Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Constanța achiziționează echipamente de laborator (DOCUMENT)

  • Contractul are data 27 septembrie a.c., e în valoare de 3.416.000 lei, iar ofertant câștigător este Shimadzu Handelsgesellschaft mbH, firmă care are adresa în Austria.

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Constanța a atribuit contractul „Furnizare de echipamente de laborator de tip LC-MS/MS si GC-MS/MS“, achiziția fiind atribuită prin anunț de atribuire la anunț de participare.

Contractul este împărțit în două loturi: 1 - Lichid cromatograf cuplat cu spectrometru de masă (LC-MS/MS) și accesorii; 2 - Gaz-cromatograf (GC-MS/MS) și accesorii, în ambele situații echipamentele fiind necesare pentru înființarea unui laborator pentru determinarea reziduurilor de pesticide din alimente de origine vegetală. Contractul are data 27 septembrie a.c., e în valoare de 3.416.000 lei, iar ofertant câștigător este Shimadzu Handelsgesellschaft mbH, societate care are adresa în Austria.

Potrivit site-ului oficial al firmei, Shimadzu Corporation a fost fondată în Japonia, la Kyoto, în 1875. „A început cu Genzo Shimadzu Sr., al doilea fiu al unui meșter al altarului budist, care producea instrumente de fizică și chimie. Mai târziu, Shimadzu Corporation a crescut semnificativ sub conducerea fiului cel mare al lui Genzo, Genzo Jr., care a dat dovadă de un talent rar ca inventator remarcabil. În acest fel, Shimadzu a progresat laolaltă cu știința, transformându-se într-un lider în tehnologie. Această cultură de «Contribuire la societate prin știință și tehnologie» a fost moștenită de fiecare nouă generație de angajați ai Shimadzu Corporation și acum este extinsă la nivel global prin creșterea Grupului Shimadzu. Shimadzu are o istorie lungă și tradiție de know-how, cercetare și servicii. Are o rețea mondială de filiale în 76 de țări“, se arată pe site.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe e-licitatie.ro.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța



Citește și:

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Constanța cumpără echipament pentru determinarea Pestei Porcine Africane

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

DSVSA Constanța a atribuit cinci contracte privind concesionarea serviciilor veterinare din CSV Saraiu, Crucea, Fântânele, Hârșova și Mihai Viteazu (DOCUMENTE)

26 Apr 2024 418

DSVSA Constanța va dispune măsuri specifice pentru producerea, depozitarea, transportului şi valorificării cărnii și lactatelor pentru Sărbătorile Pascale

29 Mar 2024 476

Curtea de Apel Constanța, amânare de pronunțare în dosarul lui Geronimo Brănescu, fostul șef al ANSVSA și DSV Constanța! (DOCUMENT)

11 Feb 2024 770

DSVSA Constanța cesionează, pentru patru ani, serviciile veterinare din județ. Contract de peste 5 milioane de lei (DOCUMENT)

09 Feb 2024 646

Declarații de Avere Constanța Averea și interesele lui Iordan Cireașă, consilier la DSVSA Constanța (DOCUMENTE)

24 Jan 2024 6308

Declarații de avere Constanța Emilia Văleanu, șef birou la Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Constanța (DOCUMENTE)

23 Jan 2024 839

Declarații de avere Vera Țolea, șef serviciu la Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Constanța (DOCUMENTE)

22 Jan 2024 800

Declarații de avere Averea și interesele Cristinei Vlad, șef birou în DSVSA Constanța (DOCUMENTE)

22 Jan 2024 766

Declarații de avere Averea și interesele lui Bogdan Răzvan Licărete, consilier la Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (DOCUMENTE)

21 Jan 2024 810

Declarații de Avere Constanța Daniel Gherase, consilier la DSVSA Constanța deține două apartamente (DOCUMENTE)

20 Jan 2024 869

Declarații de Avere Constanța Averea și interesele Melaniei Tamara Covaci – șef serviciu la DSVSA Constanța (DOCUMENTE)

18 Jan 2024 1008

Declarații de avere Constanța Simona Basalic, șef Serviciu Control Oficial Siguranța Alimentelor la DSVSA, averea și interesele (DOCUMENTE)

18 Jan 2024 707

Declarații de avere George Gabriel Nica, director executiv la Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Constanța

16 Jan 2024 1098

Gripă aviară, confirmată la două cadavre de lebede din Portul Constanța

12 Jan 2024 859

DSVSA Constanţa recomandă populaţiei să achiziţioneze produsele alimentare numai din unităţi autorizate

08 Dec 2023 768