Monica Macovei, atac la Traian Băsescu „S-a descalificat! Se scoate singur din politică”

 
Monica Macovei susţine că Traian Băsescu a avut o apariție dezamăgitoare la ultimul interviu televizat, iar prin declaraţiile făcute se scoate singur din politică, informează România TV.

Monica Macovei a declarat că fostul șef al statului s-a descalificat, în urma ultimei apariţii televizate.

„Dezamăgitoare pentru mine și spunea că Iohannis, Ponta și eu vrem ieșirea lui din politică.

Eu sunt pentru libertatea asocierii politice. După declarațiile pe care le-a dat despre președinta ÎCCJ, despre doamna Kovesi, după părerea mea s-a descalificat și se scoate singur din politică. De ce nu mai e justiția bună și de ce s-a schimbat?

Am văzut diverse răspunsuri. Ce s-a schimbat de la o săptămână la alta? De ce n-a atras atenția acum o săptămână, când lăuda justiția? Apropo de parteneriate, m-am uitat la ce a spus doamna Stanciu (..) a fost un bilanț public în care a spus că acum instituții au făcut parteneriat împotriva corupției, noi toți vrem acest parteneriat instituțional împotriva corupției. E gravă sau nu corupția? Lucrăm împreună. E scoasă din context declarația dânsei. De asta e implicat SRI, pentru că e o amenințare la adresa siguranței naționale. Da, corupția îți distruge țara. Uită-te la Ucraina.

Dacă sunt excese în cazuri individuale, vor răspunde în mod individual. Judecătorul arestează, procurorul reține 24 de ore (..) Traian Băsescu spune de o săptămână că activitatea DNA e bună, apoi după o săptămână spune că nu mai e bună. În lege scrie că magistrații nu au legătură cu SRI. DGIPI mi se pare cel mai periculos, este cel mai necontrolat", a declarat Macovei, la un post de televiziune. 



Sursa: România TV

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Judecătoria Mangalia motivează condamnarea Monicăi Macovei, fost ministru al Justiției - „Scopul pedepsei poate fi atins şi fără executarea acesteia“

18 Apr 2024 496

„Mișcare surpriză“ în dosarul Monicăi Macovei, fost ministru al Justiției, condamnată cu suspendare, la Mangalia!

17 Apr 2024 909

Ce obligații i-a stabilit Judecătoria Mangalia Monicăi Macovei, fost ministru al Justiției – închisoare cu suspendare și muncă în folosul comunităţii (MINUTĂ)

12 Apr 2024 601

Condamnare pentru Monica Macovei, fost ministru al Justiției! 6 luni de închisoare cu suspendare la Judecătoria Mangalia

12 Apr 2024 736

VIDEO Judecătoria Mangalia amână pentru luna mai latura civilă a accidentului Monicăi Macovei, fost ministru al Justiției

09 Apr 2024 459

Monica Macovei, fost ministru al Justiției, accident aproape de Mangalia! Mâine, termen în dosarul civil

08 Apr 2024 538

Monica Macovei, fost ministru al Justiției, accident la Mangalia! Latura civilă, amânată pentru aprilie 2024 (VIDEO)

12 Mar 2024 917

VIDEO Iată când se va pronunța Judecătoria Mangalia în dosarul Monicăi Macovei, fost ministru al Justiției!

13 Feb 2024 889

Monica Macovei, fost ministru al Justiției, și-a recunoscut vinovăția în cazul accidentului de pe DN39 Constanța-Mangalia. Instanța a rămas în pronunțare (GALERIE FOTO+VIDEO)

13 Feb 2024 1439

Monica Macovei, fost ministru al Justiției, în fața magistraților de la Judecătoria Mangalia (GALERIE FOTO+VIDEO)

13 Feb 2024 860

UPDATE Accident pe DN 39 Monica Macovei, fost ministru al Justiției, inculpat la Mangalia! Azi, primul termen (DOCUMENT) (VIDEO)

16 Jan 2024 1174

Fost ministru al Justiției, Monica Macovei trimisă în judecată, la Mangalia! Primul termen, marți, 16 ianuarie 2024 (DOCUMENT)

13 Jan 2024 1018

Fost ministru al Justiției, inculpat la Constanța Monica Macovei trimis în judecată, la Mangalia! Începe procesul (DOCUMENT)

23 Nov 2023 2039

Judecătoria Mangalia îi prelungeşte dreptul de circulaţie Monicăi Macovei, fost ministru al Justiției (DOCUMENT)

31 Oct 2023 831

Accident pe DN 39 Judecătoria Mangalia va judeca dosarul Monicăi Macovei, fostul ministru al Justiției! RECHIZITORIU

08 Oct 2023 1078