Stiri calde

Caz șocant la Constanța. O tânără mămică a murit după ce a născut la un spital privat. În timpul nașterii au apărut complicații

 O tânără care a ales să își aducă pe lume copilașul la un spital privat din municipiul Constanța a murit astăzi la scurt timp după ce a născut.
 
Potrivit unor surse victima ar fi născut normal deși în urmă cu ceva timp a adus pe lume un copilaș prin cezariană. În timpul intervenției de astăzi ar fi suferit o ruptură de uter.
 
Femeia a fost transferată de urgență la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța unde cu toate eforturile depuse de cadrele medicale nu s-a mai putut face nimic pentru a-I fi salvată viața.
 
Cazul a fost confirmat de purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Constanța, Crina Kibedi care a precizat că pacienta a fost adusă în stare critică la unitatea sanitară.
 
Cu toate eforturile depuse de cadrele medicale pacienta nu a mai putut fi salvată.

Am încercat să luăm un punct de vedere din partea reprezentanților spitalului privat implicat dar reprezentanții unității sanitare nu au răspuns solicitării. În măsura în care acest punct de vedere ne va fi oferit îl vom publica. 
 
 Punctul de vedere al Spitalului Privat Isis Constanța referitor la modul în care a decurs nașterea în cazul tinerei care a decedat poate fi citit aici: 

Oficial de la Spitalul Isis Constanța Cum a decurs nașterea în cazul femeii care a decedat la scurt timp după ce a adus pe lume un băiețel
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

O femeie a murit după ce s-a operat la o clinică privată din Constanţa. Anestezistul, trimis în judecată

14 Jan 2019 7661

Cazul femeii care a murit după o operaţie la o clinică privată din Constanţa. Se cer daune de aproape 30 de milioane de euro

12 Nov 2018 2314

Caz şocant. O tânără a murit la o clinică privată din Bucureşti după o operaţie estetică

14 Sep 2018 808

SCJU a confirmat moartea bebeluşului născut la o clinică privată. Starea mamei este critică

30 Jul 2018 4418

UPDATE. Tragedie. O tânără mămică în stare gravă, iar copilul decedat, după ce ar fi născut la o clinică privată din Constanța

30 Jul 2018 12494