„Toți atacanții noștri au marcat, ceea ce e important pentru echipă“ Farul Constanța, medie de două goluri pe meci în Superligă!


 
• Cu 19 goluri primite, și defensiva constănțeană e la înălțime, pe primul loc în Superligă, la egalitate cu apărările formațiilor CFR Cluj și Rapid.
 
Liderul Superligii, Farul Constanța, are, după 21 de etape, cel mai bun golaveraj din campionat, +23, și cele mai multe goluri marcate, 42, grație unei forțe ofensive de invidiat. „Marinarii“ au o excelentă medie de două goluri pe meci, marcând câte 21 de goluri în fiecare repriză.  
 
Fundașul central Ionuț Larie, căpitanul formației de pe litoral, a remarcat că, la Farul, au mers foarte bine atât atacul, cât și apărarea. Cu 19 goluri primite, și defensiva constănțeană e la înălțime, pe locul doi în Superligă, la egalitate cu apărările formațiilor CFR Cluj și Rapid.
 
„Am format un grup foarte bun“
 
„Avem parte de un sezon bun, în care am avut multe reușite. În vară, când am început pregătirea, ne-am dorit să fim cât mai sus, iată-ne acolo și suntem bucuroși căam realizat multe lucruri bune. Și acum, și în anii precedenți, cei mai experimentați i-au ajutat pe cei tineri să se integreze, iar aceștia au demonstrat că au valoare să joace în Liga 1. Am format un grup foarte bun, iar de aici și rezultatele apărute. Am avut multe meciuri fără gol primit, iar în acest an cred că atacul a fost foarte bun, de aceea și avem multe goluri marcate. Ne bucură că ne-au mers atât atacul, cât și apărarea. Nu-mi doresc neapărat să marchez, să sunt fundaș central, mai bine să nu luăm gol. Toți atacanții noștri au marcat, ceea ce e important pentru echipă. În partea a doua a sezonului, va fi mult mai greu ca până acum. Toate echipele au nevoie de puncte, pentru a intra în play-off, pentru a se bate la titlu ori a evita retrogradarea. Dar noi sperăm să menținem aceeași linie, cu multe succese, după o pregătire bună de iarnă“, a spus, la Farul TV, Ionuț Larie, care are și un gol marcat, din penalty, reușita care a adus victoria în partida de acasă cu FC Voluntari (2-1). 
 
„Le sunt recunoscător tuturor“
 
Mijlocașul Tudor Băluță a spus că jucătorii Farului trebuie să intre în noul an cu gândul de a-și depăși performanțele din 2022. 
 
„Am făcut o primă parte de campionat foarte bună. Nu știu câtă lume se aștepta la aceste rezultate și să fim acolo sus. Suntem cu toții bucuroși, dar acest lucru ne motivează să continuăm să lucrăm cel puțin la fel de bine ca până acum și să obținem rezultate la fel de bune. Cu acest gând trebuie să intrăm în noul an. Mă bucură și că am revenit la echipa națională, trecuse ceva timp de când jucasem sub tricolor. Sunt mândru, dar n-aș fi putut să reușesc fără echipă, fără ajutorul domnului Hagi și al colegilor, fără parcursul bun al formației. Le sunt recunoscător tuturor, este o muncă în echipă. Uneori, unul sau altul iese la suprafață și ne dorim să avem cât mai mulți jucători la echipa națională. Îmi doresc să îmbrac în continuare tricoul echipei naționale și să ajut România să aibă rezultate cât mai bune. În 2023, îmi doresc în primul rând să fiu sănătos, să pot să joc, să-mi ajut echipa. Nu contează că dau eu pasă de gol sau gol, pentru mine e mai puțin important. Avem în jur de două săptămâni să petrecem timpul alături de familie, să reîncărcăm bateriile, după care trebuie să dăm drumul la treabă, pentru că Superliga începe repede. Vrem să rămânem acolo sus“, a menționat Tudor Băluță, potrivit sursei citate.
 
PRECIZĂRI
 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Sursa foto: Farul Constanța
 
Citește și:
 
„Marinarii“, pe primul loc la finele lui 2022
Denis Alibec - „Farul are față de campioană. Mereu mi-a priit aerul de Constanța“

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Farul Constanța. Luca Andronache a spart gheața „Încercăm să jucăm cât mai bine pentru fani și pentru toată Constanța“ (GALERIE FOTO + VIDEO)

26 Apr 2024 407

Farul Constanța a primit licență pentru participarea la competițiile de club UEFA și UEFA WCL, sezonul 2024 / 2025

26 Apr 2024 512

Superliga 2023/2024 Cu un egal contra Farul Constanța, FCSB iese campioană. „Marinarii“ sunt pregătiți însă pentru un nou meci mare

26 Apr 2024 983

CS Farul Constanța Halterofilii au urcat pe podium la Naționalele de juniori 2 (GALERIE FOTO)

25 Apr 2024 352

Superliga 2023/2024 Farul Constanța – Rapid 3 – 1. „Marinarii” urcă pe locul 2. Două goluri în două minute au decis soarta partidei (GALERIE FOTO + VIDEO)

24 Apr 2024 1037

Constanța. Asociaţia Fotbal Club Unirea a intrat în faliment! Vasile Geambazi, nepotul lui Gigi Becali, s-a opus (MINUTĂ)

24 Apr 2024 662

Au trecut 23 de ani de la meciul de retragere al lui Gheorghe Hagi (GALERIE FOTO)

24 Apr 2024 437

Noul stadion de la Constanța Gheorghe Hagi - „Nu cred că îmi va purta numele“. Ce variantă ar fi cea potrivită (VIDEO)

23 Apr 2024 3095

Superliga 2023/2024. Farul Constanța - Rapid Hagi - „Sperăm să prindem iar o zi bună și, cu ajutorul publicului, să câștigăm“ (VIDEO)

23 Apr 2024 1836

Farul Constanța are patru jucători în echipa rundei! Gheorghe Hagi, desemnat antrenorul etapei

23 Apr 2024 665

Farul Constanța luptă pentru locul doi Dina Grameni - „Am demonstrat că suntem o echipă foarte bună, care merită să fie pe podium“ (VIDEO)

22 Apr 2024 1361

Farul Constanța Fotbalistele, pe drumul către titlul de campioană. Victorie în deplasare cu Poli Timișoara

21 Apr 2024 866

Farul Constanța Louis Munteanu și Ionuț Cojocaru, gemenii golului. „Se înțeleg foarte bine, sunt fericiți că joacă împreună“ (GALERIE FOTO)

21 Apr 2024 930

Fotbal Constanța Rezultatele etapei a 26-a de la Liga a 4-a (seniori și juniori + clasamentele) - FOTO - VIDEO

21 Apr 2024 787

Hagi, după Farul Constanța - CFR Cluj 5-1 „Un meci perfect. Bravo lor! Am făcut diferența la ritm și intensitate“ (GALERIE FOTO)

19 Apr 2024 1486