiova cu cele trei puncte, chiar dacă întâlnim o echipă foarte puternică. În meciul precedent de la Ovidiu (n.r. câștigat de Farul cu 2-1), am comis greșeli mari, dar e istorie, cred că am învățat mult din acea partidă, știm unde am greșit și cu siguranță nu vom mai repeta acele erori. În acest moment, nu vreau să merg așa departe și să vorbim de titlu, nu am discutat nici în vestiar. Vreau să ne concentrăm pe acest joc, e foarte important pentru noi“, a declarat Eugen Neagoe, antrenorul Universității.  

„Farul e o echipă foarte bună și cu siguranță nu e vorba de noroc să se află pe locul întâi. Dar și noi avem calitate. Am analizat adversarul și vom da maximum, pentru a realiza un rezultat bun și prima victorie din play-off“, a menționat și fundașul Gjoko Zajkov.

UPDATE:
 
Clubul constănțean a anunțat că la meciul cu Universitatea Craiova s-au vândut toate biletele de intrare.
 

Partida dinte Farul Constanța și Universitatea Craiova din etapa a 3-a a play-off-ului Superligii se va desfășura cu casa închisă!

Pe această cale îi anunțăm pe toți suporterii care nu și-au putut achiziționa bilete la această partidă că nu vor exista case de bilete deschise la stadion!, este mesajul Farului.

 
Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!
 
Etapa a 3-a play-off
 
Sâmbătă, 8 aprilie, ora 20.30: Farul Constanța – Universitatea Craiova
Duminică, 9 aprilie, ora 21.00: CFR Cluj – FCSB
Luni, 10 aprilie, ora 20.30: Sepsi OSK Sfântu Gheorghe – Rapid București
 
Clasament play-off
 
1. Farul Constanța - 36p
2. CFR Cluj - 34p
3. FCSB - 33p
4. Universitatea Craiova - 29p
5. Rapid - 28p
6. Sepsi OSK - 21p.
 
Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!
 
Etapa a 3-a play-out

Sâmbătă, 8 aprilie, ora 15.00: FC Voluntari – UTA
Sâmbătă, 8 aprilie, ora 17.30: Universitatea Cluj – FCU 1948 Craiova
Duminică, 9 aprilie, ora 13.00: Chindia Târgoviște – FC Hermannstadt
Duminică, 9 aprilie, ora 15.30: FC Botoșani – FC Argeș
Luni, 10 aprilie, ora 17.30: Petrolul Ploiești – CS Mioveni.  
 
Clasament play-out
 
1. Petrolul - 24p
2. FCU 1948 Craiova - 23p
3. FC Voluntari - 21p
4. FC Botoșani - 20p
5. Universitatea Cluj - 20p
6. Chindia - 19p
7. FC Hermannstadt - 18p
8. UTA - 17p
9. FC Argeș - 14p
10. CS Mioveni - 11p.
 
Intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!
 
În play-off se joacă tur-retur, în total zece etape. În play-out va fi manșă unică, în total nouă etape. Cine se clasează pe locul 1 în play-off, campioana României, participă în Liga Campionilor, iar locurile 2 și 3 din play-off vor evolua în Conference League. Locul 3 din play-off va juca baraj cu câștigătoarea barajului dintre locurile 1 si 2 din play-out pentru un loc în Conference League. Locurile 9 si 10 din play-out retrogradează direct. Locurile retrogradabile 7/8 din play-out joacă baraj cu locurile 3/4 din Liga 2. La intrarea în play-off și play-out, punctajele echipelor din sezonul regular s-au înjumătățit.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanța și Facebook (Universitatea Craiova)
 
Citește și:

Superliga
Trei meciuri în prima zi din etapa a treia a turneelor play-off / play-out, printre care și Farul - Universitatea Craiova



Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

CS Farul Constanța Halterofilii au urcat pe podium la Naționalele de juniori 2 (GALERIE FOTO)

25 Apr 2024 325

Superliga 2023/2024 Farul Constanța – Rapid 3 – 1. „Marinarii” urcă pe locul 2. Două goluri în două minute au decis soarta partidei (GALERIE FOTO + VIDEO)

24 Apr 2024 1010

Constanța. Asociaţia Fotbal Club Unirea a intrat în faliment! Vasile Geambazi, nepotul lui Gigi Becali, s-a opus (MINUTĂ)

24 Apr 2024 629

Au trecut 23 de ani de la meciul de retragere al lui Gheorghe Hagi (GALERIE FOTO)

24 Apr 2024 413

Noul stadion de la Constanța Gheorghe Hagi - „Nu cred că îmi va purta numele“. Ce variantă ar fi cea potrivită (VIDEO)

23 Apr 2024 2947

Superliga 2023/2024. Farul Constanța - Rapid Hagi - „Sperăm să prindem iar o zi bună și, cu ajutorul publicului, să câștigăm“ (VIDEO)

23 Apr 2024 1762

Farul Constanța are patru jucători în echipa rundei! Gheorghe Hagi, desemnat antrenorul etapei

23 Apr 2024 647

Farul Constanța luptă pentru locul doi Dina Grameni - „Am demonstrat că suntem o echipă foarte bună, care merită să fie pe podium“ (VIDEO)

22 Apr 2024 1335

Farul Constanța Fotbalistele, pe drumul către titlul de campioană. Victorie în deplasare cu Poli Timișoara

21 Apr 2024 842

Farul Constanța Louis Munteanu și Ionuț Cojocaru, gemenii golului. „Se înțeleg foarte bine, sunt fericiți că joacă împreună“ (GALERIE FOTO)

21 Apr 2024 915

Fotbal Constanța Rezultatele etapei a 26-a de la Liga a 4-a (seniori și juniori + clasamentele) - FOTO - VIDEO

21 Apr 2024 781

Hagi, după Farul Constanța - CFR Cluj 5-1 „Un meci perfect. Bravo lor! Am făcut diferența la ritm și intensitate“ (GALERIE FOTO)

19 Apr 2024 1481

LIVE TEXT. Superliga 2023/2024 CFR Cluj a deraiat la Ovidiu! Farul Constanța a învins cu 5-1 și urcă pe locul doi în play-off! (GALERIE FOTO)

19 Apr 2024 1143

Farul Constanța Revelația Ionuț Cojocaru - „Peste cinci ani, mi-aș dori să fiu la AC Milan și să joc cu România la un turneu final“ (GALERIE FOTO)

19 Apr 2024 973

Editorial „Revenirea la origini“, o strategie care își arată din plin roadele la Farul Constanța în play-off

19 Apr 2024 690