Stiri calde

Fiul omului de afaceri Dan Adamescu a fost eliberat

O instanţă din Londra a decis punerea în libertate a lui Alexander Adamescu, fiul omului de afaceri Dan Adamescu. Acesta se afla în custodia Poliţiei londoneze. Până când va fi judecată cererea de extrădare depusă de autorităţile de la Bucureşti, unde a fost emis un mandat de arestare în lipsă pe numele acestuia, el va fi liber. Anunţul a fost făcut în această seară de către avocatul acestuia, Cătălin Breazu, conform news.ro.
 
"Instanţa încă nu s-a pronunţat pe cererea de extrădare în privinţa lui. Este o pronunţare cu privire la starea lui de libertate până la judecarea extrădării, care va fi undeva în toamnă”, a declarat Cătălin Breazu.
 
Decizia instanţei a fost luată la aproximativ 24 de ore după ce poliţiştii londonezi l-au ridicat pe Alexander Adamescu, în timpul unei conferinţe legate de abuzul autorităţilor române prin emiterea mandatelor de arestare preventivă.
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Fosta soţie a lui Dan Adamescu reținută pentru evaziune fiscală. Ce au stabilit anchetatorii. Valoarea prejudiciului este de zeci de milioane de lei

10 Oct 2018 500