Sport

UPDATE. Reacție dinspre FRF Șoc! Persoană „cu un teanc de bani”, în zona vestiarelor, la meciul Daco-Getica București - SSC Farul Constanța?

Informații șocante au răzbătut astăzi de la meciul Daco-Getica București - SSC Farul Constanța, jucat în etapa a 16-a a Ligii a 2-a și încheiat cu scorul de 3-0 (0-0) în favoarea gazdelor.

S-a spus că, la pauză, în zona vestiarelor ar fi apărut o persoană cu un teanc de bani. Mai mult, că respectivul ar fi intrat și în vestiarul SSC Farul! Alte surse vorbesc că, de fapt, ar fi fost bani pentru prima echipei gazdă.  

Eu am spus ce am primit de la echipă, dar nu știu clar, n-am înțeles, că nu am fost acolo. Ar fi fost cineva cu un teanc de bani pe la vestiare, care nu știu ce căuta acolo. Nu știu dacă era doar pe culoar sau a intrat și în vestiarul nostru. Oricum, orice ar fi fost, nu mi se pare corect dacă cineva ar fi pe la vestiare cu bani, a declarat Ciprian Marica, finanțatorul SSC Farul (foto).

UPDATE:

Am văzut declarațiile a două persoane din conducerea clubului (n.r. SSC Farul), deci persoane oficiale. E foarte simplu, se face memoriu. O iei pe procedură normală. Astfel de cazuri vor fi investigate de departamentul de specialitate al Federației, apoi, dacă e cazul, dat mai departe către Comisia de Disciplină. Dacă s-a plimbat cu plicul prin vestiar, individului i s-ar fi putut face o poza sau se putea face un filmuleț. Plecând de la aceste lucruri, trebuie să se meargă pe o cale normală, a unei anchete. Eu cred că din acest moment, chiar dacă nu ar depune ei niciun memoriu (n.r. SSC Farul), ceea ce m-ar face să-mi pun multe semen de întrebare, ar trebui să se autosesizeze comisiile. Dar normal ar fi ca ce s-a întîmplat să se regăsească în raportul observatorului, iar echipa oaspete să facă un memoriu. Și, ulterior, să pornească o anchetă, a spus la Telekom Sport Andrei Vochin, consilierul președintelui FRF, Răzvan Burleanu.  


Sursa foto: ZIUA de Constanța 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

„Da, ne vom implica şi vom ajuta echipa“ Consiliul Local şi CJ Constanţa şi-au afirmat sprijinul pentru SSC Farul (galerie foto + video)

21 Jun 2019 801

LIVE VIDEO Despre viitorul SSC Farul Constanţa. Conferinţă de presă Decebal Făgădău, Horia Ţuţuianu, Ciprian Marica şi Lorand Balint (galerie foto+video)

20 Jun 2019 1823

S-a încheiat prima parte a Cupei FC Farul. Metalul Constanţa, Academia Hagi şi Farul Constanţa, pe podium (galerie foto)

19 Jun 2019 2268

„Să vă trăiască îngeraşul! Multe bucurii şi fericire!“ Ion Barbu, delegatul SSC Farul Constanţa, naş de botez în judeţul Olt (galerie foto)

19 Jun 2019 2227

Conferință de presă cu subiectul SSC Farul Constanța. Participă Decebal Făgădău, Horia Țuțuianu, Ciprian Marica și Lorand Balint

18 Jun 2019 2265

Atletul Florin Vișan, campion național de tineret. Mai multe locuri pe podium pentru Constanța, la întrecerea de la Pitești (galerie foto)

16 Jun 2019 953

Spectacol în Sala Sporturilor Aur și argint pentru Constanța la Campionatul Național de gimnastică pe echipe (galerie foto + document)

15 Jun 2019 1894

Ciprian Marica, finanţatorul SSC Farul Constanţa „Ne aflăm în faţa unui moment decisiv pentru viitorul clubului“

14 Jun 2019 1509

Farul, Academia Hagi şi Sporting Mangalia s-au întrecut la patrulaterul de la Constanţa. Copiii Academiei, pe primul loc (galerie foto+video)

14 Jun 2019 2274

Ce aşteaptă Ciprian Marica în această săptămână „Nu fiţi îngrijoraţi, Farul Constanţa nu va dispărea!“

12 Jun 2019 2946

Tenis de masă Elena Zaharia şi Camelia Mitrofan, de la CS Farul Constanţa, pe primele două locuri la Top 12

11 Jun 2019 655

Simona Amânar, în doliu. S-a stins din viaţă mama marii campioane a Constanţei

10 Jun 2019 1236

Meci la Eforie Nord Veterani ai FC Farul şi prieteni ai lor, un nou episod din lungul serial al amicalelor cu braşovenii

10 Jun 2019 1672

Constanţa. Botezul fiicei lui Claudiu Moraru. Sportivi, oficiali şi antrenori cunoscuţi, prezenţi „Să fie sănătoasă şi cu mult noroc în viaţă!“ (galerie foto)

04 Jun 2019 4061

Farul Constanţa. Temeri că s-ar putea trage iar obloanele! „Se închide un capitol frumos. Las în urmă amintiri deosebite, dar plec cu un gust amar“

03 Jun 2019 3020