Tenis de masă Constanța Bianca Mei-Roșu, de patru ori pe podium la Campionatul Balcanic (GALERIE FOTO)


 
  • Bianca Mei-Roșu (LPS „Nicolae Rotaru“ - CSM Constanța) a făcut parte în Grecia din lotul feminin U-19 (antrenat de constănțeanca Elena Sebe).
 
Delegația României a obținut 19 medalii la Campionatele Balcanice Under-19 și Under-15 de tenis de masă, care au avut loc în Grecia, la Orestiada.
 
Din lotul feminin U-19 (antrenat de constănțeanca Elena Sebe) a făcut parte și Bianca Mei-Roșu (LPS „Nicolae Rotaru“ - CSM Constanța), care a obținut patru medalii: aur cu echipa (din care au mai făcut parte Ioana Sîngeorzan și Evelyn Ungvari), aur la dublu mixt (alături de Horia Ursuț), aur la dublu feminin (împreună cu Ioana Sângeorzan) și argint la simplu.
 
„În competiția în care a adus la start România, Albania, Bosnia, Bulgaria, Muntenegru, Kosovo, Republica Moldova, Macedonia de Nord, Serbia, Turcia și Grecia, tricolorii au jucat în fazele finale de 13 ori, pentru medalii, din 14 tablouri disputate în Orestiada“, se arată pe pagina de Facebook a Federației Române de Tenis de Masă.
 
După ce, în luna aprilie a acestui an, a promovat în Divizia A formația masculină de tenis de masă a CSM Constanța, în mai i-a venit rândul să realizeze aceeași performanță și echipei feminine a clubului de pe litoral.
 
Barajul pentru promovare în Divizia A a Campionatului Național de Tenis de Masă pe echipe, organizat de către Federația Română de Tenis de Masă, a avut loc în incinta sălii de tenis de masă a Liceului cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru“ din Constanța. Fetele de la malul mării, CSM Constanța 2 (Camelia Mitrofan, Bianca Mei-Roșu, Andrea Teglas) s-au impus cu o dublă victorie (3-0 și 3-1) în fața CSM Cluj-Napoca, asigurându-și astfel prezența în Divizia A, în sezonul 2023/2024.
 
În mai, s-au desfășurat și Campionatele Naționale de juniori 1 (Under-19), la Arad, iar în concursul feminin pe echipe campioană a României a devenit LPS „Nicolae Rotaru“ Constanța, în formula Elena Zaharia, Bianca Mei-Roșu, Andrea Teglaș și Lorena Dumitru.
 
Luna aprilie i-a adus Biancăi Mei-Roșu o nouă medalie de aur la Campionatul European, în proba de dublu fete, într-un concurs care are o poveste aparte. Ca și în edițiile întrecerii continentale din 2021 și 2022, Bianca Mei-Roșu a fost de neînvins la dublu feminin. Acum doi ani, a cucerit titlul alături de Annett Kaufmann, din Germania, iar în 2022, la Belgrad (în Serbia), la Under-15, s-a impus în tandem cu poloneza Natalia Bogdanowicz, la un Campionat European la care a cucerit titlul și pe echipe. În acest an, la Sarajevo, în Bosnia - Herțegovina, Bianca a concurat la Under-21 și a câștigat din nou la dublu fete, desi ea are doar 16 ani! Mai mult, cuplul câștigător, Bianca Mei-Roșu - Mia Griesel (Germania), a jucat acum pentru prima dată împreună, ceea ce dă o valoare și mai mare performanței realizate.
 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (Tenis de masă Constanța)
 
Citește și:

Constanța
Bianca Mei-Roșu respectă tradiția. Din nou campioană europeană la dublu feminin. Povestea aparte a titlului de la Sarajevo

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

LPS „Nicolae Rotaru“ Constanța Bianca Mei-Roșu a câștigat faza națională a ONSS 2024 la tenis de masă (GALERIE FOTO)

08 Apr 2024 592

Tenis de masă Faza județeană Constanța a ONSS și-a desemnat câștigătorii, dintre liceeni (GALERIE FOTO)

21 Mar 2024 671

Tenis de masă Constanța Bianca Mei-Roșu, trei medalii în Bulgaria, la WTT Youth Contender Panagyurishte 2024 (GALERIE FOTO)

12 Mar 2024 761

Tenis de masă CSM Constanța luptă pentru calificarea în finala Europe Cup Women. Înfrângere la mare luptă în tur (GALERIE FOTO)

05 Mar 2024 784

Editorial Fetele de la tenis de masă au scris „Constanța“ pe mingea de joc

04 Feb 2024 1160

Tenis de masă. „Senzațional!“ CSM Constanța, în semifinalele ETTU Europe Cup Women. A învins ALCL TT Grand-Quevilly și în Franța! (GALERIE FOTO)

03 Feb 2024 1122

Tenis de masă Constanța „Cântă fata!“. Elena Zaharia, Bianca Mei-Roșu și Camelia Mitrofan, mândre pentru medaliile europene

29 Jan 2024 892

Tenis de masă Constanța Elena Zaharia și Bianca Mei - Roșu, campioane europene. Camelia Mitrofan, vicecampioană continentală (GALERIE FOTO)

28 Jan 2024 917

Tenis de masă Elena Zaharia, de la CSM Constanța, s-a calificat în a treia finală la Campionatul European

28 Jan 2024 734

Tenis de masă Elena Zaharia, de la CSM Constanța, vicecampioană europeană Under-21 (GALERIE FOTO)

27 Jan 2024 1117

UPDATE 2. Tenis de masă Medalii pentru Constanța la Campionatul European Under-21. Finale la dublu mixt și la dublu feminin! (GALERIE FOTO)

27 Jan 2024 948

Tenis de masă Victorii pentru sportivele din Constanța la Campionatul European Under-21

26 Jan 2024 813

Tenis de masă Sportive din Constanța, în turnee externe. Eliza Samara, victorii în Qatar

11 Jan 2024 913

CSM Constanța tenis de masă Elena Zaharia, în finală la Campionatul Mondial, în proba individuală!

03 Dec 2023 1043

După bronzul mondial cu echipa, Elena Zaharia a fost aproape de medalie și la dublu feminin

02 Dec 2023 981