Fotbal pe teren nou, la Pantelimon Sătenii de la Runcu aşteaptă nerăbdători construcţia unui cămin cultural



Primăria Pantelimon are mai multe proiecte în desfăşurare, pentru realizarea cărora primarul Vasile Neicu a depus eforturi susţinute ani la rând. Administraţia publică locală intenţionează să înceapă lucrările la Căminul Cultural din Runcu, proiect pentru care a obţinut deja autorizaţie de construcţie, urmând ca, în cel mai scurt timp, să fie organizată pe SEAP licitaţia pentru găsirea constructorului. Un alt proiect major aflat pe lista de priorităţi a gospodarului-şef vizează construcţia unui nou teren de sport.

„Avem început un proiect pentru construcţia unui nou teren de sport în Pantelimon. Proiectul a fost depus pe GAL (n.r. Grupul de Acţiune Locală) şi a trebuit să-l oprim, la un moment dat, pentru că s-a greşit procedura şi am fost nevoiţi să o reluăm. Însă, dacă va fi reluată, din acest an, fotbaliştii de la echipa Ulmetum îşi vor desfăşura antrenamentele şi partidele de fotbal pe un teren ultramodern, care va face o concurenţă serioasă celorlalte spaţii de joc din alte comune. Vom face un teren nou, cu gazon ultramodern, împrejmuit, cu tribune şi vestiare. Cel vechi va fi desfiinţat complet apoi. Valoarea proiectului ajunge la 150.000 de lei“, a declarat primarul comunei Pantelimon.

Mai mult, comuna Pantelimon se poate lăuda cu faptul că stă destul de bine la capitolul investiţii. Mai multe proiecte au fost acceptate la finanţare, iar în unele cazuri, lucrările au fost deja începute. Din spusele gospodarului-şef Vasile Neicu, începând de anul acesta, Primăria se va îngriji de proiectul privind montarea sistemelor centralizate de apă şi canalizare, astfel încât, în mai puţin de doi ani, toate gospodăriile să fie racordate la acestea. Mai mult, pentru ca bucuria să fie completă, Primăria comunei Pantelimon a primit fonduri de la Uniunea Europeană, drept pentru care, la începutul acestui an, au fost demarate lucrările la sistemul de apă, care se va întinde pe aproximativ 20 de kilometri şi va acoperi satele Runcu, Nistoreşti şi Călugăreni, aşa cum anunţă primarul Vasile Neicu.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cumpărări directe Constanța Primăria Pantelimon contractează, cu peste 145.000 de euro, Newbuilding Cons SRL pentru lucrări la Căminul Cultural din Runcu (DOCUMENT)

25 Apr 2024 382

Cumpărări directe Constanța Ce societate se ocupă de extinderea imobilului Grădiniței Nistorești, comuna Pantelimon (DOCUMENT)

09 Apr 2024 568

Cumpărări directe Constanța Primăria Pantelimon achiziționează servicii de proiectare balon tensiostatic (DOCUMENT)

08 Apr 2024 406

Licitație organizată de CNI ce vizează reabilitarea clădirii Centrului Multifuncțional din Pantelimon, județul Constanța (DOCUMENT)

19 Mar 2024 559

Cumpărări directe Constanța Aliana-Team Consulting SRL va întocmi documentația pentru realizarea racordurilor la rețeaua de canalizare, în comuna Pantelimon (DOCUMENT)

12 Mar 2024 661

Camera de Conturi Constanța Audit efectuat asupra situațiilor financiare raportate de comuna Pantelimon pentru anul 2022. Concluzii (DOCUMENT)

09 Mar 2024 636

Firme Constanța O nouă firmă deschisă în comuna Pantelimon. Iată cu ce se ocupă

15 Feb 2024 789

Afaceri Constanța Primăria Pantelimon, acord cu Top Geocad SRL pentru furnizarea de servicii de cadastru (DOCUMENT)

12 Feb 2024 814

IPJ Constanța a câștigat procesul deschis de Comuna Pantelimon! La mijloc erau circa 38.000 de euro

08 Jan 2024 804

Tâlhărie în Ilfov. Bătrân agresat și jefuit de un bărbat de 26 de ani. Ce i-a furat

04 Dec 2023 961

Județul Constanța Lucrările de la Centrul After School din comuna Pantelimon se apropie de final

15 Nov 2023 827

Primăria Comunei Pantelimon, județul Constanța, extind lucrările de întreținere a străzii Fierăriei

20 Oct 2023 874

Firme Constanța Ana și Danyel Building SRL se mută în Năvodari

01 Oct 2023 804

Primăria comunei Pantelimon, județul Constanța închiriază două terenuri intravilane

25 Sep 2023 818

Accident rutier în județul Ilfov! Două persoane au ajuns la spital

16 Sep 2023 922