Sport

UPDATE. SSC Farul. Renunță Ion Barbu? „Așa văd eu situația, că ar fi mai bine să vină altcineva ca antrenor principal”

Înfrângerea SSC Farul de astăzi cu Academica Clinceni, 1-4, al doilea eșec la rând în campionat în care „marinarii” primesc patru goluri, l-a amărât foarte tare pe antrenorul Ion Barbu.

Extrem de supărat, acesta s-a arătat hotărât să renunțe la post.  

Sunt foarte supărat și dezorientat de ce se întâmplă. Nu vreau să dau vina pe jucători, mi-am asumat întreaga răspundere, dar așa am văzut eu, că nu suntem compatibili. Una le-am cerut, alta s-a făcut. Îi înțeleg și pe ei, au și ei dreptate, dacă punem cap la cap toate aspectele existente. Repet, poate nu sunt compatibil cu jucătorii și, decât să se schimbe o jumătate de echipă, mai bine plec eu. Nu suport să fiu omul care să pierd. Am fost foarte deranjat de ce s-a întâmplat. Au fost două înfrângeri care m-au durut foarte tare. În acest moment, așa văd eu situația, că ar fi mai bine să vină altcineva ca antrenor principal. Nu sunt laș. În prima etapă, a fost euforia de început, devotament din partea jucătorilor, dar și noroc, și șansă. Apoi, ușor-ușor, s-au văzut discrepanțele de pregătire. În plus, jucăm meciurile de acasă în deplasare. Și la meciul cu UTA, și acum s-a creat o nebuloasă totală. Nu vreau să creez o dezbinare la club, să apară probleme din partea mea. Nu vreau să creez probleme, să se spună că Barbu zice că nu e aia, nu e aialaltă, dar la început de ce nu a zis? Sunt alături de Farul din 1999. Din păcate, acesta a fost destinul meu la Farul ca antrenor. Când am avut ocazia să antrenez și eu clubul cel mai iubit din viața mea, a fost numai în situații critice pentru Farul. Lumea judecă direct și spune apoi că uite, Barbu nu are rezultate, a vrut să fie antrenor și nu e antrenor. Vreau să iau cea mai bună decizie, dar în acest moment sunt foarte supărat. Rămân aproape cu sufletul de proiect, dar e foarte greu să mai fiu antrenor și să-mi mai asum situația. Nu vreau să pară că sunt laș și că mă dau la o parte, dar mi-e foarte greu, a declarat Ion Barbu.   


UPDATE:

Vizavi de această situație, Marcel Lică, președintele executiv al SSC Farul, a spus:

Imediat după joc, Nelu Barbu era foarte afectat. L-am văzut foarte supărat și mi-e teamă să nu ia vreo decizie pripită, întrucât nu e vina lui. Doar atât l-am sfătuit, să se liniștească și să nu facem declarații la cald. Trebuie așteptat. Nelu Barbu și-a asumat situația, dar nu e vina lui. Este vina tuturor și a conjuncturii  nefavorabile     

Sursa foto: ZIUA de Constanța 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Medalii în familie Atleta Coculeana Oltean, de la Constanţa, triplă campioană a României la masters, cu două recorduri naţionale (galerie foto)

22 Feb 2019 672

Marco Ehmann, de la Dinamo la SSC Farul Constanța

21 Feb 2019 651

Daniel Toma, un alt fotbalist transferat de SSC Farul Constanţa

21 Feb 2019 763

SSC Farul Constanţa, succes la scor în amicalul cu CS Medgidia (galerie foto)

20 Feb 2019 1203

SSC Farul Constanţa susţine astăzi ultimul amical înaintea reluării campionatului (galerie foto)

20 Feb 2019 883

SSC Farul Constanța l-a înregimentat și pe Tudor Moldovan

19 Feb 2019 856

Încă două transferuri Pedro Celestino şi Adrian Juncu, la SSC Farul Constanţa

19 Feb 2019 855

I se spunea „Jair“ Marinarul român care a murit lângă Dana Militară a Portului Constanţa a jucat fotbal la Farul Tuzla

19 Feb 2019 4898

SSC Farul Constanţa l-a achiziţionat şi pe Diogo Rosado

18 Feb 2019 777

Sondaj de opinie Credeţi că SSC Farul Constanţa va avea un 2019 de succes, în care îşi va atinge obiectivele?

18 Feb 2019 972

SSC Farul Constanţa a intrat în linie dreaptă. Amicale şi achiziţii Petre Grigoraş - „Sunt convins că echipa va arăta altfel în joc“

18 Feb 2019 1947

SSC Farul Constanța l-a achiziționat și pe Arif Demir

16 Feb 2019 1331

SSC Farul Constanța a anunțat încă trei transferuri. Miercuri, ultimul amical înaintea începerii campionatului (galerie foto)

16 Feb 2019 1159

SSC Farul Constanța a anunțat transferul lui Joao Diogo și al lui Rafael Miranda

14 Feb 2019 1184

Cristi Boboc şi Cristina Bujin vor concura la Campionatul Balcanic de atletism pentru seniori

14 Feb 2019 466