Simona Halep, un brand „Asemenea revărsare de oameni pe străzile Constanţei nu a mai fost de la Revoluţie“


La festivitatea de deschidere a celei de-a 50-a ediţii a „Cupei Litoralului“ la tenis de câmp, de la Constanţa (cea mai veche întrecere de juniori din ţară), directorul LPS „Nicolae Rotaru“, Andrei Szemerjai, s-a referit şi la Simona Halep, campioana crescută pe terenurile de la LPS şi fostă câştigătoare a turneului. 
 
„Simona este un brand, cu care toată lumea se mândreşte. E probabil cea mai mare ambasadoare a României. Ne bucurăm de succesele ei. Suntem alături de ea şi o iubim la fel de mult şi când câştigă, şi când pierde. Am văzut ce mare de oameni a scos Simona în stradă când s-a întors de la Wimbledon. Asemenea revărsare de oameni pe străzile Constanţei nu a mai fost de la Revoluţie. Aceasta înseamnă că Simona e iubită. Suferim alături de ea, ne bucurăm alături de ea. Pe aceste terenuri au crescut doi dintre cei mai mari campioni ai tenisului românesc, Horia Tecău şi Simona Halep. Probabil că nu există în lume o unitate de învăţământ care să aibă în palmares doi foşti elevi numărul 1 mondial (Horia la dublu băieţi, şi Simona) şi cinci titluri de Grand Slam câştigate împreună. Ce putem să spunem mai mult? Patru jucători de Cupă Davis au plecat de pe aceste terenuri“, a spus Andrei Szemerjai.
 

Fiecare poartă în rucsac racheta de campion

 
Competiţie de dublu (atât la fete, cât şi la baieti), „Cupa Litoralului“ se desfăşoară la categoriile de vârstă 10, 12, 14 si 16 ani, în intervalul 7-11 septembrie. „Competiţia a început în 1969, cu profesorul Gigel Patrichi, a fost continuată de profesorul Radu Popescu, după care Ioan Macoveiciuc (n.r. antrenorul care, sâmbătă, în ziua inaugurală, a împlinit 68 de ani) a ţinut vie flacăra. Dacă perseveraţi şi ascultaţi de profesorii antrenori, fiecare dintre voi, copii, aveţi în rucsacul de antrenament racheta de viitor mare campion. Aşa a început şi Simona Halep, câştigătoare în 1998 a Cupei Litoralului şi premiată de Ioan Macoveiciuc, Au câştigat turneul şi Horia Tecău, Andrei Pavel, Victor Hănescu, Ruxandra Dragomir. Numai nume unul şi unul, care au jucat pe aceste terenuri, la vârsta voastră. Aveţi toate şansele ca, perseverând, să ajungeţi şi voi mari campioni“, li s-a adresat Andrei Szemerjai micilor competitor de la competişia găzduită de terenurile de la LPS.
 

„Vă urez să o întreceţi pe Simona!”

 
Printre invitaţii de la festivitatea de deschidere a turneului s-a numărat şi Stere Halep, tatăl Simonei. „În tenis e o muncă grea, dar nu imposibilă. Trebuie să fiţi foarte bine pregătiţi, fizic şi psihic. Trebuie să mâncaţi foarte bine, să dormiţi foarte bine, iar rezultatele vor fi pe măsură. Din partea Simonei vă doresc multă sănătate şi voinţă cât mai mare, pentru a duce la bun sfârşit ceea ce v-aţi propus. Vă urez ca toţi să o întreceţi pe Simona, să fiţi mai buni ca ea!“, a fost mesajul lui Stere Halep.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa   
 
Citeşte şi:
 
Imagini de la eveniment Constanţa. Invitaţi speciali la festivitatea de deschidere a "Cupei Litoralului" la tenis (Galerie foto)

LIVE VIDEO + LIVE TEXT Sărbătoare la Constanţa! Simona Halep a prezentat trofeul de la Wimbledon. Festivitate în cinstea campioanei (galerie foto + video)


 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Simona Halep, participantă la evenimentul „Iluminare în roz“. „Sănătatea este cea mai importantă și o spun din tot sufletul“

02 Oct 2023 503

Miercuri, 27 septembrie 2023, Simona Halep își serbează ziua de naștere

27 Sep 2023 767

Simona Halep, suspendată patru ani. Hagi - „Suntem lângă ea 200%. Simona trebuie susținută, pentru că e un patrimoniu al României“ (VIDEO)

16 Sep 2023 1008

Editorial Simona Halep, în fața meciului carierei. Cel mai greu de până acum!

15 Sep 2023 1323

UPDATE ITIA a publicat decizia integrală a tribunalului independent în cazul Simona Halep. Cine i-a recomandat suplimentul incriminat (DOCUMENT)

14 Sep 2023 975

Simona Halep, suspendată patru ani. Horia Tecău - „Eu susțin nevinovăția Simonei. Sunt alături de ea“

14 Sep 2023 856

Halep, suspendată patru ani Deputatul Bogdan Huțucă „Simona, ne dorim să mai putem avea ocazia să vedem iubirea ta pentru tenis"!

13 Sep 2023 624

Suspendare de patru ani pentru Simona Halep Stere Halep - „E normal să fie dezamăgită, dacă unii vor să o scoată vinovată...“

13 Sep 2023 1366

Simona Halep, suspendată patru ani. Declarații la Constanța „Sunt șocată și dezamăgită. E o mare nedreptate. Voi lupta până la capăt!“ (VIDEO)

13 Sep 2023 2369

Simona Halep, suspendată pe o perioadă de patru ani pentru dopaj. Ce spune fratele sportivei (VIDEO)

12 Sep 2023 1397

Declarația oficială a WTA după ce Simona Halep a primit o suspendare de patru ani. Ce spun părțile implicate

12 Sep 2023 1001

Simona Halep va face apel împotriva suspendării de patru ani pentru dopaj

12 Sep 2023 615

Simona Halep, suspendată patru ani pentru dopaj! Prima reacție a sportivei de la Constanța

12 Sep 2023 1207

Simona Halep, suspendată patru ani pentru dopaj!

12 Sep 2023 1315

Simona Halep a obținut o autorizație de construire de la Primăria Constanța

12 Sep 2023 2642