Alegeri parlamentare

Candidaţii PNL pentru Parlamentul României au continuat deplasările în teritoriu - la Poarta Albă, Corbu, Cernavodă, Lumina sau Agigea (galerie foto)

Candidaţii Filialei Constanţa a Partidului Naţional Liberal pentru Parlamentul României au continuat acţiunile de campanie electorală pentru alegerile din 11 decembrie, pe tot parcursul săptămânii trecute fiind prezenţi în rândul cetăţenilor din judeţul Constanţa.
 
Alături de consilieri judeţeni, de membri ai BPJ al PNL Constanţa, de numeroşi tineri, de primari, viceprimari şi de echipele liberale locale, candidaţii PNL Constanţa pentru Camera Deputaţilor şi Senat au fost prezenţi în localităţile Săcele, Corbu, Cerchezu, Dumbrăveni, Independenţa, Poarta Albă, Siliştea, Cernavodă, Seimeni, Lumina, Ovidiu, Agigea şi Techirghiol. Aici, candidaţii PNL Constanţa au purtat discuţii cu cetăţenii şi au prezentat proiecte ale Programului de Guvernare al Partidului Naţional Liberal.
 
Concomitent, au fost organizate acţiuni de campanie electorală şi în mai multe zone ale municipiului Constanţa.
 
Prezent la acţiunile electorale din judeţ, preşedintele Filialei Constanţa a Partidului Naţional Liberal, deputatul Gheorghe Dragomir, a declarat că echipa de campanie a PNL Constanţa are un program intens de acţiuni electorale, astfel încât candidaţii liberali să fie cunoscuţi de cât mai mulţi dintre locuitorii judeţului.
 
„România are nevoie de un premier ca Dacian Cioloş şi de un Guvern de oameni competenţi, bine pregătiţi, care să fie sprijiniţi de Parlamentul pe care îl vom alege pe 11 decembrie. Sunt convins că PNL Constanţa poate trimite în Parlamentul României o echipă de oameni oneşti, profesionişti, total nouă. Ne dorim să oferim speranţă celor care vor vota la alegerile parlamentare o altă clasă politică”, a comentat liderul PNL Constanţa.

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Preluarea magistralelor CET, subiect de campanie electorală. Liberalii şi primarul Făgădău îşi umflă muşchii pe spatele constănţenilor

21 Aug 2019 457

Decebal Făgădău se întâlneşte cu consilierii locali. Se va discuta reluarea votului privind termia

20 Aug 2019 499

PNL îl somează pe Decebal Făgădău să refacă proiectul de reabilitare a rețelei termice și să vină cu el în fața consilierilor

19 Aug 2019 525

Palaz sesizează ANI Chiţac, senator al României cu sprijinul lui John Skantzikas, grecul împrumutat de Radu Mazăre cu 600.000 de euro (document)

15 Aug 2019 1947

OUG 51/2019, motiv de scandal între liberali şi conducerea Consiliului Judeţean Constanţa. „Transportul public, comercial, al elevilor şi al persoanelor cu handicap, în pericol“ (documente)

14 Aug 2019 249

Raport de activitate Interpelări, amendamente, puncte de vedere şi luări de cuvânt ale alesului local PNL Ioan Solomon

14 Aug 2019 386

Din 10 august, PNL începe campania de strângere de semnături pentru prezidenţiale

09 Aug 2019 484

Raport de activitate Consilierul local Adriana Arghirescu (PNL) - „Întâlnirile cu oamenii au fost cel mai mare câştig pentru mine ca ales local“ (document)

09 Aug 2019 628

Călin Popescu Tăriceanu şi Victor Ponta - o nouă alianţă politică?

07 Aug 2019 409

Raport de activitate Mihaela Andrei (consilier local PNL) - „După punerea în aplicare a PUZ-urilor inițiate de primar, în Constanța se va circula cel puțin la fel de greu ca în capitală!“

07 Aug 2019 699

PNL va strange semnături pentru candidatura lui Iohannis la prezidenţiale

06 Aug 2019 350

Interesele dobrogenilor, îngropate în sertarele Parlamentului Proiectul de lege privind anularea taxelor de pod de la Giurgeni şi Feteşti nu a mai ajuns la Camera Deputaţilor

06 Aug 2019 657

Consilierii locali municipali constănţeni Cristina Văsii (PNL) şi Irinela Nicolae (PSD) şi-au depus rapoartele de activitate (documente)

05 Aug 2019 1057

Rapoarte de activitate. Probleme ridicate de constănţeni în audienţele consilierului municipal PNL Adriana Câmpeanu

03 Aug 2019 540

Debutul timpuriu al campaniei electorale se vede cel mai bine în Consiliul Judeţean Constanţa. Liderii puterii şi ai opoziţiei, mesaje mobilizatoare!

31 Jul 2019 758