Sport

Fotbalistele Izabela Vintilă şi Mădălina Grecu, de la Selena SN Constanţa, în pregătire cu Naţionalele României, la Tărlungeni (galerie foto)

În această perioadă, la Tărlungeni, în judeţul Braşov, selecţionatele Under-15, Under-17 şi Under-19 de fotbal feminin ale României efectuează un stagiu de pregătire. Pentru echipele U-17 şi U-19 urmează, în această toamnă, meciurile preliminare pentru calificarea la turneele europene din 2019.
În cantonamentul de la Tărlungeni se află şi două jucătoare de la Selena SN Constanţa, atacantul Izabela Vintilă (la U-15) şi portarul Mădălina Grecu (la U-19). Potrivit frf.ro, la categoria Under-19, România va face parte din grupa 11, alături de Portugalia, Italia şi Bulgaria. Primele două echipe clasate în grupele de calificări şi cele mai bune două formaţii care vor ocupa locul trei se vor alătura ţărilor direct calificate, Spania şi Franţa, la Turul de Elită. La Campionatul European, care va fi găzduit de Scoţia, se vor califica şapte echipe, alături de ţara gazdă. Perioada de pregătire de la Tărlungeni se încheie pe 27 august.

Sursa foto: frf.ro

Citeşte şi:

Fotbaliste la Selena SN Constanţa Mădălina Grecu, Andreea Novac şi Izabela Vintilă, convocate la echipa naţională​

Peste 30 de fotbaliste s-au pregătit la Costineşti, în proiectul „Fotbal şi Feminitate“. Două dintre fete au fost din Constanţa (galerie foto)
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Fotbalistele din echipa Under-15 a Selenei SN Constanţa sunt pe primul loc în campionat (galerie foto)

22 Nov 2018 907

Fotbaliste la Selena SN Constanţa Mădălina Grecu, Andreea Novac şi Izabela Vintilă, convocate la echipa naţională

31 Jul 2018 598