Sport

Fotbalistele din echipa Under-15 a Selenei SN Constanţa sunt pe primul loc în campionat (galerie foto)

 Echipa de fotbal feminin a Selena SN Constanţa se află pe locul patru după turul Ligii a 2-a, seria 1. În campionatul rezervat senioarelor, evoluează opt formaţii, iar trupa de pe litoral, una foarte tânără, din care fac parte multe junioare, a acumulat în şapte etape zece puncte, având trei victorii, un egal şi trei înfrângeri, golaveraj 9-9.
 
„Suntem în schimbarea echipei, astfel că acest campionat va fi puţin mai greu pentru noi. La echipa de senioare, ne-au rămas numai cinci fete mai mari, restul fiind născute în anii 2002, 2003 sau 2004. Fetele sunt numai din municipiul Constanţa şi din judeţ, din Mangalia, Negru Vodă, Mihail Kogălniceanu, Corbu sau Cumpăna“, a declarat Niculina Radu, cea care, alături de Diana Gidu, le pregăteşte pe fotbaliste.
 
Clasamentul la finele turului se prezintă astfel: 1. Vasas 2 Femina Odorhei - 15p, 2. Atletic Onix - 12p, 3. Viitorul Reghin - 11p, 4. Selena SN - 10p, 5. Vulpiţele Galbene Roman - 10p, 6. Ladies Tg. Mureş - 8p, 7. Navobi Iaşi - 6p, 8. Măgura 2012 Bacău - 4p. Echipa constănţeană a înregistrat rezultatele: 2-1 acasă cu Bacău, 1-1 acasă cu Onix, 2-3 în deplasare cu Vulpiţele Galbene, 2-0 acasă cu Tg. Mureş, 2-1 în deplasare cu Iaşi, 0-2 acasă cu Odorhei şi 0-1 în deplasare cu Reghin.
 
În schimb, în întrecerea rezervată jucătoarelor Under-15, Selena SN ocupă prima poziţie în seria a şaptea. „Cea mai mare fotbalistă a noastră care participă în acest campionat are 14 ani. Conducem ierarhia cu patru victorii“, a precizat Niculina Radu. Formaţia constănţeană a învins FC Oneşti (12-0), Universitatea Galaţi (7-2), Zimbrul Tulcea (5-0) şi Activ Slobozia (3-2).
 
În Cupa României, prima echipă a Selenei SN a susţinut ieri meciul din turul trei, pe teren propriu, cu Universitatea Galaţi, formaţie care a promovat la finele sezonului trecut în Liga 1. Meciul le-a revenit oaspetelor cu 4-0. În turul doi, Selena SN a dispus de Activ Slobozia cu 12-1 (9-1), iar în primul tur a avut liber.
 
Sursa foto: Facebook (Selena SN Constanţa)  
 
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Fotbalistele Izabela Vintilă şi Mădălina Grecu, de la Selena SN Constanţa, în pregătire cu Naţionalele României, la Tărlungeni (galerie foto)

22 Aug 2018 532

Fotbaliste la Selena SN Constanţa Mădălina Grecu, Andreea Novac şi Izabela Vintilă, convocate la echipa naţională

31 Jul 2018 594