Sport

„Marinarii“ joacă după alt program în Liga a 3-a! SSC Farul a testat mai mulţi fotbalişti străini în amicalul cu ACS Performer (galerie foto + video)

Echipa de fotbal de Liga a 3-a SSC Farul Constanţa a câştigat cu 5-1 meciul amical de ieri, jucat pe terenul SNC din Constanţa, cu echipa de juniori născuţi în anii 1999 şi 2000 de la ACS Performer Constanţa
 
Golurile au fost marcate de R. Stănescu (23), Onyeka (44), Terry (70), Rusu (75) şi Dragu (85), respectiv Zamfir (6). Puştii de la ACS Performer au început meciul mai bine, au deschis scorul şi au ratat apoi o ocazie mare de a face 2-0. În plus, au cerut şi un penalty. SSC Farul a revenit însă şi a trecut la conducerea partidei şi pe tabelă, iar la final s-a impus la diferenţă de patru goluri. Tehnicienii Farului au testat în această partidă şi câţiva jucători străini.
 
SSC Farul (antrenori, Petre Grigoraş, Marian Dinu, Ion Barbu şi Gică Mina) a început meciul cu: Gurău - Androne, S. Agache, Botea, Vântu - Vl. Suciu, Niţescu - Al. Grigoraş, R. Stănescu, Onyeka - Mazilu. Gurău (un portar de 1,97 m înălţime) şi Androne sunt doi dintre cei patru juniori veniţi de la FC Viitorul, iar Sebastian Agache e fundaşul care a jucat şi la Oţelul Galaţi. La pauză, a fost 2-1 pentru SSC Farul, Rafael Stănescu (cu o creştere vizibilă la capitolul pregătire fizică) fiind implicat în ambele goluri ale „marinarilor“. Întâi a egalat, după o acţiune personală, apoi a pasat la reuşita lui Onyeka.

Lamine a ieşit în evidenţă 

În repriza a doua, la SSC Farul au evoluat: Vl. Neagu - Rusu, Elvis, Lamine, Ergut - Sorel, Milea, V. Şicu, Dragu - Pedro, Terry. Mohamed Lamine este stoperul din Coasta de Fildeş, dar care are şi paşaport american, trăind în SUA, Elvis Fnegherose e din Nigeria, Sorel Afframan Cauphie e din Coasta de Fildeş, Pedro Casado Rui e spaniol, iar Terry Benjamin e ghanez. În cazul lui Mohamed Lamine, care a impresionat până acum, SSC Farul a început formalităţile de legitimare. Şi în partida de ieri, Lamine a ieşit în evidenţă. Pe lângă jocul din centrul defensivei, a fost la originea golului trei al SSC Farul, când Terry a marcat după o incursiune a lui Mohamed.

Pedro s-a accidentat 

În schimb, ceilalţi străini folosiţi după pauză nu au sărit în ochi cu ceva. Mai mult, spaniolul Pedro s-a şi accidentat după doar 16 minute de joc, fiind schimbat. Contra lui ACS Performer, al patrulea junior venit de la FC Viitorul, Ionuţ Crânganu, nu a jucat, din pricina unei accidentări. La SSC Farul nu mai este însă fundaşul dreapta Juncănaru, care era o soluţie foarte bună, dar pe care clubul său, FC Botoşani (Liga 1), l-a rechemat din pricina problemelor de lot cu care se confruntă. La 4-1, Ergut a avut şansa de a face 5-1, dar a tras în bară. Ieri, echipa de start de la ACS Performer (antrenori, Viorel Farcaş şi Gabriel Dobre) a fost: Ciubotariu - Lefter, Gânţu, Robu, Ştefancu - Zanfir, I. Florea, Apostolache, Caragea - Zamfir, Dumitraşcu. Unul dintre mijlocaşi a fost I. Florea, de la SSC Farul, care în perioada următoare va efectua o deplasare în străinătate cu echipa naţională de fotbal pe plajă a României.

 „Suntem optimişti“ 

„Ţinând cont că mai avem puţin până la începerea campionatului, a fost ultimul meci de verificare şi am încercat să profităm de acest lucru. Am avut în componenţa echipei din repriza a doua câţiva jucători sosiţi în probe. În mare parte, cred că antrenorul principal Petre Grigoraş s-a edificat în privinţa primului «11» şi asupra lotului de jucători cu care vom aborda campionatului. Suntem mulţumiţi de fotbaliştii pe care i-am avut până acum în pregătire. Nu ne-a interesat foarte mult rezultatul, dar este important şi acest aspect, să ne menţinem pe linia invincibilităţii, ţinând cont că am câştigat toate partidele de pregătire. Jucătorii vor foarte mult să câştige, sunt dornici de afirmare. Mai avem de lucru până să ne considerăm o echipă foarte puternică, dar suntem optimişti“, a declarat Marian Dinu, antrenor secund la SSC Farul.

