Handbal CSM Constanța, o repriză senzațională pe terenul Füchse Berlin, deținătoarea EHF European League! (GALERIE FOTO)

 
Echipa masculină de handbal CSM Constanța a încheiat campania europeană din sezonul 2023/2024 cu o evoluție solidă pe terenul lui Füchse Berlin, pe care a condus-o în primele 40 de minute ale meciului din Max Schmeling Halle!
 
Echipa germană s-a impus la final cu 35-31, după ce oaspeții au condus la pauză cu 19-16.  
 
CSM Constanța a făcut o prima repriză senzațională!
 

Vasile a apărat extraordinar, reușind multe parade din situație unu contra unu cu jucătorii lui Fuchse, iar în atac am marcat din toate pozițiile, de la 9 metri, din extreme, de pe pivot, dar și fructificând câteva contraatacuri devastatoare. Totul într-un ritm alert, cu adevărat de Bundesliga, pe care echipa noastră l-a impus partidei încă din primul minut! Băieții noștri au condus și cu 5 goluri, 14-9 în minutul 22, jocul foarte bun în apărare fiind completat de o eficacitate remarcabilă în atac, se arată pe pagina de Facebook a CSM Constanța.

 
Deținătoarea trofeului EHF European League a întors rezultatul de la pauză, într-o repriză secundă mult mai bună și a câștigat ultimul meci din Grupa a IV-a a competiției.
 

Băieții noștri au pierdut din energie, dar s-au bătut până la final cu valoroșii lor adversari, la care a strălucit interul stânga danez Lasse Andersson (15 goluri)! Echipa noastră părăsește competiția cu fruntea sus, după un parcurs de excepție, încheiat în Main Round, alături de adversari mult mai bine cotați. Felicitări, jucătorilor și staff-ului! Mulțumim tuturor fanilor care ne-au susținut, acasă, dar și în deplasare! Tricolorul a fluturat și în această ultimă seară europeană, în tribunele arenei din Berlin, unde s-a scandat ”CSM Constanța” și “România”!, mai menționează clubul constănțean.

 
Mikalai Aliokhin a fost principalul marcator al CSM Constanța, cu 6 goluri, urmat de Ilie 3 goluri, Komogorov 3, Căbuț 3, Susanu 3, Stanković 3, Ravnić 3, Drăgan 2, Nistor 2, Chikovani 1, Nikolić 1 și Andrei 1. Vasile a încheiat meciul cu 9 intervenții. Au mai jucat Vegar, Caba și Rusu.
 
Pentru CSM Constanța urmează meciuri importante pe plan intern, în Cupa României, pe 20 martie 2024, la Turda, și în Liga Zimbrilor, pe 24 martie, la Focșani.
 
Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Handbal)
 
Citește și:

 
Handbal
Un nou meci cu Füchse Berlin. CSM Constanța, ultima reprezentație din actualul sezon al EHF European League

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

CSM Constanța Ștefan Orza, medaliat la Campionatul Mondial de Kempo

27 Apr 2024 244

CSM Constanța Voleibalistele au câștigat primul meci din seria cu FC Argeș (GALERIE FOTO)

27 Apr 2024 311

Calendar săptămânal CSM Constanța Meciuri importante în Sala Sporturilor „Simona Amânar“! Intrarea este liberă

26 Apr 2024 379

Baschet CSM Constanța a cedat dramatic în primul meci cu BC CSU Sibiu

25 Apr 2024 543

CSM Constanța, campioana României! Andrei Talpeș - „Este un moment istoric. Constanța merită să fie în top“ (GALERIE FOTO)

25 Apr 2024 566

Ședință CLM Constanța CSM Constanța și-a schimbat sediul. Unde este situat (DOCUMENT)

25 Apr 2024 441

CSM Constanța a câștigat titlul național la baschet feminin Mesajul primarului Vergil Chițac – „Felicitări tuturor celor care au pus umărul la creșterea performanței sportului constănțean.” (GALERIE FOTO)

24 Apr 2024 440

Tenis de masă Sportiva de la CSM Constanța, Elena Zaharia s-a oprit în optimile de finală ale turneului WTT Feeder Havirov, din Cehia (GALERIE FOTO)

24 Apr 2024 322

Gimnastică Sabrina Maneca Voinea și Andreea Preda, legitimate la CSM Constanța, au fost selecționate în lotul național pentru Campionatul European feminin de gimnastică artistică de la Rimini

24 Apr 2024 417

Ce performanță! După Cupa României, baschetbalistele de la CSM Constanța au câștigat și Liga Națională! Sunt campioanele României! (GALERIE FOTO + VIDEO)

23 Apr 2024 721

Inspecția Judiciară propune suspendarea din funcție a judecătoarei Popoviciu Ancuța, de la Mangalia! Totul s-ar putea decide azi la CSM!

23 Apr 2024 567

Oficial, cu unanimitatea CSM Andra Georgiana Vasile, fostul adjunct al Parchetului Tribunalului Constanța, delegată procuror șef în DIICOT Constanța!

23 Apr 2024 458

Din nou pe podiumul național „CSM Constanța menține tradiția rugby-ului constănțean la înălțime!“

23 Apr 2024 447

Andra Georgiana Vasile, fost adjunct al Parchetului Tribunalului Constanța, pe cale să devină șeful Biroului de combatere a traficului de droguri din DIICOT

22 Apr 2024 678

Înotătorii de la CSM Constanța, la înălțime și în ultima zi a Campionatului Național (GALERIE FOTO)

22 Apr 2024 474