Declarații de avere Averea și interesele lui Gheorghe Măndilă, consilier personal al primarului Vergil Chițac și președinte la OMD Mamaia - Constanța (DOCUMENTE)

  • În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Gheorghe Măndilă, consilier personal din cadrul Compartimentului Cabinet primar municipiul Constanța
  • Măndilă nu deține nici locuință, nici terenuri. În ultima declarație de avere este menționat doar un autoturism VW Polo, an de fabricație 2019
  • În schimb are două credite scadente în 2024 și 2031 în valoare totală de 300.000 lei dar și o datorie de 10.000 euro, către Stere Enache care trebuie plătită până la finalul acestui an
  • Veniturile consilierului primarului au fost în ulitmul an fiscal în sumă de 82.000 lei, salarii plătite de Primăria Constanța, respectiv 18.000 lei, drepturi salariale de la una dintre companiile pe care le deține - Image Reflection SRL
  • La capitolul interese, Gheorghe Măndilă și-a menționat calitatea de asociat în Image Reflection SRL și în C.G.C. Team Ideas SRL, ultima fără activitate în ultimii ani
 

Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Gheorghe Măndilă, consilier personal din cadrul Compartimentului Cabinet primar municipiul Constanța.
 
În trecut, Măndilă a fost consilier județean în legislatura anterioară și membru în Biroul Politic Județean al PNL Constanța.
 
Conform declarației de avere depusă de consilierul personal al primarului, acesta nu deține nici locuință, nici terenuri. În ultima declarație de avere este menționat doar un autoturism VW Polo, an de fabricație 2019.

În schimb, Măndilă are două credite scadente în 2024 și 2031 în valoare totală de 300.000 lei dar și o datorie de 10.000 euro, către Stere Enache care trebuie plătită până la finalul acestui an.

Veniturile consilierului primarului au fost în ulitmul an fiscal în sumă de 82.000 lei, salarii plătite de Primăria Constanța, respectiv 18.000 lei, drepturi salariale de la una dintre companiile pe care le deține - Image Reflection SRL.

Soția sa, Veronica Măndilă a încasat de la OCPI drepturi salariale și normă de hrană în sumă de 94.200 lei iar fiica cuplului, alocații în valoare de 2.916 lei.

La capitolul interese, Gheorghe Măndilă și-a menționat calitatea de asociat în Image Reflection SRL și în C.G.C. Team Ideas SRL.

Image Reflection SRL

 
Image Reflection SRL are sediul social în Constanţa, a fost fondată în 2017 și se ocupă de activităţi de producţie cinematografică, video şi de programe de televiziune.

A avut în anul 2022 o medie de doi angajați, o cifră de afaceri de zero lei, pierderi de - 71.243 lei și datorii totale de 124.610 lei.

În 2019, compania a făcut un credit la Raiffeisen Bank, în valoare de 50.000 de lei, care trebuie achitat în 2024.

Asociații firmei sunt Marian Cioacă și Gheorghe Mandilă, fiecare deținând câte 50 %. 

Administratorul societății care are sediul social pe strada Bogdan Vodă nr.46 în municipiul Constanța este însă Gheorghe Măndilă.    
  
Potrivit datelor oficiale, Compania Image Reflection SRL a încheiat 11 contracte de achiziții publice în valoare totală de 317.208,01 lei, autoritățile contractante fiind Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada“ și câteva primării din județ.
 
C.G.C. Team Ideas SRL

Firma are ca obiect de activitate fabricarea altor articole de îmbrăcăminte și accesorii, are o vechime de 6 ani și același sediu social ca și Image Reflection SRL.

Măndilă Gheorghe este unic asociat și administrator.

Firma nu figurează cu activitate financiară recentă.

În trecut, Gheorghe Măndilă a figurat și în Tincom SRL și în Alexandrinii SRL, ambele radiate.

