Cotidianul ZIUA de Constanţa, preluat de presa internaţională “Constanţa, un oraş în derivă”, scrie un ziar francez

Presa franceză acordă un amplu spaţiu dedicat Constanţei şi vieţii social-politice din urbea noastră. Site-ul www.courrierinternational.com a publicat, în ediţia de astăzi, sub titlul “Constanţa, un obiectiv balnear în derivă”, un reportaj în care se vorbeşte despre un “primar deghizat în Hitler, fete goale la seratele organizate de municipalitate, scandaluri de corupție”. Cotidianul francez citează cotidianul ZIUA de Constanţa şi face referire la mai multe materiale apărute în ultima perioadă în ziarul nostru, atât în ediţia print, cât şi în cea online.
 
“Oraşul este în centrul unui scandal politic major de la începutul verii: Mircea Băsescu, fratele președintelui român, a fost pus sub acuzare la 14 iulie pentru trafic de influență, anunță ZIUA de Constanţa”.
 
Despre Radu Mazăre, francezii scriu că edilul a fost "inculpat în anul 2005 pentru diferite cazuri privind restituirea proprietăților confiscate de comunişti" şi că “finanțează din bani publici evenimente în cazul în care apare deghizat în Hitler sau Cezar”.
 
Sub intertitlul “O republică în Republică”, autorul reportajului din cotidianul francez mai scrie: “Radu Mazăre nu este singura personalitate notabilă a orașului care pare a avea probleme cu justiția: o cerere de extrădare a fost lansat în Statele Unite împotriva președintelui Consiliului Județean, Nicuşor Constantinescu. Iar Arhiepiscopul Teodosie este acuzat de complicitate la corupție”.
 
Pueţi citi integral reportajul publicat de cotidianul francez urmând linkul http://www.courrierinternational.com/revue-de-presse/2014/07/17/constantza-une-cite-balneaire-a-la-derive

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Declarații de avere Constanța Viorel - Florin Brătianu, secretar general la Primăria Lumina, averea și interesele (DOCUMENTE)

25 Apr 2024 358

Declarații de avere Constanța Averea și interesele Ilonei – Irina Dragoe, secretar general, UAT Valu lui Traian. Este acționar în Conpet SA (DOCUMENTE)

23 Apr 2024 408

Declarații avere Constanța Averea și interesele Ionelei Adriana Sava, secretar general, UAT Horia (DOCUMENTE)

22 Apr 2024 419

Averea și interesele Clavei Ivan, secretar general al Primăriei Ghindărești, din județul Constanța! (DOCUMENTE)

21 Apr 2024 472

Declarații de avere Constanța Sorin - Daniel Nicolae, secretar general la Primăria Cumpăna, averea și interesele (DOCUMENTE)

17 Apr 2024 609

LIVE TEXT Elevii de la Colegiul Național Militar „Alexandru Ioan Cuza” Constanța susțin concursul de istorie Ion Moiceanu, aflat la prima ediție (GALERIE FOTO)

17 Apr 2024 624

Declarații de avere Constanța Ce avere are Adrian Culicencu, secretarul general al comunei Săcele? Soția sa lucrează la Primăria Săcele (DOCUMENTE)

16 Apr 2024 559

Declarații de avere Constanța Averea și interesele Enuței – Felicia Barbu, secretar general al comunei Comana (DOCUMENTE)

15 Apr 2024 482

Declarații avere Constanța Averea și interesele lui Corinei-Alina Trăilă-Gârbacea, secretar general, UAT Cobadin (DOCUMENTE)

14 Apr 2024 579

Declarații de avere Constanța Averea și interesele Iulianei Florentina Ciubuc, secretar general, UAT Murfatlar (DOCUMENTE)

13 Apr 2024 612

Constanțeanul supărat Bariera improvizată care bloca parțial accesul pe strada Mihai Eminescu a fost înlăturată. În locul ei au reapărut stâlpișorii

13 Apr 2024 530

Constănțeanul supărat UPDATE O barieră improvizată sugrumă un copac pe strada Mihai Eminescu din Constanța! Accesul pentru populație, parțial blocat (GALERIE FOTO)

11 Apr 2024 1209

Declarații de avere Constanța Marian Cara-Dima, secretar general la Primăria Rasova, averea și interesele (DOCUMENTE)

09 Apr 2024 536

Declarații de avere Constanța Averea și interesele Danielei Dinu, secretar general, UAT comuna Albești (DOCUMENTE)

08 Apr 2024 547

Averea și interesele secretarului general al UAT Oraș Ovidiu, Laura Elena Antonie (DOCUMENTE)

08 Apr 2024 511