Pauza benefica pentru rugbystii de la Farul

Constantenii isi doresc victoria in restanta cu Remin Baia Mare, pentru a demonstra ce poate noul lor antrenor australian, Paul Nixon * Parerea generala este ca pauza competitionala a fost benefica, pentru ca acesta a avut timp sa isi impuna metodele de antrenament * Directorul executiv al Farului, Aurelian Arghir, este optimist inaintea acestui meci, declarand ca de acum inainte, fiecare partida va fi abordata la victorie * Oficialul Farului nu crede insa ca partida de sambata este decisiva pentru calificarea in play-off, constient fiind ca mai exista si jocul din ultima etapa, in deplasare la Petrosani

Sambata se joaca meciul restant dintre Remin Baia Mare si Farul Constanta, partida cu mari ambitii pentru ambele echipe. Gazdele vor sa castige pentru a reveni pe locul unu in Seria a II-a, in locul Aradului, iar constantenii isi doresc la randul lor victoria, pentru a demonstra ce poate noul lor antrenor australian, Paul Nixon. Ei vor sa arate ce a fost in stare sa faca in cele cateva saptamani de lucru un antrenor australian. Parerea generala este ca pauza competitionala a fost benefica, pentru ca Nixon a avut timp sa isi impuna metodele de antrenament. In plus, daca sportivii de pe litoral inving, se califica inca de pe acum in play-off, fara sa mai astepte meciul din ultima etapa. Directorul executiv al Farului, Aurelian Arghir, este optimist inaintea acestui meci. "Noi vrem sa jucam cat mai bine si sa aratam ce am acumulat in aceasta perioada. Eu cred ca am reusit sa progresam si rezultatele sunt vizibile, s-a schimbat ceva din punct de vedere tactic si fizic, iar echipa a reusit sa formeze un grup adevarat. Stiu ca va fi un meci greu, insa eu cred ca suntem pregatiti", a declarat acesta. Arghir a exprimat pana la urma si cea mai importanta speranta a constantenilor. "Abordam acest meci cu gandul la victorie, pentru ca aceasta mentalitate vreau sa o avem la orice intalnire". Oficialul Farului nu crede ca partida de sambata este decisiva pentru calificarea in play-off, constient fiind ca mai exista si jocul din ultima etapa, in deplasare la Petrosani. Recunoaste insa ca va fi un examen pentru antrenorul Paul Nixon, care poate arata ce stie in fata unei echipe puternice din campionatul nostru. Pentru acest joc, "marinarii" au trei suspendati, iar Daniel Carpo nu va putea juca pentru ca este in lotul Selectionatei Bucurestiului. Meciul dintre Remin Baia Mare si Farul se joaca sambata de la orele 11.00, pe stadionul Lascar Ghinet. Arbitru de centru va fi Valeriu Lazar, ajutat de Ionel Tinu si Mihai Stuparu.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

IGSU Recomandările pompierilor, în prag de sărbători

26 Apr 2024 114

Dosarul Mineriadei Ion Iliescu, pus oficial sub acuzare – a refuzat să dea declarații

26 Apr 2024 275

Superliga 2023/2024 Cu un egal contra Farul Constanța, FCSB iese campioană. „Marinarii“ sunt pregătiți însă pentru un nou meci mare

26 Apr 2024 567

“CONSTRUIESC DE MIC, CU BRICK” – atelier de creatie sustinut de Brick Romania in institutiile de invatamant constantene

26 Apr 2024 285

Baschet CSM Constanța a cedat dramatic în primul meci cu BC CSU Sibiu

25 Apr 2024 501

CSM Constanța, campioana României! Andrei Talpeș - „Este un moment istoric. Constanța merită să fie în top“ (GALERIE FOTO)

25 Apr 2024 516

LIVE VIDEO-TEXT Alegeri 2024 Este oficial - Stelian Ion și-a depus candidatura pentru funcția de primar al Constanței (GALERIE FOTO+VIDEO)

25 Apr 2024 702

Oină ONSS 2024 Echipa Școlii nr. 1 Târgușor, a Liceului ,,Ioan Cotovu” Hârșova și a Școlii ,,Grigore Moisil” Năvodari, calificate la fazele finale (GALERIE FOTO)

25 Apr 2024 708

Echipa de robotică AICitizen din Focșani a câştigat campionatul mondial de robotică „First Tech Challenge“ desfășurat la Houston (GALERIE FOTO+VIDEO)

24 Apr 2024 563

Candidatul din partea ADU pentru Primăria Constanța, Stelian Ion își depune candidatura la Biroul Electoral Municipal

24 Apr 2024 483

Cupa Satelor 2024 Finala fazei pe Euroregiunea Sud - Est, găzduită de Cumpăna. Județul Constanța e reprezentat de CS Victoria Cumpăna

23 Apr 2024 634

ZIUA LIVE Horia Constantinescu, candidatul PSD la Primăria Constanța - „Lucrurile pot fi făcute cu condiția că trebuie să fii pe teren“ (GALERIE FOTO+VIDEO)

23 Apr 2024 594

Farul Constanța are patru jucători în echipa rundei! Gheorghe Hagi, desemnat antrenorul etapei

23 Apr 2024 653

Din nou pe podiumul național „CSM Constanța menține tradiția rugby-ului constănțean la înălțime!“

23 Apr 2024 437

Rugby Echipa Under-16 de la Tomitanii Constanța, încă o victorie în campionat (GALERIE FOTO)

22 Apr 2024 509