Heka Hospital Constanța Tratamentul varicelor, cu cea mai nouă tehnologie

  • Varicele reprezintă un termen generic ce se referă la dilatații ale venelor picioarelor
  • La Heka Hospital, tratamentul varicelor este cu mult simplificat în urma intervenției ecografice Doppler
 
La Heka Hospital Constanța, chirurgia vasculară este de înaltă calitate. De aceea, profesioniștii din cadrul spitalului recomandă tratamentul varicelor cu cea mai bună tehnologie.
 
La Heka Hospital, tratamentul varicelor este cu mult simplificat în urma intervenției ecografice Doppler, care poate să ofere o imagine mai clară asupra zonelor în care se resimte durerea cauzată de varice. În plus, succesul este garantat de experiența, devotamentul și performanța medicilor specialiști de Chirurgie Vasculară din cadrul Heka Hospital.
 
Varicele reprezintă un termen generic ce se referă la dilatații ale venelor picioarelor. Acestea fac parte dintr-o clasă mai largă de afecțiuni, care poartă denumirea de boală venoasă cronică.  
 
Boala venoasă cronică (BVC) este o afecțiune persistentă, progresivă și adesea subestimată, care afectează populația generală. BVC implică un spectru larg de anomalii, care reprezintă rezultatul interacțiunii dintre genetică și factorii de mediu. Această interacțiune se manifestă prin creșterea presiunii venoase la nivelul membrelor inferioare, ceea ce duce la modificări substanțiale ale întregii structuri și funcționări a sistemului venos. 
 
Se estimează că venele varicoase afectează aproximativ 30% din populație, dar studiile epidemiologice arată cifre variabile, de până la 50% la bărbați și 60% la femei. Telangiectaziile, cea mai ușoară manifestare a BVC, sunt extrem de răspândite și afectează până la 80% din populație. Ulcerele venoase afectează 1-2% din populație, ajungând până la 5%, în cazul vârstnicilor.  
 
Principalii factori de risc în apariția varicelor sunt:  
  • sexul feminin;  
  • vârsta;  
  • factorii genetici;  
  • obezitatea;  
  • ortostatismul prelungit;  
  • sarcinile multiple.
 
Programeăza-te cât mai curând la Heka Hospital pentru a beneficia de investigații complete și de evaluarea clinică inițială de către medici! Cei care doresc să își facă o programare, o pot face pe portalul https://www.hekahospital.com/contact/, unde se poate completa un formular online.
 
Citește și:

LIVE VIDEO+TEXT. Constanța Eveniment de lansare a Centrului de Cardiologie Intervențională din cadrul Heka Hospital & Ares (GALERIE FOTO+VIDEO)

 

 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Reduceri extraordinare la Heka Hospital Constanța!

12 Apr 2024 877

Heka Hospital Constanța Ce trebuie să știi despre nodulii tiroidieni

18 Mar 2024 876

Heka Hospital Constanța Descoperă starea inimii tale cu Testul EKG de efort!

13 Feb 2024 973

Heka Hospital Recunoașterea timpurie a simptomelor care necesită îngrijiri de urgență poate salva vieți

23 Jan 2024 963

Heka Hospital Operația laparoscopică gastric sleeve (micșorare stomac), o opțiune pentru cei care își doresc o schimbare

18 Dec 2023 1339

Heka Hospital Ce facem dacă întâmpinăm dificultăți de respirație în timpul somnului?

16 Nov 2023 1188

HEKA Hospital Aveţi dureri la nivelul cefei? Nu le ignoraţi!

30 Oct 2023 1452

HEKA Hospital „Afecțiunile urechilor, nasului și gâtului nu trebuie tratate superficial pentru că pot determina complicații grave”

22 Sep 2023 1346

HEKA Hospital Constanța Atenție la ambrozie. Simptomele alergiei

25 Aug 2023 1650

LIVE VIDEO-TEXT Armonia Grup deschide SIA, Servicii Imagistica Armonia, centrul medical care impune standarde noi în investigarea imagistică din Constanța (FOTO +VIDEO)

01 Aug 2023 3271

Armonia Grup continuă planul de extindere și anunță deschiderea SIA, cel mai nou și mai complex centru medical dedicat sectorului de investigații imagistice și radiologice din Constanța

01 Aug 2023 3207

Excelență și inovație HEKA Hospital și ARES lansează Centrul de cardiologie intervențională, la Constanța (FOTO+VIDEO)

11 Jul 2023 3218

LIVE VIDEO+TEXT. Constanța Eveniment de lansare a Centrului de Cardiologie Intervențională din cadrul Heka Hospital & Ares (GALERIE FOTO+VIDEO)

11 Jul 2023 2458

Heka Hospital Dr. Adrian Barbu – „Nu orice tremor este boala Parkinson!”

24 Jun 2023 1962

Psoriazisul – care sunt cauzele apariției. Heka Hospital recomandă programarea la un medic specialist

25 May 2023 1902