Camelia Ciobotaru a demisionat de la conducerea DSP

Solicitarea a fost avizata de prefectul Danut Culetu, care l-a propus pentru functia de director al DSP pe Dumitru Marius Enescu, medic primar si sef lucrari universitar in cadrul Clinicii de Ortopedie - Traumatologie Constanta

Camelia Ciobotaru a comunicat ieri prefectului judetului demisia din functia publica de conducere de Director Executiv la DSP Constanta, inaintata de altfel si Ministrului Sanatatii. Demisia nu a fost motivata in nici un fel. In aceeasi adresa, inregistrata la Prefectura, Ciobotaru solicita aprobarea trecerii in functia publica de conducere de director executiv adjunct in managementul asistentei medicale la DSP Constanta. Solicitarea a fost avizata de prefectul Danut Culetu, care l-a propus pentru functia de director al DSP pe Dumitru Marius Enescu, medic primar si sef lucrari universitar in cadrul Clinicii de Ortopedie - Traumatologie Constanta. Initial, deputatul liberal Mircea Iustian, a anuntat intr-o conferinta de presa ca Enescu urma sa-l inlocuiasca pe Catalin Grasa la conducerea Spitalului Clinic Judetean. La acea vreme, liberalii l-au anuntat ca succesor al Cameliei Ciobotaru pe medicul de boli infectioase, Sorin Rugina.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cumpărări directe Constanța Spitalul Clinic de Boli Infecțioase, achiziție de servicii de păstrare și conservare Fond Arhivistic (DOCUMENT)

27 Apr 2024 158

Ședință CL Constanța Consilierii locali discută despre acordarea de stimulente financiare pentru personalul medical al Spitalului de Boli Infectioase Constanţa (DOCUMENT)

21 Apr 2024 445

Aprobarea organigramei şi statului de funcţii ale Spitalului de Boli Infecţioase Constanţa, pe masa consilierilor locali (DOCUMENT)

21 Apr 2024 443

Angajări Constanța Cauți un loc de muncă? Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Constanţa angajează

15 Apr 2024 894

LIVE Acțiune de protest la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța (FOTO+VIDEO)

03 Apr 2024 938

Spitalul de Boli Infecțioase Constanța va avea mansardă nouă! Ce firmă o va construi?

02 Apr 2024 594

Undă verde de la Mediu Proiectul viitorului corp de la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța, în linie dreaptă

16 Mar 2024 797

Decizii CNSC Licitația pentru achiziția de materiale sanitare organizată de Spitalul de Boli Infecțioase, contestată

16 Mar 2024 650

Municipalitatea trebuie să achite dr. Halichidis, fostul manager SCBI Constanța, salariile restante! Răspunsul Judecătoriei la contestarea executării (MINUTA)

13 Mar 2024 1120

Primarul Municipiului Constanța, în instanță cu dr. Halichidis, fostul manager al Spitalului de Boli Infecțioase! Se contestă executarea

29 Feb 2024 781

Ședință CLM Constanța Un proiect ce vizează Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța, pe masa consilierilor locali (DOCUMENT)

29 Feb 2024 550

Primarul Constanței, Vergil Chițac, despre Spitalul Modular „Sunt extrem de mândru de toată munca depusă”

19 Feb 2024 1103

Romcontexpert SRL, un nou contract cu Primăria Constanța. Se va ocupa de auditul financiar pentru Spitalul de Boli Infecțioase (DOCUMENTE)

19 Feb 2024 731

LIVE VIDEO+TEXT Spitalul Modular din curtea Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța, inaugurat. Mai multe oficialități, prezente la eveniment (GALERIE FOTO+VIDEO)

19 Feb 2024 1536

Angajări Constanța Posturi vacante la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Constanţa. Vezi dacă îndeplinești cerințele

17 Feb 2024 2472