În secțiunea „Documente“ puteți vizualiza declarațiile de avere și de interese ale lui Gheorghe Măndilă.
 
Măndilă ocupă și funcția de Președinte al OMD  Mamaia-Constanța.
 
Despre Organizația de Management al Destinației Mamaia-Constanța
 
Organizația de Management al Destinației Mamaia-Constanța a fost înființată printr-o asociere între **Primăria Municipiului Constanța și i trei patronate din turism, cu scopul de a gestiona activitățile de promovare și management turistic pentru stațiunea Mamaia și municipiul Constanța.

Pe parcursul sezonului estival 2023, asociația a organizat și a susținut desfășurarea mai multor evenimente, care s-au bucurat de participarea câtorva zeci de mii de turiști și constănțeni.
 

Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.


 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Declarații de avere Consilierul județean PNL George Măndilă nu deține bunuri. În schimb, are de lichidat mai multe credite și împrumuturi (documente)

Averea și interesele lui Marian Cioacă, inspector în CJC - Compartiment Comunicare, Protocol și Organizare Evenimente (DOCUMENTE)
 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Declarații de Avere Constanța Averea și interesele Marilenei Dragnea, subprefectul județului Constanța (DOCUMENTE)

02 Dec 2023 542

Declarații de avere Constanța Silviu Iulian Coșa, prefectul județului Constanța, avere și interese (DOCUMENTE)

01 Dec 2023 687

Declarații de avere Cristea Gâscan, primarul comunei Independența, avere și interese (DOCUMENTE)

01 Dec 2023 434

Declarații de Avere Constanța Constantina Târpă, Șef Birou la SPIT Constanța deține două case și un apartament (DOCUMENTE)

30 Nov 2023 582

Declarații de avere Constanța Averea și interesele Andrei Daniela Pîrleală, Inspector la Serviciul Public de Impozite, Taxe și alte Venituri ale Bugetului Local (DOCUMENTE)

28 Nov 2023 583

Declarații de Avere Constanța Averea și interesele lui Florin Lăzăroaia, șeful Agenției Fiscale 5 City Park Mall din cadrul SPIT Constanța (DOCUMENTE)

27 Nov 2023 695

Declarații de Avere Constanța Daniela Iovu, Șeful Serviciului Achiziții Publice Insolvență și Litigii din cadrul SPIT Constanța deține un teren și o casă (DOCUMENTE)

27 Nov 2023 591

Declarații de avere Carmen Aurelia Trentea, director executiv adjunct la Serviciul Public de Impozite și Taxe Constanța (DOCUMENT)

26 Nov 2023 726

Declarații de avere Constanța Averea și interesele Georgianei Alexa, șef serviciu la Serviciul Public de Impozite, Taxe și alte venituri ale bugetului local (DOCUMENTE)

25 Nov 2023 531

Declarații de Avere Constanța Emilia Spînu, șeful Agenției Fiscală 3 din cadrul SPIT Constanța deține un teren și o casă

24 Nov 2023 643

Declarații de Avere Constanța Averea și interesele Anei Rodica Crăciun, șef Serviciul Stare Civilă din Primăria Constanța (DOCUMENTE)

24 Nov 2023 708

Declarații de avere Constanța Mona-Liza Vasilache, șef Serviciu Dezvoltare și Coordonare din Consiliul Județean, averea și interesele (DOCUMENTE)

23 Nov 2023 591

Declarații de Avere Constanța Cristian Adi Hagea, din cadrul CJ Constanța deține un teren. un apartament și o mașină (DOCUMENT)

22 Nov 2023 755

Declarații de Avere Constanța Hristian Ionuț Zelcă, șef serviciu la SPIT Constanța deține o casă și un apartament (DOCUMENTE)

20 Nov 2023 950

Declarații de Avere Constanța Diana Roxana Voitinovici, din cadrul CJ Constanța deține o casă și două apartamente (DOCUMENTE)

20 Nov 2023 709