Sportivii de la ACS Power Gym Constanța, medalii și la Naționale. La Fitness Challenge, au urcat pe podium de 13 ori (GALERIE FOTO + DOCUMENTE)


 
  • IFBB Speed Fit / Fitness Challenge constă într-un circuit cu exerciții de forță în șase stații, în care sportivii încearcă să execute numărul maxim de repetări într-un interval de două minute.
 
Sportivii de la ACS Power Gym Constanța au obținut rezultate importante și la Campionatul Național de Culturism, Fitness și Fitness Challenge de la Cluj - Napoca.
 
Specializat pe ramura Fitness Challenge, clubul de pe litoral a obținut grosul medaliilor (13) la această disciplină, dar a urcat pe podium și la alte secțiuni. După cum se arată în Regulamentul Federației Române de Culturism și Fitness, IFBB Speed Fit / Fitness Challenge constă într-un circuit cu exerciții de forță în șase stații, în care sportivii încearcă să execute numărul maxim de repetări într-un interval de două minute. „Sunt stabilite categorii, iar sportivii concurează între ei demonstrând performanța fizică maximă. Competiția este dedicată sportivilor care prioritizează performanța musculară în detrimentul competiției bazate exclusiv pe mușchi și lipsa grăsimii corporale“, menționează sursa citată.
 
Elena Novac, două medalii de aur
 
Elena NovacAstfel, la Fitness Challenge, de la ACS Power Gym Constanța au cucerit medalii Elena Novac - aur la senioare individual (la Silver Level și la Gold Level), David Bohaciov - aur la juniori individual (Gold Level), Florentina Solomon - aur la senioare individual (Bronze Level), Vasile Nicoară - aur la seniori individual (Bronze Level), Tudor Nicoară  - aur la băieți 11-13 ani, Cosmin Mărcuță - bronz la seniori individual (atât la Silver Level, cât și la Gold Level), Lucian Guzu - bronz la master individual (Silver Level și Gold Level), Camelia Ștefan - bronz la senioare individual (Gold Level), Roxana Bușuricu - bronz la senioare individual (Bronze Level) și Răducu Pătrașcu - bronz la seniori individual (Bronze Level).
 
Alte clasări: Loredana Nica - locul 4 la senioare individual (Bronze Level) și locul 5 la Silver Level, Vasile Nicoară - locul 5 la seniori individual (Silver Level și Gold Level), Răducu Pătrașcu - locul 7 la seniori individual (Silver Level și Gold Level).
 
Vlad Andrei Kristof, trei medalii
 
La alte ramuri ale Naționalelor de la Cluj-Napoca reprezentanții ACS Power Gym Constanța clasați pe podium au fost: Vlad Andrei Kristof - argint la culturism juniori mari 70 kg 21-23 ani și la junior men games classic bodybuilding 21-23 ani, bronz la junior men classic bodybuilding 21-23 ani, Anca Barbu - bronz la masters womens bikini 45-49 ani Open.   
  

Alte clasări: Vlad Andrei Kristof - locul 4 la junior men classic physique 21-23 ani, Anca Barbu - locul 5 la womens bikini 172 cm, David Bohaciov - locul 5 la junior men games classic bodybuilding 16-20 ani, locul 7 la junior men classic physique 16 - 20 ani și locul 8 la culturism juniori mari 70 kg 21-23 ani.
 
Dan Pandelea, președintele ACS Power Gym Constanța și membru al FRCF, este coordonatorul lotului național de Speed Fit (Fitness Challenge) și președintele Comisiei de profil a Federației.

 
„Nimic mai fals!“
 
Campion european la categoria Masters +65 ani, titlu obținut recent în Spania, veteranul Vasile Șerban, de la ACS Power Gym Constanța, a decis să nu participe la această ediție a Naționalelor, explicând pe Facebook hotărârea sa.
 
„În primul rând, și cel mai important, este că neparticiparea mea la Campionatele naționale de anul acesta a fost decizia mea, și numai a mea. Am simțit nevoia să iau o pauză de recuperare, după o perioadă destul de mare de pregătiri intense, începând cu CN de anul trecut, după 2 luni pregătire pentru CM, după alte 6 luni pregătire pentru CE. A fost un tur de forță căruia i-am făcut față, dar s-au golit și resursele energetice.
 
Repet, decizia de a nu participa la CN îmi aparține! Am observat că s-a avansat ideea cum că aș fi fost împiedicat să particip de persoane din conducerea FRCF.
 
