Marți, 21 noiembrie 2023 CSM Constanța întâlnește în deplasare KGHM Chrobry Glogow, în European League (GALERIE FOTO + VIDEO)



Echipa masculină de handbal CSM Constanța dispută marți, 21 noiembrie 2023, al patrulea meci din grupa H a competiției continentale European League, întâlnind în deplasare formația poloneză KGHM Chrobry Glogow.

În clasament, CSM Constanța ocupă licul întâi, cu punctaj maxim, 6, în timp ce echipa din Polonia e ultima în clasament, fără niciun punct.

În tur, CSM Constanța s-a impus detașat, scor 29-18 (15-8).

Clasament grupa H: 1. CSM Constanța – 6p, 2. MOL Tatabanya KC – 4p, 3. Sporting CP – 2p, 4. KGHM Chrobry Glogow – 0p.
 
În celălalt meci de astăzi din grupă se joacă Sporting CP – MOL Tatabanya KC.

După ce i-au învins pe cei de la Glogow cu 29-18 în Sala Sporturilor, băieții antrenați de George Buricea și Ionuț Pușcașu merg în fieful adversarilor hotărâți să continue șirul victoriilor!
 
Handbaliștii noștri pot face încă un pas mare spre calificarea în grupele principale dacă iau două puncte în arena de 1300 de locuri Sportowi Hala Ryszarda Matuszaka. Glogow a pierdut sâmbătă în Superliga poloneză, 22-24 la Opole, a patra înfrângere internă în acest sezon.
 
Rămânem însă concentrați. Ne așteptăm la un meci mult mai dificil decât în partida de acasă
 


CSM Constanța are 8 victorii consecutive în toate competițiile și este decisă să fructifice momentul foarte bun pe care îl traversează cu un nou succes în Europa.
 
Marți seară, de la 19.45, suntem cu ochii pe băieții noștri! În direct la Digi Sport 3 și Prima Sport 3! Hai, Constanța! Hai, România!, este mesajul CSM Constanța.

  

Nu în ultimul rând, dintre toate cele 32 de echipe angrenate în faza grupelor EHF European League, CSM Constanța și-a ținut adversarii la respect. Numai 70 de goluri încasate, cele mai puține din competiție în această etapă, clasează echipa de pe litoral pe prima poziție în ce privește defensiva.
 

Fortăreața Europei! Cu Dani Vasile și Vlăduț Rusu între buturi, ajutați de turnurile apărării, Liviu Caba, Marin Vegar, Irakli Chikovani, pivoții Zoran Nikolić și Gastón Mouriño, sprijiniți de toată echipa în rotație, CSM Constanța nu se află întâmplător pe primul loc al grupei H. «Apărarea câștigă meciuri!», iar cu aportul coordonatorilor, al extremelor și tuturor celor din rotație, echipa Constanței arată puternică, ambițioasă și gata să surprindă orice adversar!, se araryă pe pagina de Facebook a clubului.  


Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Handbal)
 
Citește și:


CSM Constanța handbal
George Buricea - „Dacă vom reuși să ajungem în primăvara europeană, din primul an de grupe, ar fi cea mai mare performanță posibilă“ (VIDEO)



Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Rugbyștii de la Tomitanii Constanța au încheiat en-fanfare sezonul regular. Urmează turneul final

29 Apr 2024 423

Volei Duelul CSM Constanța - SCM U Craiova se va decide în meciul trei (GALERIE FOTO)

28 Apr 2024 446

Handbal CSM Constanța este vicecampioana României! (GALERIE FOTO)

27 Apr 2024 791

Volei Al doilea succes cu FC Argeș și CSM Constanța s-a clasat pe locul nouă în Divizia A1 (GALERIE FOTO + VIDEO)

27 Apr 2024 665

Rugby CSM Constanța, victorie cu punct bonus la Bârlad. Eduard Chifor, omul meciului (GALERIE FOTO)

27 Apr 2024 529

UPDATE. CSM Constanța Ștefan Orza, aur și bronz la Campionatul Mondial de Kempo

27 Apr 2024 553

CSM Constanța Voleibalistele au câștigat primul meci din seria cu FC Argeș (GALERIE FOTO + VIDEO)

27 Apr 2024 559

Calendar săptămânal CSM Constanța Meciuri importante în Sala Sporturilor „Simona Amânar“! Intrarea este liberă

26 Apr 2024 446

Baschet CSM Constanța a cedat dramatic în primul meci cu BC CSU Sibiu

25 Apr 2024 630

CSM Constanța, campioana României! Andrei Talpeș - „Este un moment istoric. Constanța merită să fie în top“ (GALERIE FOTO)

25 Apr 2024 633

Ședință CLM Constanța CSM Constanța și-a schimbat sediul. Unde este situat (DOCUMENT)

25 Apr 2024 493

CSM Constanța a câștigat titlul național la baschet feminin Mesajul primarului Vergil Chițac – „Felicitări tuturor celor care au pus umărul la creșterea performanței sportului constănțean.” (GALERIE FOTO)

24 Apr 2024 477

Tenis de masă Sportiva de la CSM Constanța, Elena Zaharia s-a oprit în optimile de finală ale turneului WTT Feeder Havirov, din Cehia (GALERIE FOTO)

24 Apr 2024 347

Gimnastică Sabrina Maneca Voinea și Andreea Preda, legitimate la CSM Constanța, au fost selecționate în lotul național pentru Campionatul European feminin de gimnastică artistică de la Rimini

24 Apr 2024 476

Ce performanță! După Cupa României, baschetbalistele de la CSM Constanța au câștigat și Liga Națională! Sunt campioanele României! (GALERIE FOTO + VIDEO)

23 Apr 2024 755