Friptura de porc cu praz

fripturi.jpgPortionam pulpa de porc in felii subtiri .Facem un amestec din sare, piper, boia, usturoi si cimbru si frecam bine bucatile de carne pe ambele parti. Le asezam intr-un vas si dam la rece 1-2 ore sa se aseze aromele.

Ingrediente

1 kg pulpa de porc
2 fire praz
200 ml vin roze
sare, piper
cimbru, boia
praf de usturoi


Reteta completa pe: Caietul cu retete.ro


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

#ConstanțaEsteBine Ziua 304 – 31.10.2022. Astăzi sărbătoresc rezumatul lunii octombrie

31 Oct 2022 874

#ConstanțaEsteBine Ziua 277 – 4.10.2022. Astăzi sărbătoresc aromele

04 Oct 2022 863

#ConstanțaEsteBine Ziua 152 – 31.05.2022 Astăzi sărbătoresc recapitularea lunii mai

31 May 2022 1252

#ConstanțaEsteBine Ziua 127 – 6.05.2022 Astăzi sărbătoresc aromele

06 May 2022 1374

Sfaturi de nutriție pentru masa de Paște. Ce trebuie să evităm

21 Apr 2022 1590

Potolește-ți rapid pofta de grătar delicios și sănătos cu noul grill electric Weber

01 Apr 2022 1380

Aromadieta. Despre efectele mirosurilor asupra unei persoane

30 Mar 2022 1145

#ConstanțaEsteBine Ziua 48 - 17.02.2022 Astăzi sărbătoresc lavanda

17 Feb 2022 1595

Dor de mare - esențe estivale cu tonuri acvatice

03 Jul 2020 6279

Zâmbetul şi dinţii

12 May 2017 2825

Prajitura cu nuca si ciocolata- „Vis” sau „Day Dreaming”

12 Feb 2017 9732

Saptamana PERLEI

22 Sep 2016 2207

LauraAdamache.ro Dulceata de mure

08 Aug 2016 2938

Arabica The Coffee Shop, paradisul cafelei, cu o prăjitură din partea casei (galerie foto)

01 Dec 2015 4276

Day of the Dead 2015. Ziua Morţilor 2015. Google are un nou Doodle. Sumbra coincidenţă

02 Nov 2015 1693