Final nebun de meci Ochiroşii a adus un punct la Năvodari

sageata.jpgFostul jucător al Stelei a reuşit să înscrie un gol şi dea pasa decisivă la reuşita lui Florin Popa

După remiza de la Otopeni din prima etapă, Săgeata Năvodari a înregistrat cel de-al doilea rezultat de egalitate în actuala stagiune, scor 2-2, contra formaţiei Astra II Giurgiu, meci din cadrul etapei a doua din liga secundă.

Cu un moral bun după succesul cu Victoria Brăneşti din etapa inaugurală a sezonului, Astra II Giurgiu a dominat prima parte a meciului de la Năvodari şi a reuşit să deschidă scorul după 22 de minute de joc, după o greşeală mare a portarului Florin Olteanu. Goalkeeper-ul năvodărenilor a degajat greşit un balon până la Bogdan Rusu, care a înscris cu un şut puternic de la 25 de metri. Singura ocazie mai importantă a gazdelor a venit abia în ultimele momente ale reprizei, când Dorel Zaharia a pătruns în careu de pe partea dreaptă, iar şutul său din unghi a trecut puţin pe lângă poarta apărată Gabriel Popa. Jucătorii lui Constantin Gache au ieşit mult mai montaţi de la cabine şi, după doar două minute de la reluare, au avut prima mare ocazie de gol prin Goşa, care a trimis de la câţiva metri cu capul puţin pe lângă poarta giurgiuvenilor. Apoi, în minutul 66, Creţu trimite un şut de la 25 de metri, însă balonul este reţinut fără probleme de Popa. Cu un sfert de oră înainte de final, Mişelăricu a fost eliminat de centralul întâlnirii, după ce l-a lovit fără minge pe Lukacs. Din acel moment soarta întâlnirii avea să se schimbe. Imediat, Constantin Gache face o schimbare inspirată îl înlocuieşte pe Vezan cu Răzvan Ochiroşii, jucătorul împrumutat de la campioana Oţelul Galaţi, reuşind să aducă egalarea un minut mai târziu, cu un gol de generic. Sorin Chiţu a centrat de pe partea dreaptă, iar Ochiroşii a reluat din voleu, fără speranţe, pe portarul oaspeţilor. Bucuria năvodărenilor nu a durat decât două minute, Astra reuşind să treacă din nou în avantaj prin reuşita lui Viorel Dinu: şut plasat de la 20 de metri. Cu un om în plus pe teren şi în avantaj pe tabelă, oaspeţii au redus din turaţie, lucru de care au profitat cei de la Săgeata. Astfel, în minutul 88, acelaşi Ochiroşii execută o lovitură liberă de la marginea careului, iar Florin Popa stabileşte scorul final, 2-2, înscriind cu capul din şase metri.

„Sper ca etapa viitoare să reuşim şi prima victorie"

„Ne aşteptam la un meci greu, mai ales că profesorul Gache cunoştea destul de bine adversarul. Păcat că am reuşit să înscriem abia după ce am rămas în zece oameni, deşi am avut până atunci câteva ocazii foarte bune de a înscrie. Sper ca etapa viitoare să reuşim şi prima victorie a sezonului, pentru a mai îmbunătăţi din moralul jucătorilor", a declarat, după meci, antrenorul secund al Săgeţii, Constantin Funda. Tehnicianul s-a mai referit şi la greşeala lui Florin Olteanu de la primul gol al Astrei: „Olteanu este un portar cu experienţă care, probabil, trece printr-o perioadă mai grea. Trebuie să fim alături de el şi să-l ajutăm pentru că orice jucător mai are momente slabe de-a lungul carierei". Etapa viitoare, formaţia pregătită de Constantin Gache a se va deplasa în Moldova pentru meciul cu FC Botoşani.

 


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Liga a 3-a Axiopolis Cernavodă a revenit de la 0-2 cu FC Voluntari II, câștigând în prelungiri!

28 Apr 2024 521

Handbal CSM Constanța este vicecampioana României! (GALERIE FOTO)

27 Apr 2024 806

Calendar săptămânal CSM Constanța Meciuri importante în Sala Sporturilor „Simona Amânar“! Intrarea este liberă

26 Apr 2024 453

Farul Constanța are patru jucători în echipa rundei! Gheorghe Hagi, desemnat antrenorul etapei

23 Apr 2024 731

Handbal CSM Constanța a făcut spectacol cu CSU din Suceava, bifând al 19-lea succes stagional (GALERIE FOTO)

13 Apr 2024 832

Farul Constanța Contra FCSB, Alexandru Buzbuchi a bifat meciul 100 în prima ligă. Hagi - „Meritam victoria“ (GALERIE FOTO)

01 Apr 2024 848

Handbal CSM Constanța - Steaua, în sferturile Cupei României

28 Mar 2024 749

Calendar săptămânal CSM Constanța Voleibalistele, debut în play-out. Două meciuri acasă cu Știința Bacău. Intrare liberă!

22 Mar 2024 618

Trei fotbaliști de la Farul Constanța în echipa etapei. Gheorghe Hagi, antrenorul rundei

19 Mar 2024 927

CSM Constanța baschet Erik Began, MVP. Cea mai bună evoluție stagională, în meciul din Liga 1 de la Timișoara

19 Mar 2024 632

Liga a 3-a Constanța Egal pentru Gloria Băneasa, în etapa a 17-a. Axiopolis Cernavodă, înfrângere

17 Mar 2024 1006

Calendar săptămânal CSM Constanța Handbaliștii, meci acasă cu Minaur Baia Mare. O veritabilă finală pentru argintul în Liga Națională!

29 Feb 2024 957

European League. 27 februarie 2024 CSM Constanța, meci capital cu Dinamo, în Sala Sporturilor „Simona Amânar“. Intrarea este liberă! (GALERIE FOTO + DOCUMENT)

26 Feb 2024 1260

Județul Constanța Fostul internațional Costin Lazăr, antrenor la Gloria Băneasa. L-a înlocuit pe banca tehnică pe Eugen Trică

16 Feb 2024 1648

Baschetbaliștii de la CSM Constanța, înfrângere cu CSO Voluntari. Diferența s-a făcut în primul sfert

11 Feb 2024 740