La masa de joc cu Emil Boc! Reprezentanți ai Constanței, alături de primarul municipiului Cluj-Napoca și alți pasionați, la un eveniment inedit (GALERIE FOTO)

 

 
  • Loturile României au participat la o acțiune relaxantă la baza sportivă „La Terenuri“, din cartierul clujean Mănăștur.
 
Campionatul European Under-21 la tenis de masă se desfășoară, în perioada 14 - 18 septembrie, în România, la Cluj-Napoca, iar în loturile României este reprezentată și Constanța.
 
Federația Română de Tenis de Masă și European Table Tennis Union organizează Romstal U21 European Table Tennis Championships, întrecerea urmând a se desfășura în BT Arena din Cluj-Arena. Din lotul național feminin al României fac parte și trei reprezentante ale Constanței, Camelia Mitrofan, Bianca Mei-Roșu și Elena Zaharia. Constănțeanul Viorel Filimon este unul dintre cei doi antrenori ai acestui lot, iar constănțeancă este și Mioara Șincan, psihologul loturilor. Totodată, municipiul de la malul mării este reprezentat și de Andrei Filimon, ca antrenor la lotul masculin. Componența reprezentativelor tricolore pentru Euro este următoarea: la feminin - Elena Zaharia, Camelia Mitrofan, Ioana Sîngeorzan, Bianca Mei-Roșu. Rezervă - Tania Plăian. Antrenori - Viorel Filimon și Mihaela Șteff; la masculin - Darius Movileanu, Andrei Istrate, Iulian Chiriță, Eduard Ionescu. Rezervă - Dragoș Bujor. Antrenori: Andrei Filimon și Ionuț Seni. „FRTM își păstrează astfel rolul de organizator la cel mai înalt nivel al competițiilor europene din calendarul ETTU: Campionatul European juniori 2018, Campionatul European seniori 2021 și Campionatul European U21 Romstal 2022, toate aceste competiții având aceeași gazdă primitoare BT Arena din Cluj-Arena“, menționează FRTM.
 
I-au invitat la joc
 
Înainte de începerea competiției, la baza sportivă „La Terenuri“, din cartierul clujean Mănăștur, loturile României au participat la o acțiune relaxantă, care au cuprins și meciuri demonstrative, alături de cei prezenți și de primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc. „FRTM și campionii români au petrecut o după-amiază relaxantă alături de primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc. Președintele FRTM, Cristinel Romanescu, secretarul general FRTM, Adriana Zamfir, Beatrice Romanescu, marketing manager ETTU, sportivii Elena Zaharia, Camelia Mitrofan, Ioana Sîngeorzan, Bianca Mei-Roșu, Darius Movileanu, Andrei Istrate, Iulian Chirița, Eduard Ionescu, antrenorii Viorel Filimon, Andrei Filimon, Ionuț Seni, kinetoterapeutul Adrian Mîrza și psihologul Mioara Șincan i-au invitat la joc pe cei care au ales să facă mișcare în baza sportivă. Meciurile demonstrative Cristinel Romanescu - Emil Boc și cele dintre sportivii noștri și pasionați au stârnit entuziasmul celor prezenți, care au fost invitați la Campionatul European U21 Romstal 2022, 14-18 septembrie, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca!“, se arată pe site-ul oficial al Federației Române de Tenis de Masă. 
 
„Moment de relaxare“
 
„Eveniment inedit în Baza sportivă «La terenuri»: Echipa României U21, tenis de masă, a susținut meciuri demonstrative de tenis cu cei care se aflau în baza sportivă! Moment de relaxare pentru echipa națională înainte de competiția europeană care începe miercuri la Cluj-Napoca! Împreună cu mai mulți clujeni, am avut plăcerea de a juca tenis de masă alături de tinerii sportivi care ne reprezintă în lotul României pentru Campionatul European de Tenis de Masă. După multiple zile de antrenament în orașul nostru, unii dintre cei mai valoroși sportivi români ai momentului - printre care: Elena Zaharia, Camelia Mitrofan, Ioana Sîngeorzan, Bianca Mei-Roșu, Tania Plaian, Darius Movileanu, Andrei Istrate, Iulian Chirița, Eduard Ionescu, Dragoș Bujor - vor lupta pentru a aduce țării noastre titlul de Campioană europeană la tenis de masă. Mult succes tuturor! Felicitări întregii echipe implicate! Hai România! Organizatorii oferă și în acest an facilități la bilete pentru elevi, pensionari și persoane cu dizabilități“, a fost mesajul lui Emil Boc.
 
PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (FRTM, Emil Boc)
 
Citește și:
 
Tenis de masă
Trei echipe de la CSM Constanța s-au calificat în Divizia B (GALERIE FOTO)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Clujul sărbătorește Ziua Unirii cu concerte și foc de artificii

23 Jan 2024 758

Sondaj INSCOP Geoană conduce în clasamentul încrederii în personalități publice, urmat de Kovesi și primarul Clujului

05 Dec 2023 941

PNL şi-a desemnat echipa de campanie pentru alegerile europarlamentare. Lucian Bode – şef de campanie

20 Nov 2023 1059

Judecătoria Constanța Maria și Marian Saioc au contestat amenzile primite după ce au intrat în biroul lui Emil Boc, primarul Clujului (VIDEO)

04 Oct 2023 2563

Data la care se lansează Programul „Rabla 2”

11 Apr 2022 1904

Explozie puternică în Cluj, în această dimineață. Un deces și două victime cu arsuri (GALERIE FOTO+ VIDEO)

10 Dec 2021 2405

ZIUA LIVE. Cristian Diaconescu vorbește despre mandatul său la conducerea PMP, despre tensiunile de la granița Ucrainei dar și despre noile legi ale Justiției

18 Apr 2021 3371

De la CNSC, la două tribunale şi acum la Curtea de Apel Ce a vrut firma lui Ionuţ Barbu de la primăria lui Emil Boc

15 Jan 2020 1577

Generalul Pelmuş Pandelea, secretar general al MAI, merge la Secretariatul General al Guvernului ca inspector guvernamental

27 Nov 2019 4245

Stere Halep a jucat tenis cu Emil Boc la Cluj, la Sports Festival 2019! Darren Cahill, din nou alături de Simona Halep

15 Jun 2019 4550

Primăria Cluj condusă de Emil Boc dată în judecată de jurnaliști

20 May 2019 1815

Sorin Blejnar şi fostul şef al SIPI Constanţa, achitaţi în dosarul „Motorina“. Radu Nemeş, condamnat

16 Apr 2019 3601

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, audiat în dosarul fostului ministru al Comunicaţiilor şi Tehnologiei Informaţiei Valerian Vreme

20 Sep 2018 1551

Spectacol la Cluj Napoca, înaintea primului meci de tenis din Fed Cup. Spectatorii vor participa la momentul special pregătit înaintea meciului Simonei Halep

20 Apr 2018 2147

Fostul premier, Emil Boc a fost audiat de procurorii DIICOT în cazul profesorului Mihai Lucan. Ce a declarat la ieșirea de la audieri

10 Jan 2018 1951