Lauraadamache.ro Biancomangiare

Biancomangiare sau blanc manger este un desert originar din Franta care a patruns in Italia in secolul XII iar acum este raspindit in Sicilia unde se face cu lapte de migdale si in Valle D’Aosta unde se foloseste laptele de vaca in locul celui de migdale. Seamana foarte mult cu panna cotta numai ca este mai parfumat si mai usor.

Ingrediente:

    250 g migdale macinate fin
    10 g gelatina foi
    70 g zahar
    2 linguri coniac (optional)
    300 gr apa calduta
    100 gr frisca lichida

Rețeta completă pe laura adamache.ro

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ziua tortului Pădurea Neagră. Rețeta pas cu pas a acestui desert delicios

28 Mar 2022 1517

Ziua internaţională a vafei. Cum pregătim waffe sărate cu șuncă și cașcaval

25 Mar 2022 1724

Cartea zilei YUMMY! 300 de rețete pentru bebeluși și copii. Ediția a II-a

25 Mar 2022 1512

Cartea zilei 24 de rețete delicioase și ușor de preparat. Dulciuri cu fructe

05 Jan 2022 1480

Cartea zilei 24 de rețete delicioase și ușor de preparat. Bomboane și biscuiți de ciocolată

20 Nov 2021 1721

Reţetele zilei Frigărui de dovlecel cu ton

24 Jul 2019 2971

Salată de orez cu dovlecei și ton

25 Jun 2019 3285

Reţetele zilei Sandviş cu spanac şi cremă de macrou

15 May 2019 3592

Rețetele zilei Coșulețe de parmezan cu salată de macrou

02 May 2019 3527

lauradamache.ro Drob de miel în aluat foietaj

26 Apr 2019 4224

lauraadamache.ro Salată caldă cu orz şi prosciutto crudo

24 Oct 2018 2169

Rulada de omleta cu dovlecei si morcovi

03 Sep 2016 5467

LauraAdamache.ro Tort Pizza

10 Feb 2016 3141

LauraAdamache.ro Biscuiti americani cu arahide

28 May 2015 3964

lauraadamache.ro Pui cu legume la cuptor

05 Jan 2015 3189