Sport

Simona Halep, un brand „Asemenea revărsare de oameni pe străzile Constanţei nu a mai fost de la Revoluţie“


La festivitatea de deschidere a celei de-a 50-a ediţii a „Cupei Litoralului“ la tenis de câmp, de la Constanţa (cea mai veche întrecere de juniori din ţară), directorul LPS „Nicolae Rotaru“, Andrei Szemerjai, s-a referit şi la Simona Halep, campioana crescută pe terenurile de la LPS şi fostă câştigătoare a turneului. 
 
„Simona este un brand, cu care toată lumea se mândreşte. E probabil cea mai mare ambasadoare a României. Ne bucurăm de succesele ei. Suntem alături de ea şi o iubim la fel de mult şi când câştigă, şi când pierde. Am văzut ce mare de oameni a scos Simona în stradă când s-a întors de la Wimbledon. Asemenea revărsare de oameni pe străzile Constanţei nu a mai fost de la Revoluţie. Aceasta înseamnă că Simona e iubită. Suferim alături de ea, ne bucurăm alături de ea. Pe aceste terenuri au crescut doi dintre cei mai mari campioni ai tenisului românesc, Horia Tecău şi Simona Halep. Probabil că nu există în lume o unitate de învăţământ care să aibă în palmares doi foşti elevi numărul 1 mondial (Horia la dublu băieţi, şi Simona) şi cinci titluri de Grand Slam câştigate împreună. Ce putem să spunem mai mult? Patru jucători de Cupă Davis au plecat de pe aceste terenuri“, a spus Andrei Szemerjai.
 

Fiecare poartă în rucsac racheta de campion

 
Competiţie de dublu (atât la fete, cât şi la baieti), „Cupa Litoralului“ se desfăşoară la categoriile de vârstă 10, 12, 14 si 16 ani, în intervalul 7-11 septembrie. „Competiţia a început în 1969, cu profesorul Gigel Patrichi, a fost continuată de profesorul Radu Popescu, după care Ioan Macoveiciuc (n.r. antrenorul care, sâmbătă, în ziua inaugurală, a împlinit 68 de ani) a ţinut vie flacăra. Dacă perseveraţi şi ascultaţi de profesorii antrenori, fiecare dintre voi, copii, aveţi în rucsacul de antrenament racheta de viitor mare campion. Aşa a început şi Simona Halep, câştigătoare în 1998 a Cupei Litoralului şi premiată de Ioan Macoveiciuc, Au câştigat turneul şi Horia Tecău, Andrei Pavel, Victor Hănescu, Ruxandra Dragomir. Numai nume unul şi unul, care au jucat pe aceste terenuri, la vârsta voastră. Aveţi toate şansele ca, perseverând, să ajungeţi şi voi mari campioni“, li s-a adresat Andrei Szemerjai micilor competitor de la competişia găzduită de terenurile de la LPS.
 

„Vă urez să o întreceţi pe Simona!”

 
Printre invitaţii de la festivitatea de deschidere a turneului s-a numărat şi Stere Halep, tatăl Simonei. „În tenis e o muncă grea, dar nu imposibilă. Trebuie să fiţi foarte bine pregătiţi, fizic şi psihic. Trebuie să mâncaţi foarte bine, să dormiţi foarte bine, iar rezultatele vor fi pe măsură. Din partea Simonei vă doresc multă sănătate şi voinţă cât mai mare, pentru a duce la bun sfârşit ceea ce v-aţi propus. Vă urez ca toţi să o întreceţi pe Simona, să fiţi mai buni ca ea!“, a fost mesajul lui Stere Halep.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa   
 
Citeşte şi:
 
Imagini de la eveniment Constanţa. Invitaţi speciali la festivitatea de deschidere a "Cupei Litoralului" la tenis (Galerie foto)

LIVE VIDEO + LIVE TEXT Sărbătoare la Constanţa! Simona Halep a prezentat trofeul de la Wimbledon. Festivitate în cinstea campioanei (galerie foto + video)

 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Antrenorul Darren Cahill revine în echipa Simonei Halep

12 Sep 2019 459

Mesajul Simonei Halep pentru Bianca Andreescu, după succesul istoric de la US Open

08 Sep 2019 447

Bianca Andreescu s-a impus la US Open şi o va depăşi pe Simona Halep în clasamentul mondial

08 Sep 2019 690

Simona Halep, eliminare dramatică în turul doi la US Open

30 Aug 2019 727

UPDATE Simona Halep s-a calificat în turul doi la US Open, după o victorie în trei seturi cu Nicole Gibbs

28 Aug 2019 653

Schimbări în societatea controlată de familia Simonei Halep. Cum este împărțit capitalul social al firmei SH Resort SRL

28 Aug 2019 811

UPDATE Simona Halep dispută diseară primul meci la ediţia din acest an a US Open

27 Aug 2019 512

Pe cine va întâlni Simona Halep în primul tur la US Open

24 Aug 2019 612

Simona Halep „Am un iubit, o relaţie normală, cum are toată lumea de vârsta mea“

20 Aug 2019 888

Simona Halep, eliminată în turul trei la turneul de la Cincinnati

16 Aug 2019 702

Declaraţia Simonei după calificarea în optimi Deşi suferind încă după recenta accidentare, Simona Halep a ieşit învingătoare în primul meci din turneul de la Cincinnati.

14 Aug 2019 649

Pe cine va întâlni Simona Halep în turul doi al turneului de la Cincinnati

13 Aug 2019 515

Simona Halep s-a retras de la Rogers Cup, în sferturi. Care e motivul

10 Aug 2019 786

Simona Halep s-a calificat în sferturi la Rogers Cup

09 Aug 2019 567

UPDATE Simona Halep, victorie în trei seturi cu Jennifer Brady, în turul secund la Rogers Cup. Pe cine va întâlni în optimi

07 Aug 2019 647