Meci de prezentare 

Miercuri, 30 august, echipa constănţeană îşi va prezenta lotul de jucători cu care va începe sezonul 2017/2018, cu ocazia unei partide amicale cu Viitorul Fântânele, care se va disputa, de la ora 18.00, pe terenul ITC sau Voinţa, din Complexul Sportiv Badea Cârţan. Ieri, FC Viitorul II, una dintre echipele din seria secundă a Ligii a 3-a, cea în care evoluează şi SSC Farul, a înştiinţat Federaţia Română de Fotbal că se retrage din campionat. Această situaţie va modifica programul SSC Farul din Liga a 3-a. Iniţial, constănţenii aveau liber în prima rundă, în acest final de săptămână, iar în continuare jucau astfel: 2. cu CSM Olteniţa (în deplasare), 3. cu Sportul Chişcani (acasă), 4. cu Unirea Slobozia (d), 5. cu FC Voluntari II (a), 6. cu Agricola Borcea (d), 7. cu Victoria Traian (a), 8. cu FC Viitorul II (d), 9. cu Olimpia Rm. Sărat 2010 (a), 10. cu Progresul 1944 Spartac (d), 11. cu Axiopolis Cernavodă (a), 12. cu Delta Dobrogea Tulcea (a), 13. cu Metalul Buzău (d), 14. cu Înainte Modelu (d), 15. cu FCSB II (d).

Noua programare 

Conform noii programări, SSC Farul va avea ca adversară în runda de debut, la Constanţa, Unirea Slobozia (dar partida se va reprograma, deci „marinarii“ nu vor juca în acest weekend). Apoi, meciurile din tur vor fi următoarele: 2. cu FC Voluntari II (în deplasare), 3. cu Agricola Borcea (acasă), 4. cu Victoria Traian (d), 5. cu Axiopolis Cernavodă (a), 6. cu Olimpia Rm. Sărat 2010 (a), 7. cu Progresul 1944 Spartac (d), 8. cu Delta Dobrogea Tulcea (a), 9. cu Metalul Buzău (d), 10. cu Înainte Modelu (a), 11. cu FCSB II (d), 12. cu CSM Olteniţa (a) şi 13. cu Sportul Chişcani (d).
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa


Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

„Da, ne vom implica şi vom ajuta echipa“ Consiliul Local şi CJ Constanţa şi-au afirmat sprijinul pentru SSC Farul (galerie foto + video)

21 Jun 2019 2534

LIVE VIDEO Despre viitorul SSC Farul Constanţa. Conferinţă de presă Decebal Făgădău, Horia Ţuţuianu, Ciprian Marica şi Lorand Balint (galerie foto+video)

20 Jun 2019 2515

„Să vă trăiască îngeraşul! Multe bucurii şi fericire!“ Ion Barbu, delegatul SSC Farul Constanţa, naş de botez în judeţul Olt (galerie foto)

19 Jun 2019 2632

Conferință de presă cu subiectul SSC Farul Constanța. Participă Decebal Făgădău, Horia Țuțuianu, Ciprian Marica și Lorand Balint

18 Jun 2019 2465

Ciprian Marica, finanţatorul SSC Farul Constanţa „Ne aflăm în faţa unui moment decisiv pentru viitorul clubului“

14 Jun 2019 1594

Ce aşteaptă Ciprian Marica în această săptămână „Nu fiţi îngrijoraţi, Farul Constanţa nu va dispărea!“

12 Jun 2019 3225

Farul Constanţa. Temeri că s-ar putea trage iar obloanele! „Se închide un capitol frumos. Las în urmă amintiri deosebite, dar plec cu un gust amar“

03 Jun 2019 3107

„Obiectiv îndeplinit!“ SSC Farul Constanța a învins în deplasare Dacia Unirea Brăila și s-a salvat de la retrogradare

25 May 2019 1648

Duel cu lanterna roşie SSC Farul Constanţa, hotărâtă să scape definitiv, sâmbătă, de emoţiile retrogradării

25 May 2019 960

Ce spun Petre Grigoraş şi Raul Avram Dacă învinge, sâmbătă, în Liga a 2-a, SSC Farul se salvează matematic de la retrogradare (galerie foto)

23 May 2019 1199

Cu două etape înaintea încheierii Ligii a 2-a, SSC Farul Constanţa se află la patru puncte deasupra liniei retrogradării

20 May 2019 1374

„Un meci de uitat“ SSC Farul, învinsă cu 5-0 de Luceafărul Oradea, care a înscris ultimele două goluri în inferioritate numerică!

18 May 2019 1174

FC Viitorul, meci decisiv pentru locul 3. SSC Farul speră în victorie la Oradea

18 May 2019 1074

După egalul cu Daco-Getica, SSC Farul speră să dea lovitura cu Luceafărul Petre Grigoraş - „Orice punct este important“

17 May 2019 1065

UPDATE. Imagini de la eveniment SSC Farul nu a reușit să învingă la Constanța Daco-Getica București (galerie foto)

15 May 2019 1218