Stiri calde

Dan Adamescu, la terapie intensivă. „Doar o minune îl mai salvează”

Afaceristul Dan Adamescu este internat, aflându-se într-o stare extrem de gravă, potrivit norei sale, care a vorbit despre situaţia dramatică în care se află.

Nora lui Adamescu a spus, la România TV, că acesta se află la terapie intensivă, fiind intubat.

„Este intubat, nu te poţi duce la el. Dar trebuie să fii acolo, să-i spui o vorbă bună, poate, cine ştie, poţi să-l salvezi. Săptămâna trecută, starea lui s-a agravat. Medicii s-au zbătut, însă nu răspunde la tratament. Am încercat toate antibioticele, doar o minune îl mai salvează. Sora dânsului roagă să fie lăsată să stea lângă el”, a spus nora lui Dan Adamescu.

„Este un om, un om muribund, trebuie să stea familia lângă el, sora lui, însă nu o lasă să intre. Să-l atingă un pic, sunt foarte apropiaţi. Este o dramă”, a mai declarat, în urmă cu puţin timp, nora acestuia.


De asemenea, a spus că în ultima discuţie pe care au purtat-o, Dan Adamescu i-a mărturisit că vrea să moară.Amintim că Dan Adamescu execută, din 27 mai, pedeapsa cu închisoare primită într-un dosar de corupție privind soluții favorabile în dosare de insolvență.  

Sursa foto: Cristian Nistor / Agerpres

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Fosta soţie a lui Dan Adamescu reținută pentru evaziune fiscală. Ce au stabilit anchetatorii. Valoarea prejudiciului este de zeci de milioane de lei

10 Oct 2018 500