Nu există bază legală care să condiţioneze emiterea autorizaţiei de funcţionare cu autorizaţia de securitate la incendiu


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Anghel Constantin

23 Jun, 2016 23:30

Avand avizul de securitate la incendiu cu scenariul de siguranta la foc si plansele aferente vizate de ISU- obtinute pe baza unui certificat de urbanism privind SCHIMBARE DE DESTINATIE partiala spatiu ADMINISTRATIV prin lucrari de recompartimentari nestructurale si transformare in CLINICA MEDICALA- deoarece nu am reusit sa obtin la un an dupa obtinerea acestui aviz AUTORIZATIA DE CONSTRUIRE din diverse motive birocratice- la implinirea unui an de la emiterea avizului am avut un control de la ISU pe teren in CLINICA MEDICALA ,care intre timp a terminat toate lucrarile de amenajari interioare si si-a inceput activitatea fara a avea un P.V. de receptie finala,- eu platind amenda aferenta si indeplinind toate punctele necorespunzatore mentionate in P.V. de contraventie, exista o forma legala de a depune si obtine AUTORIZATIA ISU in situatia de functionare in care se afla acum CLINICA MEDICALA , eu avand in continuare intentia de a redepune cu completarile de avize solicitate suplimentar in vederea obtinerii AUTORIZATIEI DE CONSTRUIRE.- deci cum pot legal sa obtin autorizatia ISU fara sa am obtinuta AUTORIZATIA de CONSTRUIRE. Va multumesc pentru amabilitatea de a-mi raspunde si a-mi sugera o solutie problemei mele!- cu stima ANGHEL CONSTANTIN ( Care este termenul de valabilitate al avizului ISU si a Planului de securitate la incendiu avizat de ISU)(Mai pot fi inca o data amendat daca primesc din nou un control ISU - neavand AUTORIZATIA ISU?- doresc sa o solicit dar stiu ca nu pot fara P.V. de receptie finala pe care nu il pot obtine fara a avea o AUT DE CONSTR!!!)

Anghel Constantin

23 Jun, 2016 23:22

Avand avizul de securitate la incendiu cu scenariul de siguranta la foc si plansele aferente vizate de ISU- obtinute pe baza unui certificat de urbanism privind SCHIMBARE DE DESTINATIE partiala spatiu ADMINISTRATIV prin lucrari de recompartimentari nestructurale si transformare in CLINICA MEDICALA- deoarece nu am reusit sa obtin la un an dupa obtinerea acestui aviz AUTORIZATIA DE CONSTRUIRE din diverse motive birocratice- la implinirea unui an de la emiterea avizului am avut un control pe teren in CLINICA MEDICALA care intre timp a terminat toate lucrarile de amenajari interioare si si-a inceput activitatea fara a avea un P.V. de receptie finala,- eu platind amenda aferenta si indeplinind toate punctele necorespunzatore mentionate in P.V. de contraventie, exista o forma legala de a depune si obtine AUTORIZATIA ISU in situatia de functionare in care se afla acum CLINICA MEDICALA , eu avand in continuare intentia de a redepune cu completarile de avize solicitate suplimentar in vederea obtinerii AUTORIZATIEI DE CONSTRUIRE.- deci cum pot legal sa obtin autorizatia ISU fara sa am obtinuta AUTORIZATIA de CONSTRUIRE. Va multumesc pentru amabilitatea de a-mi raspunde si a-mi sugera o solutie problemei mele!- cu stima ANGHEL CONSTANTIN

Articole asemanatoare

Licitații Constanța Laura Maria Actual Business SRL, contract de 200.000 de euro cu Primăria Mihai Viteazu, pentru catering la Liceul Tehnologic din comună (DOCUMENT)

08 Apr 2024 393

Achiziții Constanța De la cine a cumpărat Centrul Cultural Județean „Teodor T. Burada” servicii de pază și protecție (DOCUMENTE)

24 Feb 2024 1426

LIVE TEXT Farul Constanța, vizită la Colegiul Național „Mihai Eminescu“, în programul „Învățăm să fim campioni“ (FOTO+VIDEO)

12 Dec 2023 1333

CS Medgidia Meci interzis cardiacilor. „Nici nu am cuvinte să-l descriu!“. Care a fost rezultatul, după trei goluri avans, pe final!

12 Nov 2023 1253

Judecătorii anunță azi dacă Nordis Management SRL intră sau nu în insolvență! Numărul creditorilor a crescut la 24

15 Oct 2023 1805

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 10 octombrie 2023

11 Oct 2023 1204

Nordis Management SRL ar putea intra în insolvență! Tribunalul București a rămas în pronunțare

09 Oct 2023 1531

Peste 20 de creditori Zi decisivă pentru Nordis Management SRL! Tribunalul București analizează cererea de intrare în insolvență!

08 Oct 2023 6373

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 11 septembrie 2023

12 Sep 2023 1509

Percheziții DNA Limanu Primarul Daniel Gheorghe Georgescu și vicele Mihai Feodorof, avere și interese. Contractele cu Lifeguard Litoral SRL (DOCUMENTE)

09 Aug 2023 3595

Percheziții DNA Limanu Procurorii anticorupție, descinderi la primăria lui Daniel Gheorghe Georgescu

09 Aug 2023 2308

Handbal CS Medgidia, victorie în deplasare cu CSU Constantin Brâncuși Tg. Jiu (GALERIE FOTO)

21 Apr 2023 1236

UPDATE Farul Constanța, întâlnire cu elevii de la Școala nr. 29 „Mihai Viteazul“. Proiectul „Învățăm să fim campioni“, prima acțiune pe 2023 (GALERIE FOTO+VIDEO)

11 Jan 2023 2849

UPDATE. Jurnalistul Căutiş anunță „sentința definitivă ce impune DNA-ului să ancheteze pe primarul din Limanu“!

10 Jan 2023 2170

Contraamiral de flotilă Valentin Iacoblev, comandantul Componentei Navale, averea și interesele (DOCUMENTE)

05 Jan 2023 3939