ALEGERI PREZIDENTIALE

Alegeri prezidențiale 2019 Președintele PSD Constanța - „Avem satisfacția muncii pe care am depus-o cu suflet și consistent în campania electorală”

Președintele Partidului Social Democrat, filiala județului Constanța, Felix Stroe, a declarat pentru ZIUA de Constanța că este mulțumit de rezultatul votului și că se așteaptă la un rezultat foarte bun, în comparație cu munca și efortul depuse de echipa cu care a lucrat în campania electorală. Candidatul PSD, Viorica Dăncilă, se afla pe locul secund în exit poll-urile prezentate.. 

„A fost o campanie în care organizația noastră a muncit foarte mult, foarte organizat, cu un calendar de acțiuni electorale extrem de bine structurat, cara a țintit toate grupurile de alegători. Într-un cuvânt, ca și concluzie, avem satisfacția muncii pe care am depus-o cu suflet și consistent în campania electorală. Exit poll-ul arată că în turul 2 sunt doi candidați, dintre care unul este al Partidului Social Democrat – doamna președinte Viorica Dăncilă. Este un lucru care ne bucură pentru că, așa cum am spus-o și în campanie, candidatul nostru este un candidat pentru toți românii, un candidat care nu este președintele doar al pesediștilor, ci va fi al tuturor, fie că sunt de la PSD, PNL, USR, UDMR. Va fi președintele tuturor românilor. Acest lucru este extrem de important, ca președintele țării să fie președintele tuturor românilor, indiferent de culoarea politică. În al doilea rând, sunt convins că dacă doamna Viorica Dăncilă va ajunge președintele României, vom trăi într-un climat normal, de pace socială, de liniște socială. Personal, m-am săturat să văd toată ziua cum românii se urăsc între ei, nici nu mai știu de ce. Se urăsc tați cu copii, medici cu pacienți, profesori cu elevi, șoferi cu călători. Nu acesta este sufletul românului, nu acesta este spiritul cu care românii trăiesc de milenii pe aceste meleaguri, nu acesta este spiritul cu care 19 etnii conviețuiesc în Dobrogea”, a punctat Felix Stroe. 


 De asemenea, președintele Felix Stroe a mai spus că are și un regret. 

„Strict la nivelul județului Constanța, mă aștept să fie fără conflicte electorale și fără incidente. Cu siguranță, vă spuneam că am muncit foarte mult, echipa a muncit foarte mult și ne așteptam la un rezultat bun de la Constanța. Dacă ar fi să îmi reproșez ceva, mi-aș reproșa că nu pot să conving pe toți cu care interacționez să lăsăm la o parte lucrurile care ne despart și să le prețuim pe cele care ne unesc”, a punctat liderul PSD, Felix Stroe.


Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Conferință comună PSD-PNȚCD la Constanța. Felix Stroe anunță liste comune cu ţărăniştii la alegerile locale (galerie foto)

18 Nov 2019 1624

Parlamentarii PSD de Constanţa nu vor participa la învestirea cabinetului Orban

02 Nov 2019 886

LIVE TEXTUltima săptămână de campanie. Stroe Felix a prezentat contractele lui Barna cu Prefectura Constanța

01 Nov 2019 1937

Felix Stroe, președintele PSD Constanța, despre Dăncilă „O susținem pentru că este un om calm, rațional, echilibrat și neconflictual”

12 Oct 2019 1408

Horia Ţuţuianu - „În judeţul Constanţa, Viorica Dăncilă va obţine minimum 35% în primul tur de scrutin“

05 Oct 2019 572

Cine face parte din echipa judeţeană Constanţa de coordonare a prezidenţiabilului Viorica Dăncilă?

30 Sep 2019 1100

Fifty-fifty! Jumătate dintre primarii PSD fac performanţă! Campania pentru prezidenţiale, testul pentru primarii care mai vor un mandat!

28 Sep 2019 650

În doi ani, Spitalul Militar va fi transformat în spital regional!

27 Sep 2019 2103

Cine i-a luat locul lui Dragnea în sediul PSD Constanţa? Dăncilă, pact cu românii!

27 Sep 2019 877

RAJA Constanţa, prezentă la ExpoApa 2019 Felix Stroe, preşedintele Asociaţiei Române a Apelor - „Absorbţia fondurilor europene este încă timidă“ (galerie foto)

25 Sep 2019 760

RAJA Constanţa, prezenţă importantă în cadrul Expo Apa 2019, Forumul Regional al Apei Dunăre - Europa de Est (galerie foto)

23 Sep 2019 968

Felix Stroe - „În nucul care nu are nuci nu dai cu reteveiul!“ Ce le-au transmis liderii PSD seniorilor din partid (galerie foto)

02 Sep 2019 2208

Dăncilă huiduită din nou la Mamaia. Conducerea PSD faţă în faţă cu pensionarii din Constanţa (Galerie foto+Video)

01 Sep 2019 1511

Aceasta este componența noului Birou Județean al PSD Constanța

30 Aug 2019 960

Felix Stroe a anunțat candidații PSD pentru Primăria Constanța și Consiliul Județean

30 Aug 2019 1291