Claudiu Palaz cere demiterea directorului Artagea de la Aeroport. Reacţia lui Artagea. Ce spune IPJ

Președintele Partidului Mișcarea Populară, Claudiu-Iorga Palaz, având în vedere filmările apărute în spațiul virtual, realizate de către numitul Daniel Suru, angajat al Forțelor Speciale ale Poliției Române (conform profilului rețelei de socializare – Facebook), cere public ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, demiterea directorului Aeroportului Mihail Kogălniceanu, Bogdan Ionuț Artagea, având în vedere faptul că din filmările menționate, acesta ar fi circulat în stare de ebrietate.

Contactat telefonic, directorul Aeroportului Mihail Kogălniceanu, Bogdan Ionuț Artagea a declarat pentru ZIUA de Constanța că nu consumă alcool, fiind bolnav de diabet. 

”Filmările nu reprezintă niciun fel de problemă. Am plecat spre casă, pe drum am primit un telefon și m-am întorr la aeroport. Nu beau că sunt diabetic, cum susține cel care a postat imaginile. Puteți întreba pe oricine că eu nu consum alcool în general. A venit un individ după mine pe la aeroport să ne certe să ne arate public. A venit și poliția, nu s-a întîmplat nimic. Nu știu ce este cu acel individ, a venit după mine până la poarta aeroportului. Nu știu ce este în spatele acestor filmări. Acesta țipa în poarta aeroportului ”Jos PSD-ul”, nu am vrut să intru în polemică. Am vorbit și cu domnul Palaz, i-am explicat și dîânsului nu am nimic pe filmări care să denote că aș fi făcut ceva că aș fi încălcat vreo regulă. Am făcut semnalizările necesare, nu am încălcat deloc regulile. Nu îl cunosc pe cel care a filmat. Ieri după amiază s-a întâmplat” - a declarat Bogdan Ionuț Artagea pentru ZIUA de Constanța.

Polițiștii fac cercetări în acest caz. 

”Polițiștii constănțeni s au autosesizat cu privire la aspectele semnalate și se fac verificări asupra aspectelor sesizate, urmând că la finalizare sa fie luate măsurile ce se impun” - au declarat reprezentanții IPJ Constanța. .

Sursa Foto-Video: Facebook/Dan Suru

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Noi decizii au fost adoptate de Societatea Naţională Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu-Constanţa SA

03 Apr 2024 1333

Justiție Constanța Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu, la judecată cu Direcția Finanțelor Publice. Creanțe de peste 70.000 lei

12 Mar 2024 745

Miza – penalități Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu SA Constanța cheamă în instanță Ministerul Transporturilor

15 Feb 2024 824

Investiție de peste 200 milioane lei Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu” din Constanța prinde contur! (FOTO)

02 Feb 2024 7153

Declarații de avere Bogdan Ionuț Artagea, director general provizoriu al Aeroportului Internaţional Mihail Kogălniceanu SA din Constanța (DOCUMENTE)

03 Dec 2023 1613

Firme din Constanța Consiliul de Administrație a decis. Bogdan Artagea, rămâne director general provizoriu al Aeroportului Internațional de la Mihail Kogălniceanu

23 Oct 2023 1198

Firme din Constanța Mandatele administratorilor Artagea şi Acatrinei în CA-ul Aeroportului de la „Mihail Kogălniceanu", prelungite până în februarie 2024

02 Oct 2023 1094

Când va exista un tren care va lega aeroportul Mihail Kogălniceanu de Gara Constanța? (VIDEO)

23 Aug 2023 2364

Știri Constanța Exclusiv. Cum va arată după extindere noul terminal al Aeroportului Internațional de la Mihail Kogălniceanu (GALERIE FOTO)

28 Jul 2023 7224

Bogdan Artagea, desemnat în funcția de director general provizoriu al Aeroportului de la Mihail Kogălniceanu. Ce indemnizația încasează ?

03 Jul 2023 2513

Prelungiri de mandate pentru administratorii provizorii de la Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu SA

17 Feb 2023 1624

Licitație de peste 35 de milioane de euro Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu caută firmă pentru lucrările de dezvoltare terminal, turn de control și parcare

10 Feb 2023 2593

Mandatele administratorilor provizorii ai Aeroportului Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța, prelungite

25 Aug 2022 1865

Investiții realizate la Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu. Ce spune directorul Bogdan Artagea (VIDEO)

24 Aug 2022 1985

Prezenți sunt cele mai importante entități din industria aeronautică LIVE TEXT. Conferința de presă organizată la deschiderea Întâlnirii Anuale a Asociației Aeroporturilor din România, la Venus (GALERIE FOTO)

23 Aug 2022 1693