PSD dă încă o lovitură împotriva a sute de mii de tineri români

În ultima perioadă am cerut insistent înființarea unei comisii parlamentare de anchetă pentru a fi verificat modul în care Autoritatea de Supraveghere Financiară și-a exercitat atribuțiile în cazul polițelor RCA. Abia astăzi, după multe tergiversări, grație efortului parlamentarilor PNL, această cerere a primit acordul plenului pentru a merge la votul final. Anticipam însă un deznodământ nefericit cu privire la instituirea acestei comisii de anchetă, pentru că am văzut încă din start poziția PSD, care s-au opus total cererii respective. Așa cum era de așteptat, poziția social-democraților a fost de neclintit și în plenul Parlamentului, acolo unde cererea a fost respinsă.
 
Încă o dată, nu le-a păsat de consecințele catastrofale ce rezultă din decizia lor de astăzi. În continuare, peste cinci milioane de asigurați, șoferii, noi toți, vom avea parte de prețuri prohibitive și absurde la plata RCA-ului.
 
În continuare, peste 500.000 de tineri vor plăti o ”taxă pe tinerețe”, fiind obligați să suporte costuri suplimentare la RCA pentru simplu fapt că tinerețea lor constituie un factor de risc mai mare, în privința unor posibile accidente.
 
Pentru că PSD nu are interesul să lămurească exact situația asiguraților din România, mii de service-uri auto vor continua să activeze la limita falimentului, ceea ce va însemna că zeci sau sute de mii de angajați pot oricând să-și piardă locul de muncă.
 
Și toate astea pentru că PSD nu vrea să elimine haosul din sistemul de asigurări. Pentru că PSD sprijină, de fapt, companiile de asigurări și hoția pe care acestea o practică zi de zi la adresa noastră, a tuturor șoferilor. Prin votul de astăzi, PSD a arătat, încă o dată, dacă mai era nevoie, că singurul interes al partidului de guvernământ este să se îmbuibe cu sporuri și pensii pe care nu le merită, când de fapt ar trebui să sprijine tineretul și să-l ajute să ducă o viață decentă, nu să-l condamne la sărăcie și taxe discriminatorii, așa cum au făcut astăzi.
 
 
Mihai Tararache,
Deputat PNL

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

ZIUA LIVE Candidatul dreptei unite pentru municipiul Constanța, Stelian Ion, vorbește despre planurile cu care speră să câștige alegerile

26 Apr 2024 141

Primarul Constanței, Vergil Chițac și primarul orașului Techirghiol, Iulian Soceanu, în topul celor mai buni primari din România

26 Apr 2024 265

Sondaj INSCOP Intenţie vot alegeri locale

25 Apr 2024 528

ZIUA LIVE Planurile lui Stelian Ion, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru municipiul Constanța!

25 Apr 2024 588

ZIUA LIVE George Tufă, președintele PNL Cumpăna - „Comuna Cumpăna are o problemă mare de mobilitate” (GALERIE FOTO+VIDEO)

24 Apr 2024 609

Deputatul Marian Crușoveanu Alternativa Techirghiol va redesena peisajul geografic al județului Constanța

24 Apr 2024 628

Comisia de Sănătate din Senat a inclus terapia durerii în categoria drepturilor pacienţilor

23 Apr 2024 351

ZIUA LIVE Cu ce proiecte intră în cursă George Tufă, candidatul PNL la Primăria Cumpăna?

23 Apr 2024 546

Surse Coaliția va avea candidaturi separate la Primăria Capitalei - Gabriela Firea - PSD şi Sebastian Burduja - PNL

23 Apr 2024 439

ZIUA LIVE Florin Mitroi, candidatul PNL la Consiliul Județean Constanța - „Văd această candidatură ca pe o responsabilitate imensă"!(VIDEO)

22 Apr 2024 814

ZIUA LIVE Florin Mitroi, despre proiectele și planurile pe care le are pentru județul Constanța!

21 Apr 2024 1375

Florin Mitroi, candidatul PNL pentru președinția CCJ vrea să reabiliteze Palatul Copiilor aflat într-o paragină de nedescris (VIDEO)

19 Apr 2024 564

Daniel Gigi Tatu a sărit din echipa Chițac, în cea a senatorului Felix Stroe!

18 Apr 2024 583

Compania Mamaia SA și directorul general, Ursu Carmen, trimiși în judecată de procurorii din Constanța!

18 Apr 2024 940

ZIUA LIVE. Iulia Iurea, viceprimar Valu lui Traian „28 de hectare de teren sunt destinate strict amenajării de parcuri în localitate" (VIDEO)

18 Apr 2024 1654