Reincepe lupta pentru titlu

1206566023.jpg

Singura problema a formatiei constantene este cea a lui Saulescu, care are probleme musculare si nu va putea evolua in urmatorul meci

Campioana Romaniei, HCM, s-a reunit, in aceste zile, in efectiv complet, dupa revenirea jucatorilor convocati la nationala, si pregateste confruntarea cu HC Minaur Baia Mare, cosmarul Stelei din etapa precedenta. Handbal Club Municipal si-a reintregit lotul in aceste zile, dupa ce cei cinci-sase jucatori ai campioanei - Ionut Stanescu, Mihai Popescu, Laurentiu Toma, Daniel Muresan, Mihai Timofte si Timuszin Schuch - convocati la echipa nationala, pentru Cupa Panoniei, au revenit la lot. "S-au intors toti jucatorii de la nationala, inclusiv Timuszin Schuch, care a fost convocat, la acelasi turneu, la echipa Ungariei si au inceput antrenamentele pentru urmatorul meci de duminica", a afirmat antrenorul echipei constantene, Vasile Stanga. Astfel, HCM a inceput pregatirile pentru meciul de duminica, de la Baia Mare, cu Minaur, din etapa a XXI-a a Ligii Nationale. Se anunta un meci extrem de dificil pentru campioana en-titre, avand in vedere ca va intalni echipa care, in etapa precedenta, a umilit pe teren propriu liderul clasamentului, Steaua Bucuresti, cu scorul de 37-27. Tehnicianul formatiei constantene, Vasile Stanga, a declarat ca, pentru echipa sa, meciul de la Baia Mare reprezinta un joc extrem de dificil, Minaur fiind o echipa foarte puternica. "Ne asteapta un meci foarte greu la Baia Mare. Minaur este o echipa redutabila, cand evolueaza pe teren propriu, fiind neinvinsi in acest sezon", a punctat Stanga. Pentru partida cu echipa maramureseana, antrenorul HCM-ului are o incertitudine in lot, Ionut Saulescu, care are unele probleme musculare si nu va putea fi recuperat pana la ora jocului.

"Stavrositu este inca sub contract cu Steaua"

In ceea ce priveste situatia fostului jucator al campioanei, Marius Stavrositu, Stanga a precizat ca nu vrea sa intervina cu declaratii despre problemele altor cluburi, mai ales ca jucatorul Stelei inca se afla sub contract cu gruparea militara. "Nu este fair-play sa vorbesc despre neintelegerile din cadrul altor cluburi si despre un jucator care inca mai este sub contract cu Steaua", a spus tehnicianul constantean. Handbalistul, care a jucat 10 ani la HCM, a intrat in colimator dupa corectia pe care HC Minaur Baia Mare i-a aplicat-o Stelei, scor 37-27. Centrul echipei ros-albastre a fost acuzat de presedintele Stelei MFA, Constantin Cazacu, de acte de indisciplina, motiv pentru care va fi suspendat o luna din activitate. La partida de la Baia Mare, Marius Stavrositu a parasit vestiarul la pauza, dupa o discutie mai aprinsa cu oficialul stelist.

Scris de: {autor}Paul SERBAN{/autor}


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Județul Constanța Echipa de fotbal a Comunei Cumpăna este câștigătoarea Cupei Satelor

26 Apr 2024 322

IGSU Recomandările pompierilor, în prag de sărbători

26 Apr 2024 231

Dosarul Mineriadei Ion Iliescu, pus oficial sub acuzare – a refuzat să dea declarații

26 Apr 2024 400

Superliga 2023/2024 Cu un egal contra Farul Constanța, FCSB iese campioană. „Marinarii“ sunt pregătiți însă pentru un nou meci mare

26 Apr 2024 982

“CONSTRUIESC DE MIC, CU BRICK” – atelier de creatie sustinut de Brick Romania in institutiile de invatamant constantene

26 Apr 2024 333

Baschet CSM Constanța a cedat dramatic în primul meci cu BC CSU Sibiu

25 Apr 2024 534

CSM Constanța, campioana României! Andrei Talpeș - „Este un moment istoric. Constanța merită să fie în top“ (GALERIE FOTO)

25 Apr 2024 558

LIVE VIDEO-TEXT Alegeri 2024 Este oficial - Stelian Ion și-a depus candidatura pentru funcția de primar al Constanței (GALERIE FOTO+VIDEO)

25 Apr 2024 733

Oină ONSS 2024 Echipa Școlii nr. 1 Târgușor, a Liceului ,,Ioan Cotovu” Hârșova și a Școlii ,,Grigore Moisil” Năvodari, calificate la fazele finale (GALERIE FOTO)

25 Apr 2024 727

Echipa de robotică AICitizen din Focșani a câştigat campionatul mondial de robotică „First Tech Challenge“ desfășurat la Houston (GALERIE FOTO+VIDEO)

24 Apr 2024 623

Candidatul din partea ADU pentru Primăria Constanța, Stelian Ion își depune candidatura la Biroul Electoral Municipal

24 Apr 2024 492

Cupa Satelor 2024 Finala fazei pe Euroregiunea Sud - Est, găzduită de Cumpăna. Județul Constanța e reprezentat de CS Victoria Cumpăna

23 Apr 2024 650

ZIUA LIVE Horia Constantinescu, candidatul PSD la Primăria Constanța - „Lucrurile pot fi făcute cu condiția că trebuie să fii pe teren“ (GALERIE FOTO+VIDEO)

23 Apr 2024 599

Farul Constanța are patru jucători în echipa rundei! Gheorghe Hagi, desemnat antrenorul etapei

23 Apr 2024 665

Din nou pe podiumul național „CSM Constanța menține tradiția rugby-ului constănțean la înălțime!“

23 Apr 2024 438