Simona Halep, un brand „Asemenea revărsare de oameni pe străzile Constanţei nu a mai fost de la Revoluţie“


La festivitatea de deschidere a celei de-a 50-a ediţii a „Cupei Litoralului“ la tenis de câmp, de la Constanţa (cea mai veche întrecere de juniori din ţară), directorul LPS „Nicolae Rotaru“, Andrei Szemerjai, s-a referit şi la Simona Halep, campioana crescută pe terenurile de la LPS şi fostă câştigătoare a turneului. 
 
„Simona este un brand, cu care toată lumea se mândreşte. E probabil cea mai mare ambasadoare a României. Ne bucurăm de succesele ei. Suntem alături de ea şi o iubim la fel de mult şi când câştigă, şi când pierde. Am văzut ce mare de oameni a scos Simona în stradă când s-a întors de la Wimbledon. Asemenea revărsare de oameni pe străzile Constanţei nu a mai fost de la Revoluţie. Aceasta înseamnă că Simona e iubită. Suferim alături de ea, ne bucurăm alături de ea. Pe aceste terenuri au crescut doi dintre cei mai mari campioni ai tenisului românesc, Horia Tecău şi Simona Halep. Probabil că nu există în lume o unitate de învăţământ care să aibă în palmares doi foşti elevi numărul 1 mondial (Horia la dublu băieţi, şi Simona) şi cinci titluri de Grand Slam câştigate împreună. Ce putem să spunem mai mult? Patru jucători de Cupă Davis au plecat de pe aceste terenuri“, a spus Andrei Szemerjai.
 

Fiecare poartă în rucsac racheta de campion

 
Competiţie de dublu (atât la fete, cât şi la baieti), „Cupa Litoralului“ se desfăşoară la categoriile de vârstă 10, 12, 14 si 16 ani, în intervalul 7-11 septembrie. „Competiţia a început în 1969, cu profesorul Gigel Patrichi, a fost continuată de profesorul Radu Popescu, după care Ioan Macoveiciuc (n.r. antrenorul care, sâmbătă, în ziua inaugurală, a împlinit 68 de ani) a ţinut vie flacăra. Dacă perseveraţi şi ascultaţi de profesorii antrenori, fiecare dintre voi, copii, aveţi în rucsacul de antrenament racheta de viitor mare campion. Aşa a început şi Simona Halep, câştigătoare în 1998 a Cupei Litoralului şi premiată de Ioan Macoveiciuc, Au câştigat turneul şi Horia Tecău, Andrei Pavel, Victor Hănescu, Ruxandra Dragomir. Numai nume unul şi unul, care au jucat pe aceste terenuri, la vârsta voastră. Aveţi toate şansele ca, perseverând, să ajungeţi şi voi mari campioni“, li s-a adresat Andrei Szemerjai micilor competitor de la competişia găzduită de terenurile de la LPS.
 

„Vă urez să o întreceţi pe Simona!”

 
Printre invitaţii de la festivitatea de deschidere a turneului s-a numărat şi Stere Halep, tatăl Simonei. „În tenis e o muncă grea, dar nu imposibilă. Trebuie să fiţi foarte bine pregătiţi, fizic şi psihic. Trebuie să mâncaţi foarte bine, să dormiţi foarte bine, iar rezultatele vor fi pe măsură. Din partea Simonei vă doresc multă sănătate şi voinţă cât mai mare, pentru a duce la bun sfârşit ceea ce v-aţi propus. Vă urez ca toţi să o întreceţi pe Simona, să fiţi mai buni ca ea!“, a fost mesajul lui Stere Halep.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa   
 
Citeşte şi:
 
Imagini de la eveniment Constanţa. Invitaţi speciali la festivitatea de deschidere a "Cupei Litoralului" la tenis (Galerie foto)

LIVE VIDEO + LIVE TEXT Sărbătoare la Constanţa! Simona Halep a prezentat trofeul de la Wimbledon. Festivitate în cinstea campioanei (galerie foto + video)


 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Sports Festival Meci demonstrativ cu Simona Halep, Andrei Pavel, Andre Agassi și Steffi Graf! Cu ce scor s-a încheiat partida (VIDEO)

15 Jun 2024 924

Sports Festival 2024 Cine transmite meciul demonstrativ cu Simona Halep, Andrei Pavel, Andre Agassi și Steffi Graf

14 Jun 2024 2521

Simona Halep, nevoită să abandoneze în al doilea meci de după revenirea în competiţii, la Trophee Clarins

15 May 2024 791

Editorial Simona Halep. Dragostea sa pentru tenis e prea mare pentru a fi înfrântă de ceva

15 May 2024 880

Tribunalul Constanța, final de proces în dosarul în care se cere insolvența SNH Gold Imperial SRL, controlată de Stere Halep, tatăl Simonei Halep

13 May 2024 731

Simona Halep şi-a aflat prima adversară de la Trophée Clarins!

12 May 2024 675

Primăria Constanța și-a dat acordul Costea Halep, unchiul tenismenei Simona Halep, construiește un bloc de opt etaje în zona Butoaie din Mamaia

02 May 2024 1014

Simona Halep, acționar la Farul Constanța? Iată ce a răspuns Stere Halep

28 Apr 2024 2082

Simona Halep explică de ce nu va participa nici la turneul de la Madrid

21 Apr 2024 1018

Mihai Covaliu, președintele COSR, despre ce șanse are Simona Halep să evolueze la Jocurile Olimpice Paris 2024

18 Apr 2024 737

Simona Halep nu va mai participa la turneul de la Oeiras. „Schimbare de planuri!“

11 Apr 2024 1378

Simona Halep, supusă unui nou control anti-doping

09 Apr 2024 1105

Simona Halep a primit wild-card și pentru turneul de la Madrid

03 Apr 2024 1402

Pe ce loc în clasamentul mondial se află Simona Halep, după participarea la Miami Open

01 Apr 2024 1013

Simona Halep ratează meciurile echipei naționale împotriva Ucrainei și participarea la Jocurile Olimpice de la Paris

30 Mar 2024 861