Proiect de hotărâre pentru modificarea HCL nr. 490/2021 privind înființarea CSM Constanța. Ce se va supune aprobării consilierilor locali (DOCUMENT)


 
  • Consiliul Local al municipiului Constanța este convocat în ședință extraordinară, vineri, 20 mai.
 
O nouă ședință extraordinară a Consiliului Local al municipiului Constanța va avea loc, vineri, 20 mai, de la ora 10.00. Întrunirea se va desfășura prin mijloace electronice, printr-o platformă online de videoconferință.
 
Proiectul ordinii de zi cuprinde și un proiect de hotărâre pentru modificarea HCL nr. 490/2021 privind înființarea Clubului Sportiv Municipal Constanța. Astfel, se va supune aprobării consilierilor locali modificarea Regulamentului de Organizare și Funcționare a CSM Constanța, modificarea organigramei clubului, modificarea statului de funcții, modificarea normelor financiare, aprobarea grilei de salarizare și a strategiei CSM Constanța, celelalte prevederi ale HCL nr. 490/2021 urmând a rămâne nemodificate.
 
„Prin HCL nr. 490/28.12.2021 a fost aprobată înființarea CSM Constanța, pentru asigurarea unui cadru unitar și pentru continuitatea dezvoltării sportului de performanță, pe ramuri de sport, polisportiv, la nivelul municipiului Constanța, prin selecție continuă, pregătire sportivă și participarea sportivilor proprii la competiții interne și internaționale, precum și organizarea de competiții și evenimente sportive“, se arată în raportul pentru modificarea HCL nr. 490/2021.
 
Având în vedere prevederile art. 11 din Legea nr. 153/2017 referitoare la funcționarii publici și personalul contractual din cadrul familiei ocupaționale „Administrație“ din instituțiile de interes local aflate în subordinea acestora, în vederea funcționării efective a CSM Constanța se propune spre aprobare grila de salarizare a clubului sportiv aflat în subordinarea Consiliului Local Constanța și transformarea unor posturi, după cum urmează:
 
- transformarea postului de conducere de director general în post de conducere de director;
- transformarea postului de conducere de director general adjunct în post de conducere de director adjunct;
- transformarea postului de execuție de șef birou II în post de conducere de șef serviciu II (serviciul administrativ);
- transformarea unui post de execuție de inspector de specialitate IA în post de execuție de referent II;
- transformarea postului de execuție de casier I în post de execuție de casier (compartimentul financiar contabil și resurse umane);
- transformarea unui post de execuție de expert IA în post de execuție de inspector de specialitate IA (compartiment achiziții – contracte);

- transformarea unui post de execuție de șef birou II în post de execuție de inspector de specialitate II (compartimentul marketing);
- transformarea a trei posturi de execuție de expert sportiv IA în posturi de execuție de inspectori de specialitate IA (compartiment sport).
 

De asemenea, pentru coroborarea funcțiilor existente în Anexa nr. VIII, capitolul II, litera A, punctul IV a din Legea nr. 153/2017 în baza căreia se stabilesc salariile de bază se propune actualizarea Regulamentului de Organizare și Funcționare, a organigramei și a statului de funcții ale CSM Constanța.
 
În ce privește normele financiare ale clubului de pe litoral, având îm vedere prevederile Legii Educației Fizice și a Sportului nr. 69/2000 referitoare la scopul și obiectul de activitate al structurii sportive de drept public, pentru îndeplinirea scopului și a obiectului principal de activitate se propune includerea posibilității de acordare a indemnizațiilor sportive în conformitate cu art. 18 indice 1, respectiv 67 indice 1 din Legea nr. 69/2000.
 
„CSM Constanța își propune printr-o strategie axată pe patru piloni să ofere generației viitoare un mediu de dezvoltare modern și atractiv, în care practicarea sportului să ocupe un loc principal“, se mai precizează în raportul pentru modificarea HCL nr. 490/2021, sub semnătura lui Andrei Talpeș, director general al CSM Constanța. 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanța
 
Citește și:
 
ZIUA LIVE. Performanță sportivă fără bani nu există! Primăria și Consiliul Municipal Constanța vor să susțină Clubul Sportiv Municipal de la buget dar și din sponsorizări
 
Totul despre Clubul Sportiv Municipal Constanța. Cine este director general interimar. Secțiile, culorile și sigla noii structuri (DOCUMENTE)

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Discuții la CSM despre președintele Curții de Apel Constanța

07 Jul 2022 430

Decizii CSM pentru magistratura din Constanța! Președinți noi în Tribunal, pensionare pentru un judecător al Curții de Apel

25 Jun 2022 759

Gală demonstrativă de box la Constanța, cu prilejul Zilei Olimpice (GALERIE FOTO)

23 Jun 2022 763

A avut loc prima ședință a Consiliului de Administrație al CSM Constanța (GALERIE FOTO)

20 Jun 2022 1246

Fost ofițer al IPJ Constanța Doliu în magistratura din Constanța! CSM își exprimă regretul

13 Jun 2022 4019

HC Dobrogea Sud Constanța și-a aflat programul din noua ediție a Ligii Naționale

10 Jun 2022 653

Oină Frontiera Tomis Constanța, pe locul întâi după turneul regulat al Campionatului Național (GALERIE FOTO)

07 Jun 2022 593

Oficial Judecător din Constanța, candidat la CSM. „Se impune a fi dezbătută modificarea legislației privind răspunderea disciplinară“ (DOCUMENTE)

04 Jun 2022 860

HC Dobrogea Sud Constanța a transferat un handbalist care a evoluat și în EHF European Cup

01 Jun 2022 1204

Handbaliștii de la CS Medgidia dispută ultima partidă din turneul play-off de promovare

06 May 2022 1015

Cu 17 „DA“-uri de la colegi! Trei procurori din Constanța vor prelua anchetele Secției Speciale care vizează judecătorii şi procurorii din Dobrogea! (DOCUMENT)

04 May 2022 1916

HC Dobrogea Sud Constanța s-a calificat în turneul Final Four al Cupei României

30 Apr 2022 1613

HC Dobrogea Sud Constanța joacă sâmbătă pentru calificarea în turneul Final Four al Cupei României

30 Apr 2022 1263

BC Athletic Neptun Constanța a cedat în duelul cu CSM CSU Oradea

22 Apr 2022 1257

Baschet Phoenix CSU Simona Halep Constanța, a doua înfrângere cu CSM Satu Mare, care a cucerit bronzul

22 Apr 2022 1399