Nimic mai fals!
 
În ceea ce mă privește, am avut tot sprijinul din partea staff-ului FRFC, în frunte cu d-l Președinte Toncean, care, împreună cu d-l Torcea Costel, mi-au dat girul și m-au susținut în participarea la cele două mari competiții, Campionatul Mondial și Campionatul European.
 
De asemenea, țin să mulțumesc d-lui Firică Manuel și d-lui Gusti Moldovan, care s-au implicat în organizarea si pregătirea sportivilor pentru scenă.
 
În concluzie, mă pregătesc la fel, în vederea participării la CM din Iran, bineînțeles dacă voi fi solicitat. Mulțumesc, să auzim de bine!“, a menționat Vasile Șerban.
 
Palmares prodigios
 
Celebrul culturist mai are în palmaresul său de la Masters, pe lângă titlul european, medalia continentală de bronz, medalia de bronz la Campionatul Mondial, categoria +60 ani Open (iar anterior locul 4 la aceeași competiție), o medalie de aur și una de bronz la Campionatul Balcanic, 19 titluri de campion national și titlul de campion absolut al categoriei masters la Cupa Federaţiei.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
CS Farul Constanța
Gemenele Iulia Milea și Mălina Radu, aur și argint la Naționale. „Am împărțit până și podiumul. Sunt mândră de tine, surioară!“ (GALERIE FOTO)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

ACS Power Gym Constanța Elena Novac, medalii de aur la IFBB Diamond Cup Budapesta (GALERIE FOTO)

07 Jun 2024 590

Campioană europeană pentru al treilea an la rând Sportivii de la ACS Power Gym Constanța au cucerit 13 din cele 53 de medalii de aur ale României la Campionatul European din Spania

07 May 2024 1597

ACS Power Gym Constanța Medalii de aur la Campionatul Balcanic pentru Elena Novac, laureată cu titlul de campioană absolută la Fitness Challenge (GALERIE FOTO)

02 May 2024 2155

ACS Power Gym Constanța Campioana Elena Novac, medalii la President Cup 2024, în Georgia. „O experiență frumoasă“ (GALERIE FOTO + VIDEO)

09 Apr 2024 1066

ACS Power Gym Constanța Elena Novac, numărul 1 în clasamentul mondial IFBB la Speed Fit și pe 2023! (GALERIE FOTO)

24 Jan 2024 1478

Constanța. La 73 de ani, culturistul Vasile Șerban a obținut performanța carierei! „Atâta timp cât corpul îmi cere sau îmi dă voie, voi continua“ (GALERIE FOTO)

21 Nov 2023 3735

Constanța, pe podium și la Cupa Mondială de Speed Fit. Elena Novac, de la Power Gym, cinci medalii de aur și două de argint (GALERIE FOTO)

08 Nov 2023 1313

Culturism Constanța La 73 de ani, Vasile Șerban - bronz la Mondiale. George Moise - campion mondial! (GALERIE FOTO)

03 Nov 2023 2938

Fitness Challenge Sportivii Power Gym Constanța, medaliați la Mondiale. „Două zile încărcate de adrenalină și efort extrem“ (GALERIE FOTO)

31 Oct 2023 1328

Constanța. Celebrul culturist Vasile Șerban În curând, va împlini 73 de ani și a cucerit al 19-lea titlu de campion național! (GALERIE FOTO)

11 Sep 2023 5647

Speed Fit Sportivii de la ACS Power Gym Constanța, peste 20 de medalii la Campionatul European (GALERIE FOTO)

11 May 2023 1689

Sportivii de la Power Gym Constanța, medaliați la Campionatul Balcanic, la Speed Fit. România, campioană balcanică! (GALERIE FOTO)

26 Apr 2023 1785

Reprezentanți ai Constanței, printre laureații Galei sportivii anului 2022 a Federației Române de Culturism și Fitness (GALERIE FOTO)

06 Apr 2023 1844

Elena Novac, locul 1 mondial la Fitness Challenge în 2022 După titlul de campioană europeană la individual, îl vrea și pe cel similar mondial

10 Mar 2023 3757

ACS Power Gym Constanța Elena Novac, pe locul întâi mondial în clasamentul IFBB la Fitness Challenge în 2022 (GALERIE FOTO + DOCUMENT)

26 Jan 2023 2243