Sport

Gică Popescu, prezentat oficial ca președinte la FC Viitorul „Sperăm ca împreună să ducem acest club la o altă dimensiune“

Fostul mare fotbalist Gică Popescu, unul dintre liderii Generației de Aur, i s-a alăturat lui Gică Hagi la FC Viitorul, club la care va ocupa funcția de președinte.

Noul oficial al echipei constănțene a fost prezentat astăzi, într-o conferință de presă la care a participat și Gică Hagi, managerul tehnic și patronul FC Viitorul.  

De astăzi, un nou început, a fost mesajul de pe pagina de Facebook a FC Viitorul.  

Nu mi-a fost ușor să-l conving pe Gică. Am ajuns însă la un nivel înalt, echipa a crescut an de an. A venit momentul să ne dezvoltăm, să facem un pas în plus, să facem lucruri importante. Era momentul să avem un președinte care să aibă grijă de tot ce înseamnă partea administrativă, brandul nostru, clubul nostru. El va conduce tot. E un om serios, competitiv, care ne va ajuta să devenim și mai buni. Sper să fim la înălțime, iar Gică să aibă rezultate cât mai bune, a declarat Gică Hagi.

Din 2003, de când am încheiat cariera de jucător, întrebarea care mi-a fost pusă cel mai mult a fost când mă întorc în fotbal. Am spus mereu că în țară o voi face numai alături de Gică, într-un proiect pe care noi ni-l dorim și l-am visat mereu: să facem ceva pentru fotbalul românesc. Gică a încercat de mult să mă coopteze la clubul său. Până acum, din pricina unor conjuncturi colaterale și a programului meu nu am putut merge la drum, așa cum o facem acum. Faptul că eu nu am fost până acum oficial la FC Viitorul nu înseamnă că nu am discutat mult cu Gică și nu ne-am sfătuit. Sunt alături de el de când a decis să facă acest proiect și mi-am spus mereu părerea, când mi-a cerut-o. La început, nu am crezut că se va dezvolta la acest nivel. Am văzut că și-a investit agoniseala de-o viață, cât de mult suflet a pus și cât de greu e să ducă proiectul de unul singur și m-a convins să-i vin alături. A făcut la club și partea tehnică, și partea administrativă. Dar un antrenor ca să aibă rezultate trebuie să se concentreze numai pe munca tehnică. A făcut acest lucru nemaipomenit, dar trebuia să se ocupe și de latura administrativă. De acum, acest al doilea aspect va rămâne numai în seama mea. Voi avea o responsabilitate uriașă. Sperăm ca împreună să ducem acest club la o altă dimensiune. Una dintre misiunile pe care le am e să aduc în cadrul clubului, alături de Gică, și alți oameni potenți financiar, astfel încât să mergem cu proiectul la un alt nivel, a precizat și Gică Popescu.


Sursa foto: ZIUA de Constanța

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Oficiali de la Ajax Amsterdam au vizitat baza Academiei Hagi de la Ovidiu (galerie foto)

12 Jul 2019 753

Academia Hagi a învins Real Madrid! Gică Popescu - „Echipele noastre sunt competitive şi pe plan internaţional“ (galerie foto)

10 Jun 2019 1534

Gică Popescu, preşedinte la FC Viitorul Gică Hagi - „Ce să fac, să dau antrenorul afară?“. Ce a răspuns „Baciul“

03 Jun 2019 1227

Gică Popescu, noul președinte al FC Viitorul

31 May 2019 743

FC Viitorul Brazilianul Eric a plâns după câștigarea Cupei României. Ce a spus Hagi. Vine și Gică Popescu la echipa de pe litoral?

26 May 2019 1271

„E o mare onoare pentru mine“ Fundaşul FC Viitorul Sebastian Mladen, pe teren alături de Gică Popescu şi Gică Hagi

23 Jan 2019 847

La 16 ani, Nicholas, fiul lui Gică Popescu, e în cantonament cu FC Viitorul „Încerc să prind câte ceva de la fiecare“ (galerie foto)

15 Jan 2019 583

Poză de familie Fiul lui Gică Popescu, în cantonament cu FC Viitorul. Cu cine îl aseamănă Gică Hagi pe Nicolas

10 Jan 2019 2791

UPDATE. „Rămas bun!" Doliu în fotbalul românesc. A murit un fost mare jucător, cel care l-a dus pe Gică Hagi la Real Madrid

16 Dec 2018 1208

Ştiaţi că…? Fostul fotbalist Gică Popescu împlineşte astăzi 51 de ani

09 Oct 2018 366

FC Viitorul nu l-a avut pe banca tehnică pe Gică Hagi la meciul cu Dinamo Cătălin Anghel - „Nu am fost inspiraţi în ultimii 30 de metri“ (galerie foto)

15 Aug 2018 730

„Revolta“ angajaţilor din Serviciul Român de Informaţii Nemulţumirile au ajuns la urechile judecătorilor din Constanţa (document)

18 Jun 2018 3772

Ştefan Bodişteanu şi Bogdan Lazăr, căpitani Patru fotbalişti de la Academia Hagi au jucat pentru România la „Torneo delle Nazioni“

03 May 2018 1284

Component al Naţionalei României. Pe ce post joacă Nicolas, fiul lui Gică Popescu, la FC Viitorul!

09 Mar 2018 1458

Punte între generaţii Ianis Hagi, Răzvan Marin şi Nicolas Popescu joacă alături de părinţii lor la evenimentul „Uniţi pentru Mihai“

22 Feb 2018 2027