28 Feb, 2014 08:57
2981
laura adamache.ro
Ultimul dulce pe care am ales sa il fac in ultimele zile petrecute in Germania, este o Bavareza cu ciocolata si vanilie. Va multumesc din suflet ca m-ati urmarit in aceste luni, chiar daca nu am avut cuptor si prin urmare retetele nu au fost foarte variate. Va dedic din suflet acest desert delicios si sper sa ma intorc cu noi retete foarte curand. Dar pana atunci haideti sa servim impreuna o felie de bavareza bicolora cu ciocolata.
Ingrediente – Bavareza cu ciocolata si vanilie (forma cu gaura 24 cm Ø)
400 g smantana lichida pentru frisca
250 ml lapte
75 g zahar
50 g ciocolata cu lapte
12 g gelatina in foi/ 10 g gelatina granule
1 lingurita amidon de porumb
3 galbenusuri medii
esenta vanilie/zahar vanilat
Rețeta completă pe
laura adamache.ro
Adauga un comentariu
Nume:
Email:
Comentariu*: