Sondaj de opinie Credeți că Farul va juca pe noul stadion din Constanța începând din anul 2024?


 Actualul stadion „Gheorghe Hagi“ din Constanța
  • La ultima ședință a Consiliului Local Municipal Constanța, a fost aprobată predarea către Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, prin Compania Națională de Investiții CNI SA, a amplasamentului, domeniu public, situat în strada Primăverii din municipiul Constanța, dar a fost aprobată și documentaţia tehnico-economică pentru investiţia de construire a noului stadion din Constanța.
 
Echipa de fotbal Farul Constanța, suporterii și susținătorii „marinarilor“ așteaptă cu nerăbdare să se ridice noul stadion din municipiul de la malul mării.
 
În acest moment, formația de pe litoral joacă la Ovidiu, pe arena principală a complexului sportiv al Academiei Hagi, care are 4.500 de locuri. Noul stadion de fotbal din Constanța, care este prevăzut a se ridica pe locul actualei arene, din strada Primăverii, va avea o capacitate de 18.000 de locuri, cu toate funcțiunile necesare încadrării în categoria IV UEFA.
 
La ultima ședință a Consiliului Local Municipal Constanța, a fost aprobată predarea către Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, prin Compania Națională de Investiții CNI SA, a amplasamentului, domeniu public, situat în strada Primăverii din municipiul Constanța, aflat în proprietatea UAT municipiul Constanța, în suprafață de 88.276 de metri pătrați (suprafață măsurată), respectiv 85.000 de metri pătrați (din acte), în vederea și pe perioada realizării de către CNI SA a obiectivului de investiții „Construire stadion «Gheorghe Hagi», strada Primăverii nr. 2-11, municipiul Constanța“. De asemenea, a fost aprobată documentaţia tehnico-economică pentru investiţia de construire a noului stadion din Constanța.
 
În mai multe rânduri, Gheorghe Hagi, managerul tehnic al Farului, și-a exprimat speranța că echipa constănțeană va putea juca pe noua arena cu începere din anul 2024.
 
„Sunt discuții avansate, pe plan local autoritatea locală își dorește. Toți constănțenii așteptăm să se facă cât mai repede stadionul. La București e deschidere și sperăm să se aprobe cât mai repede și să se înceapă construcția, astfel încât în 2024 să avem arena și să putem juca acolo. Cel puțin așa o văd eu, sunt optimist. Încercăm să fie așa, iar peste doi ani să putem intra pe noul stadion“, declara Hagi, în luna mai a acestui an.
 


 
PRECIZĂRI:
 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Sursa foto: ZIUA de Constanța
 
Citește și:
 
De când va juca echipa pe noul stadion?
Gică Hagi - „Clubul Farul trebuie dus la nivelul cel mai înalt de performanță“ (VIDEO)

 
Cât va costa noul stadion din Constanța vs arenele construite de Compania Națională de Investiții? (DOCUMENTE) 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Fotbal feminin Noua campioană, Farul Constanța, a încheiat Superliga cu stil. Laura Rus, pe primul loc în clasamentul golgeterilor

25 May 2024 349

Tricoul lui Hagi de la meciul de retragere al Generației de Aur, cel mai scump la licitația caritabilă. Cine l-a achiziționat și cu ce sumă

25 May 2024 405

Farul Constanța Hagi, Gică Popescu și Ștefan Preda joacă pentru Generația de Aur, la meciul de adio, contra echipei World Stars, din care face parte și Rivaldo

25 May 2024 595

Constantin Grameni, de la Farul Constanța, în lotul preliminar al României pentru Campionatul European Germania 2024

24 May 2024 636

Box CS Farul Constanța Frații Belciu, Bogdan și Andrei, medaliați la Cupa României

22 May 2024 748

Marcel Ciolacu, premierul României, cadouri fotbalistice pentru președintele Turciei. Recep Tayyip Erdogan, mare admirator al lui Hagi

22 May 2024 576

După David Kiki, Farul Constanța a anunțat astăzi, 21 mai 2024, și despărțirea de Ronaldo Deaconu

21 May 2024 1126

Fotbalistele de la Farul Constanța vor să facă o figură frumoasă în Liga Campionilor. „E o nouă provocare“ (GALERIE FOTO)

21 May 2024 848

Fundașul David Kiki s-a despărțit de Farul Constanța

21 May 2024 607

Farul Constanța Un an de la cucerirea primului titlu de campioană a României. „Cea mai frumoasă zi!“ (VIDEO)

21 May 2024 539

CS Farul Constanța Gemenele Iulia Milea și Mălina Radu, aur și argint la Naționale. „Am împărțit până și podiumul. Sunt mândră de tine, surioară!“ (GALERIE FOTO)

20 May 2024 1099

Fotbaliștii de la Farul Constanța au intrat în vacanță. Primul amical din pregătirea de vară, stabilit

20 May 2024 1039

Farul Constanța, plan pentru sezonul viitor Hagi - „Trebuie să construim. Sper să fiu inspirat și să fac o echipă frumoasă“ (GALERIE FOTO)

19 May 2024 1560

Fotbal Constanța Rezultatele etapei a 32-a de la Liga a 4-a (seniori și juniori + clasamentele)

19 May 2024 929

Eșec usturător Farul Constanța, 1-5 cu CFR Cluj, în ultimul meci din play-off. „Marinarii“ încheie campionatul pe locul patru

18 May 2024 1295