Interviu online cu dr. George Răzvan Maxim - „Viitorul manager trebuie să sprijine sistemul public şi să ofere transparenţă“


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Beigean

17 Oct, 2017 16:27

Domnului doctor maxim,recunostinta maxima si respect.sotul meu,60 de ani,este pacientul dumnealui.are 2 stenturi montate.respect maxim,pentru profesionalism.va multumim din,, inima"

Balea Daniel

21 Mar, 2017 09:50

ASOCIATIA PT. SPRIJIN MEDICAL - va rog:cum va pot contacta?Ma puteti contacta dvs. la email:baleadanieltm@yahoo.com

Coleg

05 Jun, 2016 17:22

Pionierii acestor proceduri in Constanta sunt Dr Vidican care făcea cardiostimularile temporare de urgenta urmat de Dr Salim (instruit la Fundeni si absolvent al Facultatii de Medicina Bucuresti) care , pe lângă stimularile temporare, a realizat in premiera cardiostimularile permanente.

Anca

05 Jun, 2016 02:02

Este un doctor exemplu, cum rar mai vezi în ziua de azi. Își dedica cu drag timp cardiologie și este deschis tuturor celor care vor sa învețe. Felicitări domnule doctor, sunteți un exemplu demn de urmat!

Galaxy

03 Jun, 2016 14:25

Chiar asa, de ce Constanta? Adica de ce Facultatea de Medicina din Constanta, domnul doctor Maxim fiind din Bucuresti?

Asociatia pentru Sprijin Medical

03 Jun, 2016 13:22

Buna ziua ! Asociatia pentru Sprijin Medical este o organizatie non-profit ce are drept scop reprezentarea, promovarea si apararea intereselor pacientilor in sistemul de sanantate public si privat din Romania. Asociatia monitorizeaza si semnaleaza o serie de practici necorespunzatoare din sistemul medical romanesc, in special legate de malpraxisul medical. Din aceasta perspectiva am urmarit si problema competentelor medicale si a studiilor medicale aprofundate. "Competentele" europene sunt titluri onorifice, care nu tin locul pregatirii aprofundate si care nu dau drept de libera practica in tarile din Europa si nici in Romania. Din fericire in Romania exista reglementari bine puse la punct in ce priveste atestarea competentelor medicilor pentru a desfasura anumite activitati medicale, mai ales cele care implica riscuri pentru pacienti. Atestatele sunt eliberate de Ministerul Sanatatii si sunt consemnate in Certificatul de membru al Colegiului Medicilor din Romania. Pentru a nu pune in pericol viata pacientilor medicii trebuie sa efectueze doar acele interventii pentru care au atestate valabile in Romania, altfel sunt pasibili de acuzatii de malpraxis. Pentru detalii suplimentare privind aceste reglementari va stam la dispozitie. Asociatia pentru Sprijin Medical considera ca nu trebuie incurajata si promovata practicarea actului medical in afara normelor si reglementarilor in vigoare in Romania pentru ca, desi este in interesul medicilor, este impotriva interesului pacientilor.

Costea

02 Jun, 2016 08:37

Asa este,e un om bine pregati constiincios,care isi face meseria in orice conditii,dar curios ca sefa lui de sectie este o doctorita care in afara de a tipa la pacienti nu stiu cata meserie cunoaste.In medicina te tratezi si cu o vorba buna daca o spui la momentul patrivi,nu numai cu medicamente care au si reactii adverse.Dar parca tot spitalul a fost creeat dupa chipul si asemanarea lui Capatana.Incepand de la infirmiere si pana la director, daca se poate sa nu faca nimic,sa ia spaga si sa ceara salarii cat mai mari.Ma intreb,pentru cine facea Capatana economie la medicamente?Dac cum nimeni de langa el nu a vazut in ce hal conduce acest spital si ce smecherii facea?

Articole asemanatoare

Interviu online cu voleibalista Alexandra Spînoche, căpitanul CSM Constanța „E o plăcere să mă întorc acasă și să joc pentru orașul meu“

16 Apr 2024 1279

Interviu online cu avocata Maria Neagu, din cadrul Baroului Constanța - Sistemul judiciar din România, prin ochii unui tânăr avocat stagiar

07 Apr 2024 1055

Interviu online Pictorul și graficianul profesionist Bianca Paraschiv - Sunt sinceră cu mine, creez ceea ce mă reprezintă și mă împlinește spiritual și artistic!

03 Apr 2024 2113

Interviu online cu Erik Began, de la CSM Constanța „Atât antrenorii, cât și părinții mi-au spus să perseverez și să am încredere că voi reuși“

25 Mar 2024 2066

Interviu online cu Sorin Mihai, inspector şcolar general „Cele două simulări organizate la nivelul județului Constanța au arătat că elevii sunt mai buni decât cei din țară“

11 Mar 2024 1639

Interviu online cu voleibalistul Eric Petcu, de la CSM Constanța „Inițial, a fost doar o joacă, iar în timp a devenit o pasiune“

15 Feb 2024 1813

VIDEO Vrei să devii polițist? Acum ai ocazia! Precizări importante legate de tatuaje. Interviu online cu agent șef adjunct de poliție Olimpia Ceară, purtătorul de cuvânt al IPJ Constanța

01 Nov 2023 2510

Interviu online cu handbalistul Ayar Murtaza, de la CSM Constanța „Tata m-a îndrumat pe acest drum, e o pasiune în familie“

04 Oct 2023 2754

Interviu online cu Marius Nazîru, de la CSM Constanța „Rugby-ul te învață să te ridici, de câte ori cazi, chiar dacă uneori e mai greu“

10 Aug 2023 2308

Interviu online cu Cezar Unitu, de la CSM Constanța „Baschetul îmi ocupă majoritatea timpului și mă face mai fericit pe zi ce treceׅ“

27 Jul 2023 2587

Interviu online cu performerul Carol Popa, de la CSM Constanța „Pe o scară de la 1 la 10, ca dificultate fizică, aș clasa triatlonul pe 9“

06 Jul 2023 2597

Interviu echipa DajarMagazin.ro „Ne propunem să aducem senzația de cină la restaurant în propria casă”

05 Jul 2023 1544

Interviu online cu baschetbalista Amira Bou-Chedid, de la CSM Constanța „Pentru atingerea înaltei performanțe, munca este partea esențială“

15 Jun 2023 3262

Editorial Așa se nasc campionii!

22 May 2023 1826

Interviu online cu voleibalista Alexia Ruci, de la CSM Constanța „Îmi doresc să devin o sportivă renumită“

18 May 2023 3312