Sport

SSC Farul Constanța face deplasarea la Arad, la meciul cu UTA, cu trenul (galerie foto)

Echipa de fotbal SSC Farul Constanța, nou promovată în Liga a 2-a, susține sâmbătă, 11 august, de la ora 13.00, meciul din etapa a două a campionatului, întâlnind, la Arad, echipa UTA.
  
Deplasarea formației constănțene se va face cu trenul, la vagon de dormit. Plecarea e prevăzută în această seară, la ora 19.00, sosirea având loc mâine dimineață, la ora 8.00.
 
Partida a fost prefațată astăzi de Ion Barbu, antrenorul principal al SSC Farul, de căpitanul de echipa Alex Grigoraş și de fundașul Gabriel Frâncu.
 

Am început campionatul cu brio, iar acum vrem să facem încă un joc și un rezultat deosebite. Va fi o partida grea, având în vedere deplasarea lungă și terenul sintetic pe care se dispută întâlnirea, dar sperăm să evoluăm la fel de bine că în prima rundă. Ora 13.00 nu mi se pare una potrivită, dar trebuie să ne conformăm. Şansele sunt egale. Am văzut meciul adversarilor din prima etapă, cu Daco-Getica. După prima etapă, în care jucătorii noştri s-au autodepăşit, suntem încrezători, a punctat Ion Barbu.


Antrenorii SSC Farul nu se vor baza la Arad pe Georgian Păun (căruia i-a expirat etapa de suspendare, dar, în cursul acestei săptămâni, s-a accidentat, suferind o entorsă), pe Andrei Neagoe, care are unele probleme familiale, şi pe Cosmin Zamfir (care încă nu a fost legitimat). Va fi bun de joc însă portarul Vicent, căruia i-a sosit cartea verde. De asemenea, a fost legitimat şi mijlocaşul Niţă.  

Este un meci mai greu decât cel cu ACS Poli Timişoara. După victoria categorică din prima rundă, acum lumea are aşteptări mari de la noi. Se aşteaptă să câştigăm şi la Arad. Va fi o presiune în plus pentru noi, dar cred că putem face faţă cu succes, dacă vom fi la fel de încrezători şi dornici de victorie ca în prima rundă. Deplasarea este foarte lungă, aşa că trebuie să ne odihnim bine, astfel încât să fim proaspeţi la meci. Va fi o premieră pentru mine să fac o deplasare la un meci cu trenul, la cuşetă, dar sper să fie de bun augur, a spus Alex Grigoraş, cel care a marcat toate golurile SSC Farul din victoria cu 4-1 cu ACS Poli Timişoara. 

 

Ne dorim foarte mult victoria, după un început foarte bun de campionat şi mai puţin aşteptat, prin prisma scorului. Acum sunterm obligaţi să menţinem ştacheta sus şi să încercăm să ne întorarcem cu toate punctele din această deplasare.  Vom avea o misiune grea, UTA are echipă solidă, însă am pregătit foarte bine confruntarea şi avem încredere că vom obţine un rezultat pozitiv, a punctat Gabriel Frâncu.   


Sursa foto: ZIUA de Constanţa


Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

„Da, ne vom implica şi vom ajuta echipa“ Consiliul Local şi CJ Constanţa şi-au afirmat sprijinul pentru SSC Farul (galerie foto + video)

21 Jun 2019 2535

LIVE VIDEO Despre viitorul SSC Farul Constanţa. Conferinţă de presă Decebal Făgădău, Horia Ţuţuianu, Ciprian Marica şi Lorand Balint (galerie foto+video)

20 Jun 2019 2515

„Să vă trăiască îngeraşul! Multe bucurii şi fericire!“ Ion Barbu, delegatul SSC Farul Constanţa, naş de botez în judeţul Olt (galerie foto)

19 Jun 2019 2633

Conferință de presă cu subiectul SSC Farul Constanța. Participă Decebal Făgădău, Horia Țuțuianu, Ciprian Marica și Lorand Balint

18 Jun 2019 2465

Ciprian Marica, finanţatorul SSC Farul Constanţa „Ne aflăm în faţa unui moment decisiv pentru viitorul clubului“

14 Jun 2019 1594

Ce aşteaptă Ciprian Marica în această săptămână „Nu fiţi îngrijoraţi, Farul Constanţa nu va dispărea!“

12 Jun 2019 3226

Farul Constanţa. Temeri că s-ar putea trage iar obloanele! „Se închide un capitol frumos. Las în urmă amintiri deosebite, dar plec cu un gust amar“

03 Jun 2019 3107

„Obiectiv îndeplinit!“ SSC Farul Constanța a învins în deplasare Dacia Unirea Brăila și s-a salvat de la retrogradare

25 May 2019 1648

Duel cu lanterna roşie SSC Farul Constanţa, hotărâtă să scape definitiv, sâmbătă, de emoţiile retrogradării

25 May 2019 960

Ce spun Petre Grigoraş şi Raul Avram Dacă învinge, sâmbătă, în Liga a 2-a, SSC Farul se salvează matematic de la retrogradare (galerie foto)

23 May 2019 1199

Cu două etape înaintea încheierii Ligii a 2-a, SSC Farul Constanţa se află la patru puncte deasupra liniei retrogradării

20 May 2019 1374

„Un meci de uitat“ SSC Farul, învinsă cu 5-0 de Luceafărul Oradea, care a înscris ultimele două goluri în inferioritate numerică!

18 May 2019 1174

FC Viitorul, meci decisiv pentru locul 3. SSC Farul speră în victorie la Oradea

18 May 2019 1074

După egalul cu Daco-Getica, SSC Farul speră să dea lovitura cu Luceafărul Petre Grigoraş - „Orice punct este important“

17 May 2019 1065

UPDATE. Imagini de la eveniment SSC Farul nu a reușit să învingă la Constanța Daco-Getica București (galerie foto)

15 May 2019 1218