Mariana Gâju a participat la lansarea Ghidului „Cele mai frumoase sate din România"

Primarul din Cumpăna, ec. Mariana Gâju, a participat ieri la lansarea Ghidului Oficial „Cele mai frumoase sate din România"

Comuna Cumpăna, în calitate de membru fondator al Asociaţiei „Cele mai frumoase sate din România", a fost invitată să participe ieri la lansarea Ghidului Oficial „Cele mai frumoase sate din România", organizată începând cu ora 11.00 la Muzeul Naţional al Satului „Dimitrie Gusti" din Bucureşti. Acest ghid al localităţilor membre ale asociaţiei a fost prezentat cu sprijinul membrilor, al partenerilor şi al colaboratorilor, în prezenţa şi cu suportul moral şi financiar al Ambasadei Franţei şi al Delegaţiei Wallonie - Bruxelles. Din partea Primăriei Cumpăna a participat la eveniment primarul comunei, ec. Mariana Gâju. Şefa autorităţii locale i-a ademenit pe cei prezenţi cu preparate culinare tradiţionale, dar nu numai. „Având în vedere prezenţa invitaţilor - ambasadori, mass-media naţională, parlamentari, oameni de afaceri -, comuna Cumpăna a oferit acestora spre degustare produse tradiţionale specifice Dobrogei, toate realizate de gospodinele din Cumpăna. De asemenea, au fost înmânate invitaţilor monografia comunei şi mai multe exemplare ale revistei «Comuna mea Cumpăna»", a precizat primarul localităţii, ec. Mariana Gâju. În cadrul seminarului „Cele bune în desagă adunate" au avut loc discuţii cu primarii referitoare la proiectele de peste an. Comuna Cumpăna a prezentat un proiect de succes al localităţii şi anume „Proiectare şi execuţie - extinderea reţelei de canalizare, reabilitarea conductei de refulare până la staţia de epurare Constanţa Sud şi rezolvarea problemelor legate de apele uzate în comuna Cumpăna, judeţul Constanţa", proiect finanţat cu fonduri europene.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Se amână Serbarea Câmpenească organizată de Primăria și Consiliul Local Cumpăna, județul Constanța

30 Apr 2024 456

Mariana Gâju și echipa Primăriei Cumpăna aduc bucurie și speranță în sufletele celor defavorizați de sărbători (FOTO+VIDEO)

30 Apr 2024 730

Primăria Cumpăna, Județul Constanța Peste 300 de vârstnici și persoane cu dizabilități vor primi de Paște produse alimentare

29 Apr 2024 349

Primăria Cumpăna, județul Constanța „Plantează în România, plantează în comuna Cumpăna!” (FOTO)

26 Apr 2024 650

Primăria Cumpăna Finala celei de a IV-a ediții a competiției între mai multe județe - „Cupa Satelor”

25 Apr 2024 371

ZIUA LIVE George Tufă, președintele PNL Cumpăna - „Comuna Cumpăna are o problemă mare de mobilitate” (GALERIE FOTO+VIDEO)

24 Apr 2024 677

ZIUA LIVE Cu ce proiecte intră în cursă George Tufă, candidatul PNL la Primăria Cumpăna?

23 Apr 2024 602

Achiziții Constanța Iată de unde cumpără Primăria Cumpăna echipamente digitale pentru unitățile de învățământ (DOCUMENT)

20 Apr 2024 1562

Licitații Tulcea Elevii de la Școala Gimnazială „Constantin Brâncoveanu” din Babadag vor primi, zilnic, pachete alimentare de la SC Complex Anelis SRL (DOCUMENT)

19 Apr 2024 586

Declarații de avere Constanța Sorin - Daniel Nicolae, secretar general la Primăria Cumpăna, averea și interesele (DOCUMENTE)

17 Apr 2024 637

Primăria Cumpăna, județul Constanța, demarează proiectul „Consolidare, Extindere, Modernizare, clădire corp A – Liceul Tehnologic Nicolae Dumitrescu, Cumpăna”

09 Apr 2024 589

Primăria Murfatlar, din județul Constanța, a bătut palma cu Happy Look Star SRL, pentru lucrări de arhitectură peisagistica a parcurilor! (DOCUMENT)

05 Apr 2024 1602

Primăria Constanța cumpără ședințe practice de tragere cu armament în poligon! Iată de la cine

31 Mar 2024 596

Primăria Cumpăna, județul Constanța, dezvoltă un parc industrial în zona de vest

27 Mar 2024 719

Primăria Comunei Cumpăna închiriază un spațiu cu destinaţia desfăşurării unor activităţi medicale

23 Mar 2024 645