Administrația Porturilor Maritime, contract cu Inaco Legal SRL, din Galați (DOCUMENT)

 
 
  • Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA Constanța (CN APM SA Constanța) s-a înființat prin Hotărârea Guvernului României nr. 517/1998, cu modificările și completările ulterioare, prin reorganizarea fostei Regii Autonome Administrația Portului Constanța.
  • CN APM SA Constanța este o societate comercială pe acțiuni, desemnată de Ministerul Transporturilor și Infrastructurii să desfășoare activități de interes public național, în calitate de administrație portuară.
 
 
Compania Națională „Administrația Porturilor Maritime“ SA Constanța achiziționează servicii de constructii (scară) aferentă unei clădiri. Potrivit licitatiapublica.ro, contractul - în valoare de 2.727.960,03 de lei - a fost atribuit companiei Inaco Legal SRL, din Galați.
 
Potrivit Termene.ro, platformă consultată la data de 23 ianuarie 2024, SC Inaco Legal SRL se ocupă de lucrări de instalații electrice, are sediul pe strada G-ral Alexandru Cernat, din Galați, se ocupă de lucrări de instalații electrice și este controlată de Moldoveanu Costel, asociat unic și administrator.
 
Moldoveanu Costel mai apare ca asociat si administrator în Inaco Management SRL.
 
Cu 13 angajați, Inaco Legal SRL a declarat pentru anul 2022 o cifră de afaceri netă de 3.114.131 de lei și un profit net de 1.272.102 de lei.
 
Inaco Legal SRL are încheiate mai multe contracte publice, iar printre autotoritățile contractante se numără Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sfantul Apostol Andrei“ Constanța, Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare, Municipiul Tulcea dar și Tribunalul Călărași.
 
Despre CAPM SA Constanța
 
Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA Constanța (CN APM SA Constanța) s-a înființat prin Hotărârea Guvernului României nr. 517/1998, cu modificările și completările ulterioare, prin reorganizarea fostei Regii Autonome Administrația Portului Constanța.

 
CN APM SA Constanța este o societate comercială pe acțiuni, desemnată de Ministerul Transporturilor și Infrastructurii să desfășoare activități de interes public național, în calitate de administrație portuară.
 

Compania îndeplinește funcția de autoritate portuară în portul Constanța (cu zona Constanța, zona Midia și zona Mangalia) și portul turistic Tomis.
 
Lista persoanelor cu funcții de conducere
 
Adunarea Generală a Acționarilor:
 
Gîrla Laura Diana, reprezentant Ministerul Transporturilor
 
Olteanu Adrian, reprezentant Ministerul Transporturilor
 
Reprezentant S.C. Fondul Proprietatea
 
Consiliul de Administrație
 
Adrian Daniel Gavruță, membru provizoriu, președinte
 
Elena Vlad, membru provizoriu
 
Constantin Chirilă, membru provizoriu
 
Cătălin Diaconu, membru provizoriu
 
Mihnea-Claudiu Drumea, administrator provizoriu
 
Suryan-Omar Dede, administrator provizoriu
 
Conducerea executivă
 
Florin Vizan, director general
 
Mihai Teodorescu, director executiv
 
Daniela Șerban, director financiar
 
Costin - Valeriu Avătavului, director general adjunct
 
Eugen Căruntu, director strategie - dezvoltare
 
Tănase Iulian Pepi, director juridic
 
George Gabriel Vișan, director comercial
 
Florin Laurențiu Chirilă, director tehnic
 
Costel Bucur, director operațiuni portuare
 
Emil Sorin Banias, director sucursale
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice”.
  
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Ioan Bobe, fostul șef al Camerei de Conturi Constanța, printre cei trei reprezentanți ai Portului Constanța în Budapesta, Belgrad și Viena!
          
Cine a câștigat licitația pentru lucrările de reabilitare de la Colegiul Comercial Carol din Constanța?
  
 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Licitații Constanța Administrația Porturilor Maritime caută firmă care să întrețină spațiile verzi și parcurile din Portul Constanța, cu peste 2,25 de milioane de euro (DOCUMENT)

23 May 2024 511

Cumpărări directe Constanța Pluri Consultants Romania SRL, contract de 46.000 de euro cu Administrația Porturilor Maritime pentru gestionarea capitalului uman (DOCUMENT)

19 May 2024 789

Tomis Marina Management SRL ar putea rămâne concesionara Portului Turistic Tomis Constanța până în 2040! Judecătorii s-au retras pentru deliberări

14 May 2024 614

Portul Constanța închiriază mai multe parcele de teren. Licitația va avea loc pe 29 mai (DOCUMENT)

13 May 2024 739

Primăria Constanța și Administrația Porturilor „duc“ Portul Tomis la Curtea Supremă, în procesul cu Tomis Marina Management!

03 May 2024 790

Certificatul de extinderere a unei construcții, emis de Primăria Năvodari, anulat Curtea de Apel Constanța s-a pronunțat în procesul dintre CN APM SA, GSP Logistic SRL și Primăria Năvodari

01 May 2024 637

Cumpărări directe Constanța CN APM SA. Lucrări de ignifugare a podului clădirii Gării Maritime (DOCUMENT)

13 Apr 2024 566

Justiție Constanța Euro Audit Service SRL, obligată de instanță să achite CN APM Constanța cheltuielile de judecată

03 Apr 2024 670

Știri Portul Constanța Verdict amânat pentru profitul din port! Fondul Proprietatea SA, în așteptare

28 Mar 2024 791

Portul Constanța a cumpărat lapte praf. Vezi pentru ce sumă (DOCUMENTE)

27 Mar 2024 609

Știri Portul Constanța CN APM cumpără consultanță pentru proiectul de extindere a drumului dintre Poarta 7 și podul nou de la Agigea, la intersecția cu drumul dintre Poarta 9 și Poarta 8 (DOCUMENT)

20 Mar 2024 700

Pureships Services SRL, din Constanța, va repara navele multifuncționale Sela și Noema ale Administrației Porturilor Maritime! (DOCUMENT)

18 Mar 2024 560

20,14 milioane de euro! Repartizarea profitului din Portul Constanța pe 2022, decisă la Tribunal! Instanța s-a retras pentru deliberări

03 Mar 2024 1042

CN APM SA Constanța cumpără servicii de reparații al șalupei Sirius 1

02 Mar 2024 620

Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA Constanța anunță licitație pentru lucrări de foraj orizontal dirijat (DOCUMENT)

01 Mar 2024 819