Lauraadamache.ro Mousse au caramel et praliné

Fin si aromat, cu un gust sublim de caramel si rom, acest mousse m-a cucerit definitiv. Prepararea lui nu este complicata insa trebuie sa tinem cont de cateva lucruri ca sa ne iasa perfect.

Ingrediente mousse:

    60 gr apa rece
    1 1/2  lingurita gelatina praf
    2 lingurite rom alb sau brun
    150 gr zahar
    2 lingurite apa rece
    6 galbenusuri
    400 gr frisca

Ingrediente praliné:

    100 gr zahar
    100 gr alune/migdale/susan (eu am folosit din toate 3 voi puteti pune oricare dintre ele)

    30 gr apa
    zahar vanilat (optional)

Rețeta completă pe laura adamache.ro

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ziua tortului Pădurea Neagră. Rețeta pas cu pas a acestui desert delicios

28 Mar 2022 1519

Ziua internaţională a vafei. Cum pregătim waffe sărate cu șuncă și cașcaval

25 Mar 2022 1724

Cartea zilei YUMMY! 300 de rețete pentru bebeluși și copii. Ediția a II-a

25 Mar 2022 1512

Cartea zilei 24 de rețete delicioase și ușor de preparat. Dulciuri cu fructe

05 Jan 2022 1480

Cartea zilei 24 de rețete delicioase și ușor de preparat. Bomboane și biscuiți de ciocolată

20 Nov 2021 1721

Reţetele zilei Frigărui de dovlecel cu ton

24 Jul 2019 2971

Salată de orez cu dovlecei și ton

25 Jun 2019 3285

Reţetele zilei Sandviş cu spanac şi cremă de macrou

15 May 2019 3592

Rețetele zilei Coșulețe de parmezan cu salată de macrou

02 May 2019 3527

lauradamache.ro Drob de miel în aluat foietaj

26 Apr 2019 4227

lauraadamache.ro Salată caldă cu orz şi prosciutto crudo

24 Oct 2018 2169

Rulada de omleta cu dovlecei si morcovi

03 Sep 2016 5467

LauraAdamache.ro Tort Pizza

10 Feb 2016 3141

LauraAdamache.ro Biscuiti americani cu arahide

28 May 2015 3965

lauraadamache.ro Pui cu legume la cuptor

05 Jan 2015 3191